Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNGünaydnlar olsun çok güzel bir bahar gününden hepinize.....![]()
GÜNAYDINNNNNNNNNNN
BURDA KAR VAR YOLLAYIMI ARKADAŞIM
Canim yeme yaa yaz geliyoBeni 79 yazmışsın canım kilom 79.8
Karbonhidrat diyeti ne uymaya calisiyorum ama biraz önce çikolata yedimcezaliyim yatana kadar ağzıma birşey almicam
ye yeee ömrünün sonuna kadar böyle mi olacak. bende bu ara kilo verme çalışmalarından dolayı cidden baya az yiyorum. dün yatsıyı kılarken midem o kadar boştuki süreleri okurken midemin yapıştığını hissedyrdm olmadıda arada 2 bardak su içtim bir kaşıkta bulgur pilavı devam ettim . bizim içinde sendeki zorluk geçerli zayıflayanlar kolay zayıflamıyor ama sonu güzel oluyor. dün diyorum ki sbeden psikolojkmn çöktün ya zayıflama sevdasından vazgeç yada sus devam et savaş. dün kilonu yazmalıydın yüzleşmelydn. kendine yazık etme topla kendiniKizlar selam nasilsiniz ben pek iyi degilim iş hayatim cok yorucu cok yogun psikolojim yerlerde bunalimdayim eşim mayista 3 gunlugune tatile gidelim diyor ben ne giyecegim bilmiyorum sanirim hic birsey giyemeyecegim icin gitmeyecem internetim yok evde giremiyorum ama yarin gece netim yenileniyor telimin de neti bitti su tebrikler 99 dan nasil harika bir sekilde 61lere dustun bravo gercekten sporun harika yediklerin harika zayiflayinca vucudun guzel oldumu sanki ben zayiflasamda vucudum cok guzel olmayacak catlak selulit vs en cok merak ettiklerim tartilmaya yuzum bile yok cok uzgunum mutsuzm skldkca mutsuz oldukca yemek yeme istegim oluyor :-(
GÜNAYDINNNNNNNNNNN
Aaa nerde var kar tatlım nerde oturuyorsun senGÜNAYDINNNNNNNNNNN
bolu daaaaa 15 cm var en azAaa nerde var kar tatlım nerde oturuyorsun sen
Selamün aleyküm güzel bayanlar...
Sabah 1 yumurta, domates salatalık, biraz da peynir.
Akşam Tavuk baget haşlama ve yoğurt.
Yine iki öğün oldu bugün yaa afff
Ben ne zaman tavuk yesem ertesi gün illa ki 200 300 eksi çıkıyorum bakalım yarın nasıl olacak
Sporum daaa
100 sguat
30 dakika yürüyüş
30 dakika leslie
Selamün aleyküm güzel bayanlar...
Sabah 1 yumurta, domates salatalık, biraz da peynir.
Akşam Tavuk baget haşlama ve yoğurt.
Yine iki öğün oldu bugün yaa afff
Ben ne zaman tavuk yesem ertesi gün illa ki 200 300 eksi çıkıyorum bakalım yarın nasıl olacak
Sporum daaa
100 sguat
30 dakika yürüyüş
30 dakika leslie
Ben hakkari deyim günlük güneşlik bu sene bi değişik yabolu daaaaa 15 cm var en az
2 tane baget yedim canım nasıl iyi mi senceTavuk bageti 1 tane mi yedin yoksa
Sana da merhaba canim. Bugun patlicanli türlü yemeği yapacam. Ama ben sabah yicem.Kilo almayim diye . Bu arada Esim aksamlari sende ye oyle olur mu filan hep davet ediyor vicdanen rahatsiz oluyor. Bende bugüne kadar yedimde ne oldu diyorum sana afiyet olsun ben kararliyimMerhaba kızlar ,
Sabah 2 dılım ekmek , bıraz peynır , bol yesıllık
ogle : patlıcan yemegı az mıktarda + 1 dfılım kepek ekmegı + salata
aksam : ton balıklı salata yemegı düşünüyorum ...
Tabi katilabilirsin. Ama 2 gün sonra yarim birakmayacaksanbende katilabilirmiyim güzel motive olurum ama gec kaldim galiba![]()