Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef canım o 79.5 GÖRDÜ bile
Darısı Başımıza amin amin![]()
Ama gene de başarılı olmuş, zaten lor en sağlıklı peynir türüymüş arkadaşlar, kalorisi de en düşük. Tabi tatlı lordan bahsediyorum.canım 2 çeşit peynir yerine yumurtayı tercih edebilirsin daha tok tutar seni.afiyet olsun
Geç saatlerde çok acıkırsan havuç, salatalık ya da yoğurt yesen biraz tok hissdersin.Canim once den kac kilo idin. Kilo hikayeni anlatsana
hayır en son 79.500Canim en son 81. 5 dun degil mi. Desene haftaya 7 lerde olursun
sorun değil canımCnm 81 benim kilom. Biraz geciktim ama isteydim kusura bakmayin.
:)) tutalımmmmKilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler bizde artık kendimizi daha fazla tutalım daha doğrusu boğazımızı![]()
kaşar peyniri çok kalorili ben artık yemiyorum önermem canım bi süre yemeKahvaltım
1dilim ekmek
3dilim kaşar peyniri
6zeytin
1tatlı kaşığı reçel
Şekersiz çay
Tmm canım yememkaşar peyniri çok kalorili ben artık yemiyorum önermem canım bi süre yeme
Tmm canım yemem![]()
azıcıksa tamam :)Kızlar arkadaşım kek ve dolma ikram etti dayanamadım azıcık tadına baktım soylim