4 Aylık kilo verme yarışması

40 dk tempolu yürüdüm koşu bandında.
brokolilerde haşlanıyor birazdan yerim.
nisana 3 hafta kaldı ALLAH'ın izniyle 3 haftayı çok iyi değerlendirecem.

Canım menülerin çok güzel,bende bu gün ekmeksiz deniyorum biraz başım ağırmaya başladı ama idare ederim.
Sabah 1 yada 2 dl yiyorum akşam yada oglen de 1 toplam 3 yada 4 tamamen kesmicem sonra canım çok çeker patlama yaşarım arada ekmeksiz öğün sloganim bu sen de gayretleri ni n karşılığını alacaksın eminim bende herkesi okuyorum hiç atlama dan ve Tekteker kiloları kontrol ediyorum hep çıkarımlar yapıp kendi menu mu ona göre ayarlıyorum yani sizin tecrübelerinden yararlaniyorum[/QUOTE]

Canim ben de sabah oglen 1 dilim muhakkak yiyorum. Aksamda yemegine gore de bazen yiyor bazen de yemiyorummm

Canim ben de sabah oglen 1 dilim muhakkak yiyorum. Aksamda yemegine gore de bazen yiyor bazen de yemiyorummm[/QUOTE]
Süpersin tatlı aynen devam rakiplerini uyardım hazır ol rekabet iyidir iyi

Canim ben de sabah oglen 1 dilim muhakkak yiyorum. Aksamda yemegine gore de bazen yiyor bazen de yemiyorummm
Süpersin tatlı aynen devam rakiplerini uyardım hazır ol rekabet iyidir iyi[/QUOTE]

Evet canim artik ger donmek yok. Gözüme file76 yi kedtirdimmm
onu gececem

Süpersin tatlı aynen devam rakiplerini uyardım hazır ol rekabet iyidir iyi[/QUOTE]
Akbulutcum senin bir donem 70 de takıldığın gibi bende 55 te takıldım canım ya ,
inemiyorum umarım yarın bende bıraz eksı gorurum .

Iyi aksamlar kizlar
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
yarim kk peynir
1 haşlanmış yumurta

ara maalesef yapamadim uyumusum

oglen
6 kasik kabak yemegi
1 kaseden az yogurt
salata
1 dilim ekmek

ara yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi

ara
1 bardak tarçınlı süt

aksam
Ton balıklı salata

ara
yeşilçay + elma

ara
şekersiz sutlu kahve+3 ceviz içi

File naz fantastikaaa hızlanır kızlar kendinize gelin tatlitambak geliyor hızla sizi yakaladı gecicekmiyim vallahi
Cnmya haklisin aslinda ben dikkatli davraniyorm ama kilo veririmim durdu sanirim

Kahvalti
1portakal

Ögle
Bi parca et haslama
Kirmizi lahana salatasi

Aksam
Tavuklu salata

Aralarda kahve

Süpersin tatlı aynen devam rakiplerini uyardım hazır ol rekabet iyidir iyi
Akbulutcum senin bir donem 70 de takıldığın gibi bende 55 te takıldım canım ya ,
inemiyorum umarım yarın bende bıraz eksı gorurum .[/QUOTE]
Canim ısrarla devam et i nan benimkisi nerdeyse 2 ay takıldı kaldı ama şimdi kırdım. Inaniyorum hızla 67 iecem neden Biliyormusunuz 70 benim yıllarca kaldığım kilolardan biri birde 67 var onu nasıl Kırarım bilemem 2. doğumdan önceki kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…