- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Türk kahveside iciyrm sade nescafede cnmtürk kahvesimi içiyorsun?
Lahana corbasida yapiyosn diimi cnm okuyunca bana cok yakim geldi1 kepçe lahana çorbası
2 yk pilav
Az haslama et ve salata
şimdide form çay ve 3 findik
Evet canım ya canın mi çekti karalahana olmazsa olmazLahana corbasida yapiyosn diimi cnm okuyunca bana cok yakim geldi
Sorma canım ya o tam hızlandı maşallah diyeyim nazar olmasın Ammmaaaa rekabet Güzeldir uyardığın için sağol ben kendime geldim bileFile naz fantastikaaa tatlı sizi gecicek haberiniz olsun size yetişti bile
Evet yoruluyorum Bitkin hissediyorum cok keyifli oldugum soylenemez heralde etkiliyo. Kan dgri ormnlar normaldiiyi o zaman bırak canım , emzirirken cok haklısın kullanmamak lazım , üstelik gerçekten doğum kontrol hapları kılo yapıyor , kanaman neden oldki acaba ? cok mu stres yaptın bir seye? üzücü bir olay yasamamıssındır umarım canım
Cok hizlo kilo aldiriyor ben tedavi amacli kisa sureligine kullaniyorm ama iki gün sonra birakicam nasil bisey bu yaa :))Sbeden canım benim bu hale gelmemin sebebide d.kontrol hapıdır güya en iyisini kullandım tam kızımı memeden ayırdım ertesi ay içmeye başladım sinsi 6-7 kilo aldım ve sonra bıraktım ama verecem derken daha çok aldım
Bizim evde de var suanEvet canım ya canın mi çekti karalahana olmazsa olmaz
Cok iyi sayilmaz hala 82 lerdeym kilo veremiyorm bu hafta nedense. Demoralize oldum bosuna ugrasiyomusum hissine kapiliyorm artkFantastikaaa sende durumlar nasıl 2.rakibim
Hmm ne güzel lif kaynagiBizim evde de var suan
sakın pes etme inatçı kilolar demek ki bir kırdın mı devamı patır patır gider.Cok iyi sayilmaz hala 82 lerdeym kilo veremiyorm bu hafta nedense. Demoralize oldum bosuna ugrasiyomusum hissine kapiliyorm artk
Ciddimisin cnm saol destegin icinsakın pes etme inatçı kilolar demek ki bir kırdın mı devamı patır patır gider.
bu hafta olmazsa haftaya birlikte inşallah 70 ler grubuna gireriz.sen sporu bıraktın mı canım.Ciddimisin cnm saol destegin icin
Yaa bende haftaya 70ler grubunda olacagimi umuyorm amaaa neden baska rakip sectinhaftaya eğer 79 kiloyu görürsem kendime rakip olarak s bedeni gözüme kestirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?