4 Aylık kilo verme yarışması

Ara öğün Yaptım şimdi
Yarım bardak kola 4 tane kestane ezmesi Çikolatalı
Kızlar ben Herşeyden yiyerek zayıflamaya çalışıyorum Aklımda kalmasın diye ama yemeklerim diyet usulü
Kötü örnek olabilirim çoğu zaman pek dikkate almayın bu yediklerimi

Bende 59-58 kiloyken 38 giyiyorum kemiklerim iri benim çok zayıflasam bile çıpçıtır olmaz benden
Benimde yanlar fena oluyo kilo alınca
Göbek hemen gidiyor benden karnım daha düz oluyor kilo verince
Totoşum ve bacaklarımdan sıkıntım yok çok şükür

senin secımın tatlım ,cok az miktarda kalorili yiyecekler yiyecegıme ben biraz daha cok az kalorili yiyecekler tercih ediyorum , tabikide hepimizin nefisi var , az az nefiside köreltmek lazım ara ara ..

Bilmiyordum , bundan sonra bende yapayım , zahmet olmazsa miktarlarını bana yazarmısın tatlım ne kadar suya ne kadar tarçın eklıyorsun ? bende yarından itibaren içmeye başlayayım .
2.5 lt suya 4 Çubuk tarçın atıyorum geceden sabaha kadar kendi kendine demleniyor
Aynı tarçınla 2 kez bu suyu yapıyorum

senin secımın tatlım ,cok az miktarda kalorili yiyecekler yiyecegıme ben biraz daha cok az kalorili yiyecekler tercih ediyorum , tabikide hepimizin nefisi var , az az nefiside köreltmek lazım ara ara ..
Akşam yemeklerini daha az kalorili seçiyorum canım karnımı iyice doyurmak için
Ara öğünde canım ne istiyorsa onu yiyorum diyet bitince onu yicem bunu yicem psikolojisine girmicem
Kendimi de ödüllendircem 60 kg görünce bi burger menü yiyebilirim tek bir öğün sadece

benim de üst bedenim 38,alt beden 40,benim basen yok da toto var yani yanlarda yok arka da var.sezaryan doğum yaptım , kıyafetle karnım düz duruyor.bekarken 36 bedenin belini 1 karış dikerdim,belim çok inceydi.şimdi eskisi gibi olacağımı sanmıyorum o zaman 50 kiloydum

aslında seninki de mantıklı , diğer türlü aklımızda bir sürü yiyecek kalıyor , ben pizzayı cok seviyorum hedef kıloma düşersem bende onu yiyeyim bari :)

keşke bende de popo olsaydı basen olmasaydı , elbisede pantalonda biraz (yerinde ) popo güzel duruyor , basenim var benim

merhabalar kızlar dünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı: 2 Sigara böreği şekersiz çay
Öğle: Çorba ve etli mantar sote
Akşam : Bir tane alabalık ve bir kase tirşik
İki litre de su içildi
Ay inşallah yarın kilom biraz azalmış olarak çıkar
canım sen nerelisin?
Osmaniyeliyim canım neden sordun?

GÜNAYDIN.BU SABAH KAHVALTI YAPAMADIM.Ö

MERAK EDİYORUM BENDE .TADI NASIL VE NERDEN ALDINIZ?

Selam kızlar;
Dun menü paylaşamadım ama kaçamaksız bı gundu aksam bıraz zorlandım onun harıcınde ıyıydı.Zaten sabah ve oglenlerı genelde sıkıntı olmuyorda aksamları bazen ıpın ucu kaçıyor ama esım soz verdı bana yardımcı olacak en azından 65 olana kadar eve daha az abur cubur alıcak hıc almamak lazım aslında ama malum cucuk olunca alıyoruz.
sbeden bende resmını goremedım merak ettım doğrusu
ersnil canım senı tekrar tekrar tebrık edıyorum darısı 55 ın basına artık 55 ı görünce kocıs de rahatlar tam gaz devam
Bu arada herkesı cok motıve gordum hep böyle olalım ınsallah yarın tartı gunu bende bu sabah tartıldım 73,4 gordum bakalım yarına +- ne olacagımm
illederengarenk karabuğdayın tadı asurelık buğdaya benzıyo canım yoğurtla ıyı gıdıyo mıgros real ve hatta en son bıcen de bıle gordum ben artık heryerde var

Bugünkü yedıklerım
Sabah : yarım lt su
kahvaltı :1 yumurta 1 dılım ekmek 1 dılım peynır salatalık dereotu yesıl cay
ara :sütlu kahve
saat 3 gıbı mercımek çorbası mantar sote yoğurt ve salata
aksam :salata çorba yerım gunu kapatırım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…