4 Aylık kilo verme yarışması

83 kesin olur canım çünkü birden o 2 3 kiloyu aldın biraz dikkat etiysen bi kaç gündür hemen gider o fazlalık

Canim bu sabah 10 da tartildim 83 geldim. Sonra bebisi verdim babaannesine 12 ye kadar tekrar uyumusum. Kahvaltidan once tartildim 82.6 idim. Ayni gun icinde. Bugun de cok dikkat edemedim gibi ama bakalim yine de heyecanlıyım. Hiç oturmuyorum cunku hep ayaktayim. Yeni yataga girdim yarin da aksama kadar dışarıda olacam.

bu arada canim sen hergun yoksa haftada bir mi tartiliyorsun

bendede aynısı oluyoo..acıktııgımıı halsızlıgımden anlıyorum..
Bende ne gariptir bir haftadir baya az yiyorum. Ciddi bir dinclik var ..yorulmuyorum canliyim Gucluyum. Demekki bana fazla yada normal yemek yaramiyor. Kalp kapagimda hafif kalinlasma cikmisti 2012 de muayenede belki ondandir kalp zorlaniyrdur.

Ben de yemek yemesini bilmiyorum ya.
Ya hep ya hiç var bende.
Ama o cumartesiden sonra öyle bulantılar mide ağrıları yaşadım ki ne börek var gözümde ne sarma şimdi
su bende de ya hep ya hic var .ortasini bulamam bişeylerin tat alamam. O sebeple bu ara kacamak yok adapte oldum bir isirik cikolata yemem oyle odakliyim ki canim bile cekemez. Burcun akrep mi yoksa

Sbeden canim beni cocuklar bir aydir hastalar.rapor aldim evdeyim bir iyilesiyo cocuklar bir hastalar yani hic duzen yok.yarin belki hastanede oluruz.tartilabilirsem yazarim ama yazamazsam beni silme olur mu.hos cok artidayimdir ama saglik olsun veririm ins.
Cok cok gecmis olsun Allah evlatlarina saglik sifa versin canim. Sen dusunme burayi zaten seni silmem hemen sen eskisin :) verirsin tabi sıkma canini hele bi cocuklar iyilessin atak yaparsin

Ben geldiiimmmm...
Kalp dahiliyeye gittim ekg çekildi tahliller yapıldı. Elhamdülillah hiç bi şeyim yokmuş kızlar.
Arada nefesim kesilecek gibi oluyordu bunun sebebi de kaçak çay ve öğünlerin arasının uzunluğuymuş inşaallah onu da ayarlıcam..
günaydın canım ,
evet ara ogun yemen gerektıgını dusunmustum tatlımm ... ama hıc bır sey çıkmamasına cok sevındım canımmm

Kahvaltı biberli, soğanlı, Salçalı bulgur pilavindan bir tabak. Çay
Ara bir kase cacık olacak ve bir kase Şehriye çorbası, turp
Akşam saat 4 buçukta bir elma
Saat 5 buçukta iki bardak sütlü kahve

Olacak inşallah
canım sen ne kadar renklı bır kişiliksin .. iş dünyasında senin gibi olanlar farklılık yaratıyor , belki duymuşsundur '' MOR INEK '' diye bır kıtap var , farklı olmayı başarabilenler bir yerlere geliyor ..
neden aklıma geldı bu canım hemen soyleyeyım kahvaltıların hep cok renklı ve farklı , değişiklik , farklı olabilmek , farklılık yaratabılemek güzel ..

Kizlar biliyorsunuz ölçü vermek isteğe bağlı. Isteyen verir isteyen vermez. Ben kendi olculerimi 15 günde bir yazacam haberiniz olsun daha da hatirlatmayacam kimseye . Hem ben yeni ölçülerimi yazarak farki görüp mutlu oldum. Sizin icinde faydali bisey ama yazan yok.
canım ben bır kardesım , bır ev bır iş derken inan hıc bır seye fırsat bulamıyorum , benı en azında bebegın 40 ı çıkana kadar mazur gor tatlım

Günaydın kızlar ,
kılo : 55,7
cok utanıyorum kendımden ama topikten uzaklaşınca böyle oluyor .. nasıl toparlayacağım bılmıyorum umarım verdıgım kıloların hepsını almam :(

Evet ya 8 ayda tamamlamış olcam inşallah canım iki damacana vererek:KK48:
su en cok senın fotonu merak edıyorum canım , oncesı cok yoksa bıle en azından yenı halını göndersene tatlım .. Bu kadar spor yaptığın ıcın cok güzel ve fıt olmalısın tatlım ..

Back
X