4 Aylık kilo verme yarışması

benn hıc yorum yapamıyorum canım ama 1 kılo ınsallah kesın..ben daha fazla beklıyorumm ınsallah..su tatlı tuzlu olmasaydı 2 ye yakın bısıler bekliyor olcaktımm:KK43:(
Ya bir öğün ya da bir gün bozuyoruz bir hafta ceremesini çekiyoruz ben de haftasonu çok fenaydım aklıma geldikçe sinir oluyorum kendime:KK11:

esım yarın sehır dışına cıkıyoo..yemek olarak abartı bısı yapmayı düşünmüyorum..çorba tost vs vs gecıctırmyı dusunuyorumm..bır daha kı hafta ınsallah dahada verırımm..
Yaa ben de 23 nisan a odaklandım kaldı 2 hafta verebildiğim kadar vermek istiyorum sıfır kaçamak olsun

haftasonlarını hıc solemee canımm aynen kendımden gecıyorum..benn yemek yemeyı cook sevıyorumm..
yedıkce mutluu oluyorum:KK43:((
Ben de yemek yemesini bilmiyorum ya.
Ya hep ya hiç var bende.
Ama o cumartesiden sonra öyle bulantılar mide ağrıları yaşadım ki ne börek var gözümde ne sarma şimdi

senın adına bende heyecan yaptım suann:))bende cook merak edıyorum o gunuu:))az kaldıı canım sabrettt..nısanlıkk sookk:))
Ben burdan önce pc mde yazıyordum hedefim ölçülerim falan.
Baktım geçen gün hedef 69 beden 40 mış. İnanmıyordum 69 a ineceğime tabi şimdi de biraz daha biraz daha deyip duruyorum.
Elimden gelse 23 nisan a 60 olasım var:p

Oooo kızlar maşallahınız var ne güzel sohbet etmişsiniz...
Akşam yemeğim
2kaşık pilav
4kaşık bamya
Salata
Sonra Kajvenin yanında azcıcık çikolata yedim bakalım kaç çıkacam sabaha bendede çok heyecan var kızlar çünküüüü pazar Sabahı 84ü gördüm:eek:

Akşam yemeğim
2kaşık pilav
4kaşık bamya
Salata
Sonra Kajvenin yanında azcıcık çikolata yedim bakalım kaç çıkacam sabaha bendede çok heyecan var kızlar çünküüüü pazar Sabahı 84ü gördüm:eek:
Senin menüler gayet iyi tatlım bi tek o arkadaşla yediklerin hariç:KK12:

Akşam yemeğim
2kaşık pilav
4kaşık bamya
Salata
güzel güzel konuşurken canım net gıttı:((

Akşam yemeğim
2kaşık pilav
4kaşık bamya
Salata
menün cook guzell olmuss canımm..yarın senı takıpte olcamm:cool::cool:

Sbeden canim beni cocuklar bir aydir hastalar.rapor aldim evdeyim bir iyilesiyo cocuklar bir hastalar yani hic duzen yok.yarin belki hastanede oluruz.tartilabilirsem yazarim ama yazamazsam beni silme olur mu.hos cok artidayimdir ama saglik olsun veririm ins.

Back
X