ama ben yarın tartılmayacağım haftaya inşallahSenden 79 lari bekliyorum canim
Süpersin naz bayagi motive oldunBugün baya iyiyim canım bende
tatlı acaba yarın 81 görürmü en çok onu merak ediyorum.File naz fantastikaaa tatlı sizi gecicek haberiniz olsun size yetişti bile
Tahminim yarın 82 olabilr çok azimli masallahtatlı acaba yarın 81 görürmü en çok onu merak ediyorum.
Sabah 1 yada 2 dl yiyorum akşam yada oglen de 1 toplam 3 yada 4 tamamen kesmicem sonra canım çok çeker patlama yaşarım arada ekmeksiz öğün sloganim bu sen de gayretleri ni n karşılığını alacaksın eminim bende herkesi okuyorum hiç atlama dan ve Tekteker kiloları kontrol ediyorum hep çıkarımlar yapıp kendi menu mu ona göre ayarlıyorum yani sizin tecrübelerinden yararlaniyorum[/QUOTE]Canım menülerin çok güzel,bende bu gün ekmeksiz deniyorum biraz başım ağırmaya başladı ama idare ederim.
ama ben yarın tartılmayacağım haftaya inşallah
Sabah 1 yada 2 dl yiyorum akşam yada oglen de 1 toplam 3 yada 4 tamamen kesmicem sonra canım çok çeker patlama yaşarım arada ekmeksiz öğün sloganim bu sen de gayretleri ni n karşılığını alacaksın eminim bende herkesi okuyorum hiç atlama dan ve Tekteker kiloları kontrol ediyorum hep çıkarımlar yapıp kendi menu mu ona göre ayarlıyorum yani sizin tecrübelerinden yararlaniyorum
tatlı acaba yarın 81 görürmü en çok onu merak ediyorum.
Tahminim yarın 82 olabilr çok azimli masallah
Süpersin tatlı aynen devam rakiplerini uyardım hazır ol rekabet iyidir iyi[/QUOTE]Canim ben de sabah oglen 1 dilim muhakkak yiyorum. Aksamda yemegine gore de bazen yiyor bazen de yemiyorummm
Süpersin tatlı aynen devam rakiplerini uyardım hazır ol rekabet iyidir iyi[/QUOTE]Canim ben de sabah oglen 1 dilim muhakkak yiyorum. Aksamda yemegine gore de bazen yiyor bazen de yemiyorummm
inşallah canım sana guvenımız tam , maşallah diyelim40 dk tempolu yürüdüm koşu bandında.
brokolilerde haşlanıyor birazdan yerim.
nisana 3 hafta kaldı ALLAH'ın izniyle 3 haftayı çok iyi değerlendirecem.
Cnmya haklisin aslinda ben dikkatli davraniyorm ama kilo veririmim durdu sanirimFile naz fantastikaaa hızlanır kızlar kendinize gelin tatlitambak geliyor hızla sizi yakaladı gecicekmiyim vallahi
Süpersin tatlı aynen devam rakiplerini uyardım hazır ol rekabet iyidir iyi
türk kahvesimi içiyorsun?Cnmya haklisin aslinda ben dikkatli davraniyorm ama kilo veririmim durdu sanirim
Kahvalti
1portakal
Ögle
Bi parca et haslama
Kirmizi lahana salatasi
Aksam
Tavuklu salata
Aralarda kahve
Akbulutcum senin bir donem 70 de takıldığın gibi bende 55 te takıldım canım ya ,Süpersin tatlı aynen devam rakiplerini uyardım hazır ol rekabet iyidir iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?