- 14 Ocak 2014
- 378
- 666
- 113
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atcam canim foto insallh dedigin gibi gorunuyorumdur ben hala kendimi 99 gibi goruyorum dasu en cok senın fotonu merak edıyorum canım , oncesı cok yoksa bıle en azından yenı halını göndersene tatlım .. Bu kadar spor yaptığın ıcın cok güzel ve fıt olmalısın tatlım ..
Gecmis olsun tatlim once saglik tabiki66.6 kg ayni..kucuk bir operasyon gecirdim...agir ilac kullandigimdan öturu yeme icme duzenimi kisiltlamiyorum ama korumak istiyorum en azindan bir hafta daha...kg veren arkadaslari cok.tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum...iyilesince bende bomba gibi donuyorum![]()
Yok tatlim almazsin soyle bir hafta on gun siksan disini hemen gider o fazlaliklarGünaydın kızlar ,
kılo : 55,7
cok utanıyorum kendımden ama topikten uzaklaşınca böyle oluyor .. nasıl toparlayacağım bılmıyorum umarım verdıgım kıloların hepsını almam![]()
Geçmiş olsun canım66.6 kg ayni..kucuk bir operasyon gecirdim...agir ilac kullandigimdan öturu yeme icme duzenimi kisiltlamiyorum ama korumak istiyorum en azindan bir hafta daha...kg veren arkadaslari cok.tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum...iyilesince bende bomba gibi donuyorum![]()
Zaten isin sirri besten sonra yememekte dimi. Ki brnim ogrenciler kucuk oldugu icin okulda da bayagi yoruluyorum hep ataktayim yakiyorumdur yani yediklerimi.günaydın canım ,
evet ara ogun yemen gerektıgını dusunmustum tatlımm ... ama hıc bır sey çıkmamasına cok sevındım canımmm
geçmiş olsun canım allah şifa versin66.6 kg ayni..kucuk bir operasyon gecirdim...agir ilac kullandigimdan öturu yeme icme duzenimi kisiltlamiyorum ama korumak istiyorum en azindan bir hafta daha...kg veren arkadaslari cok.tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum...iyilesince bende bomba gibi donuyorum![]()
Gunaydin Harikasın tebriklerSssttt uykucu sirinler kalkin paylasin kilolarinizi bakim. Benim kilom 63.1 Giden kilo 1.200:))
Günaydın kızlar
Benim kilom 79.8
Giden kilo 1. 300![]()
tebrikler canim. Cok iyi vermissin. Ben merak ettim bu diyeti nasil oluyor acaba.Ben karbonhidrat diyeti ne başladım
Benimle yapmak isteyen varmi![]()
Tebrikler canim güzel sonucgünaydın kızlar
geçen haftaki kilom 58,5
bu haftaki kilomm 57,3
fark 1,200
Tebrik ederim canim benim. Haftaya uc katini gor insaallh:))-500 Karnım ağrıyor heran regl olmayi bekliyorum. Bu halde bile Kilo kaybetmek güzel mutluyum :))))
Ben demistim senin gibi azimli kiza inatci kilo da neymis.günaydın kızlar:
hepinizi tebrik ederim güzel kilolar vermişsiniz.
bende sonun da yendim inatçı 78 si 77.500
Sağol canim. Aslinda sadece sabah kalorili yeme hakki verdim kendime. Ya aksamdan kalan sevdigim seylerden yiyorum yada yapiyorum hep peynir zeytin sıkıyor. Yerken mutlu olmayi hedefliyorum :)) mor ineği hic duymamistim.is yerinde farkli olsam Bana eminim getirisi sadece yanlizlik olur . Kimseyle uyusamiyorum farklılıklar bakimindan cosku dusunce vs sonrada en güzeli yanlizlik diyorum genel olarakcanım sen ne kadar renklı bır kişiliksin .. iş dünyasında senin gibi olanlar farklılık yaratıyor , belki duymuşsundur '' MOR INEK '' diye bır kıtap var , farklı olmayı başarabilenler bir yerlere geliyor ..
neden aklıma geldı bu canım hemen soyleyeyım kahvaltıların hep cok renklı ve farklı , değişiklik , farklı olabilmek , farklılık yaratabılemek güzel ..
Tamam canım ne demek :))canım ben bır kardesım , bır ev bır iş derken inan hıc bır seye fırsat bulamıyorum , benı en azında bebegın 40 ı çıkana kadar mazur gor tatlım