4 Aylık kilo verme yarışması

cook ıyıı tatlımm yaa..cook sevındımm senın adına ..darısıda bıze olsun..69.5 başladım bendee..suan 69.8lerdeyımm:KK43:(evıme geldım ya bende verırım ınsallah canımm benımm..takıp etcemm senıı:))
Spor yapıyor musun tatlım.
Bide iş evlilik falan var mı

Spor yapıyor musun tatlım.
Bide iş evlilik falan var mı
spor yapıyordum salona gıdıyordumm ılk evlendıgım sene kı o zamanlar 53 kıloydum dusun..sporu bıraktım aılemın yanına gectım ve kılo almaya başladım..düşünüyorum aslında salona yazılmak ama bakalımm ..bıde spora başladığımda bırakmamalıyım dıye düşünüyorum bıraktığım an daha fazla gerı donus olur dıye dusunuyorumm..bazende sadece yuruyus ve yüzme yeter dıye aklımdan gecırıyorum..bu arada 7 senelik evlıyım canımm..çalışmıyorum..evdeyımm

Çalışıyorum canım 3 yıllık öğretmenim.
İzmirliyim, Hakkari de görev yapıyorum.
Allah nasip ederse yaz sonu düğün düşünüyoruz.
ınsallah canımm..hayırlısı olsun senın ıcın..3 yıldır hakkarıdemısın??doğunun bellı bı kısmı esımın bolgesıydı..cok gezdımm..hakkarıde vardı kendı gıderdı ben gıtmezdım.hakkarıyı gormedım sadece..doğuyu cook sevdımm..sen belkı es durumundan atanırsın??

ınsallah canımm..hayırlısı olsun senın ıcın..3 yıldır hakkarıdemısın??doğunun bellı bı kısmı esımın bolgesıydı..cok gezdımm..hakkarıde vardı kendı gıderdı ben gıtmezdım.hakkarıyı gormedım sadece..doğuyu cook sevdımm..sen belkı es durumundan atanırsın??
Evet öyle olacak inşallah canım.
Yürüyüşe çıkcam ben de üşeniyorum ya

Kizlar herkese iyi gecelwr.gecmisi okudum ve benimde sorunum duzensizlik.oglum gecw hic uyumuyor.ne kahvaltim belli ne ogle ne aksam.mutlaka her haftasonu misafirlik oluyo.once bi duzen lazinm bana.
midem ağrıyo vs bahanelerle yeme canım kararlı ol. ben çok zaman kaybettim sende kaybetme .

Bu son demekten bıktım canım offff yeminle boğuluyorum bazen ama tak etti şuanda kendimee çok sinirliyim.....
seninle aynı şeyleri hissediyorum tam anlamıyla hatalarla başa döndükçe bende boğulur gibi oluyordum kendime inancımı kaybediyrdum neyse ki ipleri elime aldım sen bana msj yazdıktan sonra baya iyi gidiyorum sende iyice otur düşün ne yapıyorum de !!!!!!

seninle aynı şeyleri hissediyorum tam anlamıyla hatalarla başa döndükçe bende boğulur gibi oluyordum kendime inancımı kaybediyrdum neyse ki ipleri elime aldım sen bana msj yazdıktan sonra baya iyi gidiyorum sende iyice otur düşün ne yapıyorum de !!!!!!
canımm nerelerdesın??napıyosun??haftasonun nasıl gcıyoo??

Back
X