4 Aylık kilo verme yarışması

66.6 kg ayni..kucuk bir operasyon gecirdim...agir ilac kullandigimdan öturu yeme icme duzenimi kisiltlamiyorum ama korumak istiyorum en azindan bir hafta daha...kg veren arkadaslari cok.tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum...iyilesince bende bomba gibi donuyorum:KK49:

su en cok senın fotonu merak edıyorum canım , oncesı cok yoksa bıle en azından yenı halını göndersene tatlım .. Bu kadar spor yaptığın ıcın cok güzel ve fıt olmalısın tatlım ..
Atcam canim foto insallh dedigin gibi gorunuyorumdur ben hala kendimi 99 gibi goruyorum da

66.6 kg ayni..kucuk bir operasyon gecirdim...agir ilac kullandigimdan öturu yeme icme duzenimi kisiltlamiyorum ama korumak istiyorum en azindan bir hafta daha...kg veren arkadaslari cok.tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum...iyilesince bende bomba gibi donuyorum:KK49:
Gecmis olsun tatlim once saglik tabiki

Günaydın kızlar ,
kılo : 55,7
cok utanıyorum kendımden ama topikten uzaklaşınca böyle oluyor .. nasıl toparlayacağım bılmıyorum umarım verdıgım kıloların hepsını almam :KK43:
Yok tatlim almazsin soyle bir hafta on gun siksan disini hemen gider o fazlaliklar

Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım allah şifa versin

Merhaba kızlar;
Kilom:60,2 (-900 gram)
sbeden sbeden canım benim ölçülerimde bi değişiklik yok. Çok giremiyorum kusura bakmayın.

canım sen ne kadar renklı bır kişiliksin .. iş dünyasında senin gibi olanlar farklılık yaratıyor , belki duymuşsundur '' MOR INEK '' diye bır kıtap var , farklı olmayı başarabilenler bir yerlere geliyor ..
neden aklıma geldı bu canım hemen soyleyeyım kahvaltıların hep cok renklı ve farklı , değişiklik , farklı olabilmek , farklılık yaratabılemek güzel ..
Sağol canim. Aslinda sadece sabah kalorili yeme hakki verdim kendime. Ya aksamdan kalan sevdigim seylerden yiyorum yada yapiyorum hep peynir zeytin sıkıyor. Yerken mutlu olmayi hedefliyorum :)) mor ineği hic duymamistim.is yerinde farkli olsam Bana eminim getirisi sadece yanlizlik olur . Kimseyle uyusamiyorum farklılıklar bakimindan cosku dusunce vs sonrada en güzeli yanlizlik diyorum genel olarak

Kahvaltı 1 lahmacun, yarım domates, 3 tuzlu kurabiye, çay, bir kase tavuk döner
Ara 1 elma, yarim muz
Ikindi bir kase yoğurt
Aksam 2 bardak sütlü kahve
olacak inşallah

Back
X