Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niye yalnızsın canımalışırsın alışırsınYA BEN BENDE HEP YANLIZIM
çok yanlış yapmışsın canım daha kaybedecek zman kalmadı. bende senin gibi eşimin getirdikleri yüzünden bu haldeyim . en sevdiğim kadayıf tatlısı var evde yüzüne bakmıyorum bile bunca moral bozukluğuna değmez. ben bu sefer çok kararlıyım sende bu son olsun. bugün kendimi ödüllendrdim bir beden küçük 3 iç çamaşır takımı sipariş ettim :)Of kızlar of eşim tulumba getirmiş 1tane yiyeyim başka yemem dedim ama öyle olmadı 5tane yedim şimdi çok pişmanım. Ama fayda etmez olan oldu artık
eşim işten geç geliyo canımSen niye yalnızsın canım
Bu son demekten bıktım canım offff yeminle boğuluyorum bazen ama tak etti şuanda kendimee çok sinirliyim.....çok yanlış yapmışsın canım daha kaybedecek zman kalmadı. bende senin gibi eşimin getirdikleri yüzünden bu haldeyim . en sevdiğim kadayıf tatlısı var evde yüzüne bakmıyorum bile bunca moral bozukluğuna değmez. ben bu sefer çok kararlıyım sende bu son olsun. bugün kendimi ödüllendrdim bir beden küçük 3 iç çamaşır takımı sipariş ettim :)
eşim işten geç geliyo canım
O düzen hiç olmuyo canım o evliyken imkansız onun için neyapıcaz yemiyorum deyip kati kararlı olucaz yoksa biz bu işi beceremicez yok misafir geldi yok kocam pasta tatlı çikılata getirdi yok doğum günleri vardı vesayre vesayre bitmicek canım biz boğazı tutmalıyız bak akşama kadar gayet iyiydim tulumbaları yemesem yarın kesin -deydim biz önce nefsimize bi düzen getirmeliyiz yani kısacası kafada bitecekKizlar herkese iyi gecelwr.gecmisi okudum ve benimde sorunum duzensizlik.oglum gecw hic uyumuyor.ne kahvaltim belli ne ogle ne aksam.mutlaka her haftasonu misafirlik oluyo.once bi duzen lazinm bana.
eveetttt nerelerdeee?????@aktayarda yok bu ara
senın bebısın var ne güzel allah bağışlasın canım..onun bı sesı soluğu olurr..yedırme ıcırme altına degıstırme zaman geçer..alışmam lazım tabıkıde..alışırsın alışırsınYA BEN BENDE HEP YANLIZIM
canım yemeye başladığında devamı gelıyoo zaten:)))Of kızlar of eşim tulumba getirmiş 1tane yiyeyim başka yemem dedim ama öyle olmadı 5tane yedim şimdi çok pişmanım. Ama fayda etmez olan oldu artık
günaydın canımm..tsk ler sanada hayatımGünaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları
düzen cook onemlıı..bende aılemın yanındayken senın durumundaydım canımm..evıme gectım cook sukurr..umarım sende düzene sokarsınKizlar herkese iyi gecelwr.gecmisi okudum ve benimde sorunum duzensizlik.oglum gecw hic uyumuyor.ne kahvaltim belli ne ogle ne aksam.mutlaka her haftasonu misafirlik oluyo.once bi duzen lazinm bana.
günaydın canımm..maşallah gunee hem erken hemde sporla baslamıssın..bu arada senın ıcınde aynı dılekler gecerlı güzel mutlu sağlıklı haftasonları hayatımGünaydın kızlaaarrrr...
6.30 da kalktım sporumu yaptım çok şükür
Hepimize güzel, sağlıklı bir haftasonu olsun inşaallah![]()
Teşekkürler canım benim.günaydın canımm..maşallah gunee hem erken hemde sporla baslamıssın..bu arada senın ıcınde aynı dılekler gecerlı güzel mutlu sağlıklı haftasonları hayatım
bende 7 de kalkıyorum fazla uyumayı sevmıyorum..gec uyananlara ozenıyorum..bendee uyusam kalkıp napcam dıyorum kalktığımda sersem gıbı kalkıyorum..cook uyuduğumda mutsuz ouyorum..o gunum cook kotu gecıyoo..sonrada dusunuyorumm hayat zaten cook kısaa..neden uyuyarak gecırıyımm..bu zamana bu yasa ne zaman gelcem bı daha dıyorumm..erken kalkmak ıyı netıcede..gunumuzu doya doya gecırıyoruzz..kac kılo verdın toplamda canım??Teşekkürler canım benim.
Eskiden 11 12 lere kadar uyuyan ben şimdi 7 olmadan kalkıyorum. Meğer beni miskinleştiren kilo ve hareketsizlikmiş![]()
Tabiki ben bunun geç de olsa farkına vardım tatlım hem dinimizce de çok uyumak hoş karşılanmıyor.bende 7 de kalkıyorum fazla uyumayı sevmıyorum..gec uyananlara ozenıyorum..bendee uyusam kalkıp napcam dıyorum kalktığımda sersem gıbı kalkıyorum..cook uyuduğumda mutsuz ouyorum..o gunum cook kotu gecıyoo..sonrada dusunuyorumm hayat zaten cook kısaa..neden uyuyarak gecırıyımm..bu zamana bu yasa ne zaman gelcem bı daha dıyorumm..erken kalkmak ıyı netıcede..gunumuzu doya doya gecırıyoruzz..kac kılo verdın toplamda canım??
neeee ???masallahh sana:))sasırdımm ama..ne zamandır burdayım ama bılmıyordum ben bu kadar verdıgını..canımm coook sevındım senın adına..ne kadar surede verdınn canım??..suan saskın durumdayım..bendee bıkac kılo yazacaksın zannettim:))suan kac kılosunn??Tabiki ben bunun geç de olsa farkına vardım tatlım hem dinimizce de çok uyumak hoş karşılanmıyor.
34 oldu tatlım çok şükür.
neeee ???masallahh sana:))sasırdımm ama..ne zamandır burdayım ama bılmıyordum ben bu kadar verdıgını..canımm coook sevındım senın adına..ne kadar surede verdınn canım??..suan saskın durumdayım..bendee bıkac kılo yazacaksın zannettim:))suan kac kılosunn??
cook ıyıı tatlımm yaa..cook sevındımm senın adına ..darısıda bıze olsun..69.5 başladım bendee..suan 69.8lerdeyımm
Başladığımda bu kadar vereceğimi ben de tahmin etmiyordum inan.
7. aya girdim canım. 99 ile başladım şimdi 65 im.