- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
sen çok iyi gidiyorsun belki benden önce gidersin.
ben yemin etmiştim 2 hafta 1 tartılmayaCanim sen neden tartilmiyorsun
5 kilo nedir ki sen yeterki iste umudunu kaybetme.75.3 kızlar :) 5 kilo gitsin Allahım nolur
Canim ısrarla devam et i nan benimkisi nerdeyse 2 ay takıldı kaldı ama şimdi kırdım. Inaniyorum hızla 67 iecem neden Biliyormusunuz 70 benim yıllarca kaldığım kilolardan biri birde 67 var onu nasıl Kırarım bilemem 2. doğumdan önceki kilom[/QUOTE]Akbulutcum senin bir donem 70 de takıldığın gibi bende 55 te takıldım canım ya ,
inemiyorum umarım yarın bende bıraz eksı gorurum .
Canım bitkin hıssediyorsan emziren anneler ıcın vitamınler var , Elevit pronatal ve dekavit pronatal , Decavit fiyat olarakta uygun , hemen hissedersin degisimi tatlımEvet yoruluyorum Bitkin hissediyorum cok keyifli oldugum soylenemez heralde etkiliyo. Kan dgri ormnlar normaldi
bende vitamin kullanıyorum canım , gerçekten dinç enerjik oluyorum , dahada pozitif oluyor ınsan gereklı vıtamınlerı alınca , ben her gun degılde , 2-3 gunder bır 1 tane alıyorum, kesınlıkle faydasını gordumKızlar aklıma gelmişken beN supradyn all day kulaniyorum enerjiye çok ihtiyacım olduğu için kendimi çok dinamik hissediyorum tavsiye ederim
tebrıkler tatlım , allah ıstedıgın kıloya ulaştırsınGünaydin kizlar sonunda çift hanelere düştüm. Kilom 99.4 Eki Görüntüle 1450503
bence harika hemde tabakların dolu dolu yemene rağmen , gerçekten takdire değer , maşallah canım , tebrıklerGünaydın kızlar 69.1 ben Bu hafta 68 çok istedim ama bu da hiç fena degil ne dersiniz
Günaydın kızlar ,
55,0 .. gecen haftadan ıyıyım ama 55 ın altınada dusmedım ... her neyse benım ıcın ıyı bır sonuç ,
teşekkür ederım kızlar , sabahları mıdem bulana bulana yedıgım 2. yumurtanın faydası oldu sanırım :)
ben yemin etmiştim 2 hafta 1 tartılmaya
Tatlim niye boyle oldugünaydın kızlar 66.2 ....+400
kesinlikle hakettim bana müstehak inşallah bu ders olur ye ye kilo alma öyle bir dünya yok
iradeli olarak devam eden ve kilo veren arkadaşları kutluyorum
canım benım tebrıkler , tam bır fıstık oldun canım :) optum senıGunaydin kizlar cok mutluyum
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.5
Gerci protein sonrasi daha dusuk bir rakam gormustum Ama su kaybiydi sanirim
Yillardir gormedigim kilolardayim
Hedefime kaldi 3.5 kilo
Hedefim 1 mayista korumaya gecmek
Tatlim olsun yine de cok iyiGecen haftaa 84.1
bu hafta 83.1
fark 1 kg
Aalinda 82 leri görürüm sanıyordum ama malum tuvalete cikamayinca
teşekkür ettıgım kızlardan bırde sensın canım sabahlaqrı yumurtaları yedım ve gıttı , her sabah yıyecegım artık , bu sabahta , yumurtadan yakında tıksınecek olsamda kılo verdıgım surece değerTatlim harika 500 gr gitmis sanirim
Haftaya gelsin 54 ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?