Gunaydin
Kilom 63.1
Cok sukur
Hedef giderek yaklasiyor
Ins 1 mayista hedefimde olucam
Masallah kizlar size.cok sevindim darisi basimaSelamun aleykum kizlaaarrr... Kilomu bildireyim hemen 65.5 cok sukur. 1 kilo gitmis. Hedefe son 3
Kilo bildirimi yapacam kizlar tam 1 hafta tika basa yedim. Heleki misafirim varken neler yedim neler. 1 gunde 4.5 kase sütlaç yedim.
Mesela sadece kahvaltida 2 simit 2 pogaca 1 biberli ve 200 gr kadar saralle yedim ekmekle ve hic yerken pisman olmadim keyif alarak yedim. Sonuç pazartesi 84.8 idim
ve bugun ise 82.5 yani geçen hafta dan 100 gr ekside olmak cok sevindirici canlarim.
bu hizla devam edecem bakalim ne olacak
Harikasın canım böyle devamKilo bildirimi yapacam kizlar tam 1 hafta tika basa yedim. Heleki misafirim varken neler yedim neler. 1 gunde 4.5 kase sütlaç yedim.
Mesela sadece kahvaltida 2 simit 2 pogaca 1 biberli ve 200 gr kadar saralle yedim ekmekle ve hic yerken pisman olmadim keyif alarak yedim. Sonuç pazartesi 84.8 idim
ve bugun ise 82.5 yani geçen hafta dan 100 gr ekside olmak cok sevindirici canlarim.
bu hizla devam edecem bakalim ne olacak
Kahvaltım
1dilim ekmek
1yumurta
2dilim salam
2dilim kaşar
Domates
3zeytin
Şekersiz çay
canım çekti şimdi
Harikasın canım böyle devam
Ay canim sorma ya neler yedim daha.... sayi ile kasik ile yediklerime bu hafta sonu doydum vallahi. O gunden sonra oyle doymusum ki sorma canim hic birsey istemiyor.
BOMBA GİBİ BAŞLADIN GÜNE MAŞŞALLAH RESİMLERDE ATMIŞSIN HARİKASIN SENDE FİLE GİBİ TEZ ZAMANDA İNŞALLAH AŞAĞILARA İNERSİN BANA BİLE YETİŞİRSİN FİLE YETİŞTİ EMİNİM 1, 2 HAFTAYA BENİ GEÇERKizlarr herkese gunaydin ben erken kalktim biraz iş var bugun hemen kilo bildimimi yapiyorum :) 104.9 geldim kalkar kalkmaz tartildim bir an once 99 olmak istiyorum Allahima sukur eski hevesim tekrar geldi evlendigimden beri diyet yapacam diyorum ne yapiyorum ne birşey ama artik kolay kolay bozmam iyi ki buraya da gelmişim simdi kahvalti yapicam
YOK CANIM SİLER MİYİM SENİ HİÇSbeden ben bu hafta tartılmıcam bidahaki haftaya kadar tartılmıcam demiştim....
Silmezsin demi
BENİM HATAM KENDİME BİLE İTİRAF ETMEDĞİM KAÇAMKLARIM YA SENİN. BU HAFTA -200 DEYİM BUNADA ŞÜKÜR :)Kilom 81.4
Pazartesi bu kilodan cok daha azdim.bugun reglinin son gunu. 2 gundur cok dakkat edip spor yapmama ragmen azalacagina artiyor kilom.pes etmek uzereyim.kac aydir bi 80 in altina inemedim.
Canım ya salam sağlıksız işlenmiş bir gıda onu yemesen iyi olurmuş, yumurta zaten oldukça doyurucu. Ama genel anlamda başarılı bir kahvaltı.Kahvaltım
1dilim ekmek
1yumurta
2dilim salam
2dilim kaşar
Domates
3zeytin
Şekersiz çay
Sagol canim sen de dogru yoldasinMasallah kizlar size.cok sevindim darisi basima
Ozellikle sarelleyi cekti canimcanım çekti şimdi
Tatlim haftaya bir atak yapalimMerhaba kızlar ,
kılom : 55,0 , maalesef 54 lu rakamlarda 1 hafta kalabıldım +300
Tatlim haftaya bir atak yapalim
Sen 54 leri ben de 62 leri gorsek hiç te fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?