4 Aylık kilo verme yarışması

Son 3 yildir neredeyse hergün tartildim. Yarin tartilip bir dahaki çarsambaya kadar yemin edecem bir kere bile tartilmayacam bi kere de sürpriz olsun belki işe yarar heyecanlanirim gaza gelirim belki
haklısın bende hep öyle yapmak istiyorum ama dayanamayıp yine tartılıyorum,insan hergün tartılınca hayal kırıklığı yaşıyor

Kızlar çok moralim bozuldu akşama misafirim var yemeğe sabahtan beri uğraşıyorum mutfakta ve diyetimi bozacak hiç birşey yemedim az önce bi tartılayım dedim 400 gr almışım kilo vermedim ki alayim ya

Slm kızlar akşam yemeğimi yedim yarım saat önce
Bi tabak yoğurtlu karnabahar kızartmadan haşlanmış haliyle yoğurtluyorum
Bi kaç Kaşıkta dünden kalan taze fasülye yarım muz
Günü böyle kapattım çok şükür
2 lt de suyumu içtim

Kızlar çok moralim bozuldu akşama misafirim var yemeğe sabahtan beri uğraşıyorum mutfakta ve diyetimi bozacak hiç birşey yemedim az önce bi tartılayım dedim 400 gr almışım kilo vermedim ki alayim ya
Sabah aç karnına tartıldığın kilodan mı 400 gr fazlasın

[
Moralin hıc bozulmasın tatlım , vücut bazen aç kaldığında , yokluk çekeceğini düşünüp yağları korumaya alıyor hatta yediklerini yağa çeviriyor ( zor günler ıcın ) allah vergisi insan metabolizması böyle çalışıyor , sen ısrarla devam edersen enınde sonunda vereceksin , 400 gr için canını sıktığına değmez , 2 gun sonra farklı olacak bak goreceksın , yalnız sık sık yememız gerekiyor , çok az ama daha sık

GÜNAYDIN.BU SABAH KAHVALTI YAPAMADIM.Ö

MERAK EDİYORUM BENDE .TADI NASIL VE NERDEN ALDINIZ?

Ben çok beğeniyorum canım kepek ekmeği gibi
Aktardan aldı kocişim
Soranlara kerebi söylüyo sadece onla vermişim gibi

Teşekkür ederim kuzucum
Bakalım 55 i bir göreyimde uça uça buraya yazarım

bence harika bir öğün

Teşekkür ederim canım umarım hep böyle gider
Yarın tartı günü iple çekiyorum
Ben aslında tam olarak dün başladım 3 günlük bi sonuç olacak benim için

kızlar doyurucu ama az kalorili ara öğün alternatifleniriniz bekliyorum , 1 adet yeşi,l elma doyuracağına acıktırıyor ,
yardımınızı rica ediyorum

kızlar doyurucu ama az kalorili ara öğün alternatifleniriniz bekliyorum , 1 adet yeşi,l elma doyuracağına acıktırıyor ,
yardımınızı rica ediyorum
Sarı leblebi canım hem formda tutuyor içine azıcıkta kuru üzüm koyarsan tatlı ihtiyacını giderirsin
Bundan önceki diyetimde her ara öğünde bunu yiyordum yine başlıcam hatta yarın alcam

aşurelik buğdaya benziyorsa yenilmeyecek birşey değil o zaman.yapılabilir yani.

Teşekkür ederim canım umarım hep böyle gider
Yarın tartı günü iple çekiyorum
Ben aslında tam olarak dün başladım 3 günlük bi sonuç olacak benim için
Yediklerin güzel , bence güzel bır sonuç alırsın , bende dun başladım , yarın tartılacağım bakalım . Ben işten eve 6,30 gıbı gıdıyorum 7 dern once aksam yemegı yeme sansım yok , hafif bir şeyler yemem lazım benımde , senin menunu bende deneyecegım bır aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…