- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
senin secımın tatlım ,cok az miktarda kalorili yiyecekler yiyecegıme ben biraz daha cok az kalorili yiyecekler tercih ediyorum , tabikide hepimizin nefisi var , az az nefiside köreltmek lazım ara ara ..Ara öğün Yaptım şimdi
Yarım bardak kola 4 tane kestane ezmesi Çikolatalı
Kızlar ben Herşeyden yiyerek zayıflamaya çalışıyorum Aklımda kalmasın diye ama yemeklerim diyet usulü
Kötü örnek olabilirim çoğu zaman pek dikkate almayın bu yediklerimi
2.5 lt suya 4 Çubuk tarçın atıyorum geceden sabaha kadar kendi kendine demleniyorBilmiyordum , bundan sonra bende yapayım , zahmet olmazsa miktarlarını bana yazarmısın tatlım ne kadar suya ne kadar tarçın eklıyorsun ? bende yarından itibaren içmeye başlayayım .
Akşam yemeklerini daha az kalorili seçiyorum canım karnımı iyice doyurmak içinsenin secımın tatlım ,cok az miktarda kalorili yiyecekler yiyecegıme ben biraz daha cok az kalorili yiyecekler tercih ediyorum , tabikide hepimizin nefisi var , az az nefiside köreltmek lazım ara ara ..
Teşekkür ederim tatlım , yapacağım bunu bu akşam2.5 lt suya 4 Çubuk tarçın atıyorum geceden sabaha kadar kendi kendine demleniyor
Aynı tarçınla 2 kez bu suyu yapıyorum
aslında seninki de mantıklı , diğer türlü aklımızda bir sürü yiyecek kalıyor , ben pizzayı cok seviyorum hedef kıloma düşersem bende onu yiyeyim bari :)Akşam yemeklerini daha az kalorili seçiyorum canım karnımı iyice doyurmak için
Ara öğünde canım ne istiyorsa onu yiyorum diyet bitince onu yicem bunu yicem psikolojisine girmicem
Kendimi de ödüllendircem 60 kg görünce bi burger menü yiyebilirim tek bir öğün sadece
keşke bende de popo olsaydı basen olmasaydı , elbisede pantalonda biraz (yerinde ) popo güzel duruyor , basenim var benimbenim de üst bedenim 38,alt beden 40,benim basen yok da toto var yani yanlarda yok arka da var.sezaryan doğum yaptım , kıyafetle karnım düz duruyor.bekarken 36 bedenin belini 1 karış dikerdim,belim çok inceydi.şimdi eskisi gibi olacağımı sanmıyorum o zaman 50 kiloydum
Osmaniyeliyim canım neden sordun?canım sen nerelisin?
İnşallah hepimiz veririz canımBugün daha sıkı tutucam yarın tartı günü
Çok merak ediyorum verdim gibi ama bakalım
Canım tarçını suya şeker ihtiyacını karşılasın diye mi atıyorsun2.5 lt suya 4 Çubuk tarçın atıyorum geceden sabaha kadar kendi kendine demleniyor
Aynı tarçınla 2 kez bu suyu yapıyorum
Selam kızlar ben geldim,
Hafta sonu şu meşhur karabugdayı denedim ama kociş normal yemek yerken gözümde büyüdün resmen:)
Bir ara hafta içi tekrar denerim ama beni pek tok tutmadı sürekli bir yeme isteğim vardı dayandım tabi ama zor oldu.
Regl olmak üzereyim onunda etkisi büyük olabilir tabi.
Canım tarçını suya şeker ihtiyacını karşılasın diye mi atıyorsun[/QUOTE
Aynı zamanda tok tutuyor canım
allah kabul etsın canımYani kızlar size yetişmek zor sayfaları uçurmussunuz. ..
ben de oruçum menümü iftardan sonra yazarim
allah kabul etsın canım
ınsallah canım benımde borçlarım cok maşallah sen ıyı dayanıyorsun koşuşturmacada :)Sağol canım gebelikten kalanlar işte 30 gün dü 11 gün kaldı. Oruçlar bitse daha rahat motive olacam diyete....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?