- 28 Kasım 2014
- 876
- 1.323
- 158
Ooo ooo Ohh ay az kaldı buraya gelicek yaz ama ben en fazla 65 olucam insallahhemde nasıll..balkon kapım sabahtan aksam 22:30 a kadar acıktı canım gerısını sen dusun..bende asıgım adanaya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo ooo Ohh ay az kaldı buraya gelicek yaz ama ben en fazla 65 olucam insallahhemde nasıll..balkon kapım sabahtan aksam 22:30 a kadar acıktı canım gerısını sen dusun..bende asıgım adanaya..
bu arada kac kıloyla başladın kac kılo verdın canımm..Ben çiftlikte oturuyorum burada yaşamak çok güzel yeterki yağmur yagmasin
Benim uzun hikaye kısaca Kasım ayında 77 idim şimdi 68 ...9 kilo 5 ay
Merak ettim ama esin ne iş yapıyor çok geziyor galiba[/QUOTE
esım ozel sektör canım..eveett ısınden dolayıı cook gezıyooo..adanaya başladı bolgelerı 2 tane sımdılıkk genelde adanada..
aynen benım esımde dünyalar ıyısı..sadece kanatları yok desem yerıdır yanı..esımde bana yetıyoo ..en ıyı arkadaş dost anne baba herseyım benımm..gorucu usulü evlendımm 1.5 ayda hemdee..tanımadan etmeden evlendım ama cook sukurr mutluyum cookk..Ben yeni evliyken kavak ilçesinde yaşamıştık çocuk yoktu hiç kimseyi tanımıyorduk ama eşim bana yetiyor du ve yalnız ama mutluyduk
69.8 canımm 70 dıyelımm:))Güzel sevdiğin şehirde yaşamak ve arkadaşlar iyi happy sen kaç kilo sun 1 sayfaya donmim simdi
Happy bu kadar olur aynı benim duygularimi yazmışsın ben hala ona aşığım benimki de bir melek bana ailemden bile daha iyi davranır ve cok farklidir bakışları dan bile ne düşündüğüm anlaraynen benım esımde dünyalar ıyısı..sadece kanatları yok desem yerıdır yanı..esımde bana yetıyoo ..en ıyı arkadaş dost anne baba herseyım benımm..gorucu usulü evlendımm 1.5 ayda hemdee..tanımadan etmeden evlendım ama cook sukurr mutluyum cookk..