yakamoz Tatlim sen de mi burdasinAyy maalesef çok teşekkür ederim yinede tekrardan paylaştığın için Görmüş kadar oldum
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
tere
az yağlı süt
nihayet besleyici kahvaltılarıma başladım
öğleyi evden getirdim
onu da yazayım hemen menü bölünmesin
ögle
4 kasık mantar sote(1 tatlı kasıgı yag la pisti)
3 kasık yoğurtlu patlıcan
Teşekkür ederim canim yinede insani bakarken rahatsiz ediyor berbat ..doktor bana nasil boyle oldun ayni tatarlara benzemissin demisti
ah o gün bir gelse şöyle 60 65 kilo olduğumu bir görsem aynın önünden ayrılmam sanırım aynaya baktığımda bu sefer mutluluktan ağlarım sanırım.
bir arkadaş var Elif benim kiloma gelirse gidip kendimi öldüreyim demişti geçen sene az aklmıştı kilosuna yaklaşıp ağzının payını vermeye ama hamile kalınca yarım kalmıştı bu yıl şişiririm artık onu.
eşim ona yapacaklarım bana kalsın.
bide kızlar nisan ayında kutlu doğum haftası kutlamaları oluyor ya herkes orada olur ben hep gizli saklı köşelerde olurum bu yıl en önde durmak çok şık olmak istiyorum.inşallah bu yıl onu gerçekleştirecem
Evet canım bende seni gördüğüme sevindimyakamoz Tatlim sen de mi burdasin
cok sevindim seni gordugume
Bende buralardayim tek basima olmuyor
Kirmizibalik balik göremedim seniTeşekkür ederim canim yinede insani bakarken rahatsiz ediyor berbat ..doktor bana nasil boyle oldun ayni tatarlara benzemissin demisti
Evet canım bende seni gördüğüme sevindim
Mavimi kayboldu bizim topikte almış başını gitmiş
Hadi seacım hedefimize ulaşalım artık dimi ama çok uzattık sanki
Motive olmak için güzel canım foto tutman ve paylaşman ama bence gayet iyisin.
Çok biliyo o doktorbenimki her zaman moralimi yüksek tutmuştur,saolsun:)
Hahaha benide hırslandıran kocişti.
Bana kilolu ve zayıf halimin kıyaslamasını yaptı inanamazsınız.
Keske benim kocamda beni biraz gaza getirse 0 be dedim Simdi
Benim ki ancak diyetimi sabote etsin
Bu bezelyeden ne kadar yedin canim . Çorbadan ve yogurttan ne kdr yedin az az demiöğlen canım bişey istemedi çorba içtim sadece birazda yoğurt
akşamda bezelye yemeği çorba ve yoğurt 1 dilimde ekmek yedim
bu arada yemek yapmaya gittim ne güzel şeyler yazmışsınız darısı başıma inş bu ayın sonunda sekizli sayıları görmek istiyorum.
Elif arkadaşında ayıp etmiş canim sende onu catlatacaksin inaniyorum azimlisinah o gün bir gelse şöyle 60 65 kilo olduğumu bir görsem aynın önünden ayrılmam sanırım aynaya baktığımda bu sefer mutluluktan ağlarım sanırım.
bir arkadaş var Elif benim kiloma gelirse gidip kendimi öldüreyim demişti geçen sene az aklmıştı kilosuna yaklaşıp ağzının payını vermeye ama hamile kalınca yarım kalmıştı bu yıl şişiririm artık onu.
eşim ona yapacaklarım bana kalsın.
bide kızlar nisan ayında kutlu doğum haftası kutlamaları oluyor ya herkes orada olur ben hep gizli saklı köşelerde olurum bu yıl en önde durmak çok şık olmak istiyorum.inşallah bu yıl onu gerçekleştirecem
maj atacamAyy maalesef çok teşekkür ederim yinede tekrardan paylaştığın için Görmüş kadar oldum
benim doktorum degildi canim . Eşinin nasil kiyasladigini çoook merak ettimMotive olmak için güzel canım foto tutman ve paylaşman ama bence gayet iyisin.
Çok biliyo o doktorbenimki her zaman moralimi yüksek tutmuştur,saolsun:)
Hahaha benide hırslandıran kocişti.
Bana kilolu ve zayıf halimin kıyaslamasını yaptı inanamazsınız.
msj atcmKirmizibalik balik göremedim seni
Neyse bask a resimlere artik
Oyle yada boyle citir olucaz
Gecmisin bir onemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?