4 Aylık kilo verme yarışması

Kizlar selam nasilsiniz ben pek iyi degilim iş hayatim cok yorucu cok yogun psikolojim yerlerde bunalimdayim eşim mayista 3 gunlugune tatile gidelim diyor ben ne giyecegim bilmiyorum sanirim hic birsey giyemeyecegim icin gitmeyecem internetim yok evde giremiyorum ama yarin gece netim yenileniyor telimin de neti bitti su tebrikler 99 dan nasil harika bir sekilde 61lere dustun bravo gercekten sporun harika yediklerin harika zayiflayinca vucudun guzel oldumu sanki ben zayiflasamda vucudum cok guzel olmayacak catlak selulit vs en cok merak ettiklerim tartilmaya yuzum bile yok cok uzgunum mutsuzm skldkca mutsuz oldukca yemek yeme istegim oluyor :-(
ye yeee ömrünün sonuna kadar böyle mi olacak. bende bu ara kilo verme çalışmalarından dolayı cidden baya az yiyorum. dün yatsıyı kılarken midem o kadar boştuki süreleri okurken midemin yapıştığını hissedyrdm olmadıda arada 2 bardak su içtim bir kaşıkta bulgur pilavı devam ettim . bizim içinde sendeki zorluk geçerli zayıflayanlar kolay zayıflamıyor ama sonu güzel oluyor. dün diyorum ki sbeden psikolojkmn çöktün ya zayıflama sevdasından vazgeç yada sus devam et savaş. dün kilonu yazmalıydın yüzleşmelydn. kendine yazık etme topla kendini

kahvaltı: küçük tabakla domates soslu patates kızartması ve mercimekli bulgur pilavı 3 tuzlu kurabiye
ara: elma
ikindi: 1 lahmacun bir kase cacık
ara: 2 bardak sütlü kahve

son bu kadar olacak inşallah. bu arada hala regl olmadım oda olsun süper olur

:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Selamün aleyküm güzel bayanlar...
Sabah 1 yumurta, domates salatalık, biraz da peynir.
Akşam Tavuk baget haşlama ve yoğurt.
Yine iki öğün oldu bugün yaa afff:KK11:
Ben ne zaman tavuk yesem ertesi gün illa ki 200 300 eksi çıkıyorum bakalım yarın nasıl olacak:KK45:
Sporum daaa
100 sguat
30 dakika yürüyüş
30 dakika leslie

Merhaba kızlar ,
Sabah 2 dılım ekmek , bıraz peynır , bol yesıllık
ogle : patlıcan yemegı az mıktarda + 1 dfılım kepek ekmegı + salata
aksam : ton balıklı salata yemegı düşünüyorum ...

Ben ne zaman tavuk yesem ertesi gün illa ki 200 300 eksi çıkıyorum bakalım yarın nasıl olacak:KK45:
Sporum daaa
100 sguat
30 dakika yürüyüş
30 dakika leslie

Tavuk bageti 1 tane mi yedin yoksa

Sporum daaa
100 sguat
30 dakika yürüyüş
30 dakika leslie

Tavuk bageti 1 tane mi yedin yoksa

Merhaba kızlar ,
Sabah 2 dılım ekmek , bıraz peynır , bol yesıllık
ogle : patlıcan yemegı az mıktarda + 1 dfılım kepek ekmegı + salata
aksam : ton balıklı salata yemegı düşünüyorum ...
Sana da merhaba canim. Bugun patlicanli türlü yemeği yapacam. Ama ben sabah yicem.Kilo almayim diye . Bu arada Esim aksamlari sende ye oyle olur mu filan hep davet ediyor vicdanen rahatsiz oluyor. Bende bugüne kadar yedimde ne oldu diyorum sana afiyet olsun ben kararliyim :KK48:

Back
X