maşallah allah kabul etsin , bazen oruç aynı zamanda kiloda verdiriyor .Sağol canım gebelikten kalanlar işte 30 gün dü 11 gün kaldı. Oruçlar bitse daha rahat motive olacam diyete....
tirşikten dolayıOsmaniyeliyim canım neden sordun?
haklısın bende hep öyle yapmak istiyorum ama dayanamayıp yine tartılıyorum,insan hergün tartılınca hayal kırıklığı yaşıyorSon 3 yildir neredeyse hergün tartildim. Yarin tartilip bir dahaki çarsambaya kadar yemin edecem bir kere bile tartilmayacam bi kere de sürpriz olsun belki işe yarar heyecanlanirim gaza gelirim belki
Allah kabul etsinYani kızlar size yetişmek zor sayfaları uçurmussunuz. ..
ben de oruçum menümü iftardan sonra yazarim
Sabah aç karnına tartıldığın kilodan mı 400 gr fazlasınKızlar çok moralim bozuldu akşama misafirim var yemeğe sabahtan beri uğraşıyorum mutfakta ve diyetimi bozacak hiç birşey yemedim az önce bi tartılayım dedim 400 gr almışım kilo vermedim ki alayim ya
Moralin hıc bozulmasın tatlım , vücut bazen aç kaldığında , yokluk çekeceğini düşünüp yağları korumaya alıyor hatta yediklerini yağa çeviriyor ( zor günler ıcın ) allah vergisi insan metabolizması böyle çalışıyor , sen ısrarla devam edersen enınde sonunda vereceksin , 400 gr için canını sıktığına değmez , 2 gun sonra farklı olacak bak goreceksın , yalnız sık sık yememız gerekiyor , çok az ama daha sıkKızlar çok moralim bozuldu akşama misafirim var yemeğe sabahtan beri uğraşıyorum mutfakta ve diyetimi bozacak hiç birşey yemedim az önce bi tartılayım dedim 400 gr almışım kilo vermedim ki alayim ya
GÜNAYDIN.BU SABAH KAHVALTI YAPAMADIM.Ö
MERAK EDİYORUM BENDE .TADI NASIL VE NERDEN ALDINIZ?
Selam kızlar;
Dun menü paylaşamadım ama kaçamaksız bı gundu aksam bıraz zorlandım onun harıcınde ıyıydı.Zaten sabah ve oglenlerı genelde sıkıntı olmuyorda aksamları bazen ıpın ucu kaçıyor ama esım soz verdı bana yardımcı olacak en azından 65 olana kadar eve daha az abur cubur alıcak hıc almamak lazım aslında ama malum cucuk olunca alıyoruz.
sbeden bende resmını goremedım merak ettım doğrusu
ersnil canım senı tekrar tekrar tebrık edıyorum darısı 55 ın basına artık 55 ı görünce kocıs de rahatlar tam gaz devam
Bu arada herkesı cok motıve gordum hep böyle olalım ınsallah yarın tartı gunu bende bu sabah tartıldım 73,4 gordumbakalım yarına +- ne olacagımm
illederengarenk karabuğdayın tadı asurelık buğdaya benzıyo canım yoğurtla ıyı gıdıyo mıgros real ve hatta en son bıcen de bıle gordum ben artık heryerde var
Slm kızlar akşam yemeğimi yedim yarım saat önce
Bi tabak yoğurtlu karnabahar kızartmadan haşlanmış haliyle yoğurtluyorum
Bi kaç Kaşıkta dünden kalan taze fasülye yarım muz
Günü böyle kapattım çok şükür
2 lt de suyumu içtim
evet canim bende dayanamam kesin tartilirim diye yemin edecemhaklısın bende hep öyle yapmak istiyorum ama dayanamayıp yine tartılıyorum,insan hergün tartılınca hayal kırıklığı yaşıyor
Sarı leblebi canım hem formda tutuyor içine azıcıkta kuru üzüm koyarsan tatlı ihtiyacını giderirsinkızlar doyurucu ama az kalorili ara öğün alternatifleniriniz bekliyorum , 1 adet yeşi,l elma doyuracağına acıktırıyor ,
yardımınızı rica ediyorum
evet sık sık tartılmak geriyor insanı.Son 3 yildir neredeyse hergün tartildim. Yarin tartilip bir dahaki çarsambaya kadar yemin edecem bir kere bile tartilmayacam bi kere de sürpriz olsun belki işe yarar heyecanlanirim gaza gelirim belki
Kızlar çok moralim bozuldu akşama misafirim var yemeğe sabahtan beri uğraşıyorum mutfakta ve diyetimi bozacak hiç birşey yemedim az önce bi tartılayım dedim 400 gr almışım kilo vermedim ki alayim ya
aşurelik buğdaya benziyorsa yenilmeyecek birşey değil o zaman.yapılabilir yani.Selam kızlar;
Dun menü paylaşamadım ama kaçamaksız bı gundu aksam bıraz zorlandım onun harıcınde ıyıydı.Zaten sabah ve oglenlerı genelde sıkıntı olmuyorda aksamları bazen ıpın ucu kaçıyor ama esım soz verdı bana yardımcı olacak en azından 65 olana kadar eve daha az abur cubur alıcak hıc almamak lazım aslında ama malum cucuk olunca alıyoruz.
sbeden bende resmını goremedım merak ettım doğrusu
ersnil canım senı tekrar tekrar tebrık edıyorum darısı 55 ın basına artık 55 ı görünce kocıs de rahatlar tam gaz devam
Bu arada herkesı cok motıve gordum hep böyle olalım ınsallah yarın tartı gunu bende bu sabah tartıldım 73,4 gordumbakalım yarına +- ne olacagımm
illederengarenk karabuğdayın tadı asurelık buğdaya benzıyo canım yoğurtla ıyı gıdıyo mıgros real ve hatta en son bıcen de bıle gordum ben artık heryerde var
Yediklerin güzel , bence güzel bır sonuç alırsın , bende dun başladım , yarın tartılacağım bakalım . Ben işten eve 6,30 gıbı gıdıyorum 7 dern once aksam yemegı yeme sansım yok , hafif bir şeyler yemem lazım benımde , senin menunu bende deneyecegım bır aksamTeşekkür ederim canım umarım hep böyle gider
Yarın tartı günü iple çekiyorum
Ben aslında tam olarak dün başladım 3 günlük bi sonuç olacak benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?