4 Aylık kilo verme yarışması

Günaydın kızlar okula gidiyorum sabah yediklerimi yazayım
1 minnak kepekli tost
azıcık peynir
5 li çay
hepinizin günü hayırlı olsun
kızlar çarşamba iyi bir sonuç görmek için son iki gün değil cumadan itibaren özellikle hafta sonu dikkat etmek gerekiyor denedi onaylandı tarafını sunulur dikkat
Evet kesinlikle Katılıyorum, hafta sonu az yiyince daha kolay oluyor vermek. Tüm aile halkı evde diye sofralar biraz abartı oluyor sanki.

eder bence sende azimlisin . sen adanaya dönüp bu işlere ağırlık apıyoruz vermeyi uzun zamandan beri bekliyordun şimdi tempoooooo
:KK73::KK73::KK73::KK73:
bırdee hersey düzene gırdı annemlerde neyı ne zaman yedıgım bıle bellı degıldı..11 de kahvaltı 3 oglen yemegı falandı yanı..sımdı esımle 7 gıbı kahvaltı yapıyoruz..12 1 arası ogle yemegımı yıyorum.aksamda en gec 6..bakalımm hayırlısı canımm

Günaydın kızlar okula gidiyorum sabah yediklerimi yazayım
1 minnak kepekli tost
azıcık peynir
5 li çay
hepinizin günü hayırlı olsun
kızlar çarşamba iyi bir sonuç görmek için son iki gün değil cumadan itibaren özellikle hafta sonu dikkat etmek gerekiyor denedi onaylandı tarafını sunulur dikkat
hahvaltı iyi hafif olmuş. bende dünden beri baya dikkat ediyorum eskisi gibi hızlı zayıflayamıyrm -600 görsem yeter

Kizlar kahvaltim
2 haslanmis yumurta
beyaz peynir
2 3 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
Yesil cay
Simdi işe gidiyorum kizlar ya dun bademli magnum yedim işten pert çıktım aksama kadar uyudum nerdeyse aksamda bademli magnum yedim yani dun ne kadar cok sey yedim ben o yuzden bu gunlerde biraz daha cok dikkat edicem mesela herseyden kisincada bende şoyle bir durum oluyor diyeti biraktiktam sonra o yemedigim seyleri özluy:KK16:orum o yuzden bir isirik olsun yiyorum ki gozum kalmasin ama magnumun affedilir yani yok biliyorum :KK43: yedikten sonra kalorisine baktim 1100 kaloriymiş s bedencim toplasan bin kalori etmez demistin ya ben 2000e tamamldmda yattim canim :KK48:
:KK20:
ama olmadı ki şimdiiii. bak kilon çok fazla yazın çokça terlemek istemiyorsan o sıcaklarda bitkin olmak istemiyorsan hızlıca zayıflaman lazım senin 85 e gelene kadar kaçamak hakkın yok :KK14:

Kahvaltimm

Eklentiler

• 20150327_111120.webp
    20150327_111120.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 74
biraz sonra kahve mi içeyim bariii
zayıflıyorum kiii motive oldum kiii çok mutluyum
OH BEE KENDİME İNANCIM GERİ GELDİ AYNI 5 AY ÖNCEKİ GİBİ HİSSEDİYORUM BU SEFER BAŞARIYORUM. daha devamı gelir.

Bugün anca girebildim menüme gelince
Kahvaltım

Patates kızartması (biliyorum olmaması gerekiyordu)
Yarım dilim ekmek
2dilim beyaz peynir
4zeytin
Şekersiz çay

Ara veya Öğlen diyelim patatesi çok kaçırınca sadece
2bardak süt
1paket form Bisküvi

Akşam
Birazdan yiyecem
1kepçe çorba
2tane karnıbahar Kızartması
Boll yoğurt
Ve başka bişey yemem

sabah:2 dilim ekmek kızarmış
1 dilim peynır
4 zeytın

ogle:4 yk kuru fasulye
1 dilim ekmek
yoğurt

ara:elma

aksam:1 lahmacun kucuk ama kucucukk adana usulü
salata

gece:kahve

kızlar nerdesınızz??kımsecıkler yookk..esım gelmmmedıı henüz sıkılıyorum ama..annemlerde kalabalığa alıştım..sımdı sıkıntı yasıyorumm..sessız sakınn ortamları sevmıyorum..evı bı sessızlık aldı gıttı sormayın..

Iyi akşamlar kızlar menum un devamı söyle unutmadan yazayım
öğle
1 tost
ayran
1 kare bitter
akşam
5 yk ıspanak yoğurtlu
3 yk makarna
1 kare bitter
Akşam 6 dan önce yiyorum sonra sabaha kadar yemiyorum alıştım gibi açıkiyor um artık yalnız regl dönemi balonn gibi sisti m

kızlar nerdesınızz??kımsecıkler yookk..esım gelmmmedıı henüz sıkılıyorum ama..annemlerde kalabalığa alıştım..sımdı sıkıntı yasıyorumm..sessız sakınn ortamları sevmıyorum..evı bı sessızlık aldı gıttı sormayın..
alışırsın alışırsın :D YA BEN BENDE HEP YANLIZIM

bugün bulgur pilavı ve tavuklu domates yemeği yedim
2 bardak süt yarım kase yayla çorbası 6 badem 2 dilim ekmek
bu kadar. çayın yanında da tuzu azaltılmış köy peyniri

Back
X