4 Aylık kilo verme yarışması

Akbulutcum senin bir donem 70 de takıldığın gibi bende 55 te takıldım canım ya ,
inemiyorum umarım yarın bende bıraz eksı gorurum .
Canim ısrarla devam et i nan benimkisi nerdeyse 2 ay takıldı kaldı ama şimdi kırdım. Inaniyorum hızla 67 iecem neden Biliyormusunuz 70 benim yıllarca kaldığım kilolardan biri birde 67 var onu nasıl Kırarım bilemem 2. doğumdan önceki kilom[/QUOTE]
Günaydın canım ,
bence kesinlikle ondan dolayı bende senelerce 55 kaldım , onun etkısıdır .

Evet yoruluyorum Bitkin hissediyorum cok keyifli oldugum soylenemez heralde etkiliyo. Kan dgri ormnlar normaldi
Canım bitkin hıssediyorsan emziren anneler ıcın vitamınler var , Elevit pronatal ve dekavit pronatal , Decavit fiyat olarakta uygun , hemen hissedersin degisimi tatlım

Kızlar aklıma gelmişken beN supradyn all day kulaniyorum enerjiye çok ihtiyacım olduğu için kendimi çok dinamik hissediyorum tavsiye ederim
bende vitamin kullanıyorum canım , gerçekten dinç enerjik oluyorum , dahada pozitif oluyor ınsan gereklı vıtamınlerı alınca , ben her gun degılde , 2-3 gunder bır 1 tane alıyorum, kesınlıkle faydasını gordum

Günaydın kızlar ,
55,0 .. gecen haftadan ıyıyım ama 55 ın altınada dusmedım ... her neyse benım ıcın ıyı bır sonuç ,
teşekkür ederım kızlar , sabahları mıdem bulana bulana yedıgım 2. yumurtanın faydası oldu sanırım :)

Gunaydin kizlar cok mutluyum
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.5

Gerci protein sonrasi daha dusuk bir rakam gormustum Ama su kaybiydi sanirim
Yillardir gormedigim kilolardayim
Hedefime kaldi 3.5 kilo
Hedefim 1 mayista korumaya gecmek

Tatlim harika 500 gr gitmis sanirim
Haftaya gelsin 54 ler

Menumu de yazayim

Dun aksam

3 kasik bulgur pilavi
3 kasik patlican salatasi
Peynir
Salata

Sonrasinda 2 kuru kayisi

Kahvalti
1 dilim ekmek
2 dlm peynir
5 zeytin
Ve maydonoz salatalik marul ve domates ten olusan salata
1 cay bardagi sutlu kahve

günaydın kızlar 66.2 ....+400
kesinlikle hakettim bana müstehak inşallah bu ders olur ye ye kilo alma öyle bir dünya yok
iradeli olarak devam eden ve kilo veren arkadaşları kutluyorum
Tatlim niye boyle oldu
Gunlugune de goz attim motivasyonun dusmus gibi
Hadi toparlan ve eskisi gibi hizla ver kilolarini

Gunaydin kizlar cok mutluyum
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.5

Gerci protein sonrasi daha dusuk bir rakam gormustum Ama su kaybiydi sanirim
Yillardir gormedigim kilolardayim
Hedefime kaldi 3.5 kilo
Hedefim 1 mayista korumaya gecmek
canım benım tebrıkler , tam bır fıstık oldun canım :) optum senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…