4 Aylık kilo verme yarışması

Selamün aleyküm güzel bayanlar...
Sabah 1 yumurta, domates salatalık, biraz da peynir.
Akşam Tavuk baget haşlama ve yoğurt.
Yine iki öğün oldu bugün yaa afff:KK11:
Ben ne zaman tavuk yesem ertesi gün illa ki 200 300 eksi çıkıyorum bakalım yarın nasıl olacak:KK45:
Sporum daaa
100 sguat
30 dakika yürüyüş
30 dakika leslie
Cnm sayende squata basladm 3 gündr devam ediyorm bacagim 70di demistinya iste bende hemen hemen o durumdayim biraz zaman gecsin gelismeleri bildiririm. Mrk ediyorm suan bacagin kac cm e düstü

Çekil çekil ben hata yaptım ya hiç fotom yok
Olmamasini anliyorm biliyor musun...
Insan kiloluyken objektiflerden korkuyor. O fotolarla yüzlesmek zor oluyor ben mesela kollarimi kalin buluyorm ve kollarim sayesinde fotolarda cok sisman cikiyorm :(

Insan kiloluyken objektiflerden korkuyor. O fotolarla yüzlesmek zor oluyor ben mesela kollarimi kalin buluyorm ve kollarim sayesinde fotolarda cok sisman cikiyorm :KK43:
Ama muhakkak çekil tatlım boydan şöyle sonra grurla bakacaksın değişimine

Ovv süperya 15cm kücülmesi cok büyük bi fark :)
Benim için 36 38 beden hayaldi ki hayal olmaktan çıktı şükür.
Yemek yemeyi çok çok seven biriyimdir çünkü. Yapmaya da hiç üşenmem malesef. Ama artık neyi ne ile yiyeceğimi ve ne zaman yiyeceğimi öğrendim. Sen de yapabilirsin tatlım

Insan kiloluyken objektiflerden korkuyor. O fotolarla yüzlesmek zor oluyor ben mesela kollarimi kalin buluyorm ve kollarim sayesinde fotolarda cok sisman cikiyorm :KK43:
Benimde kol ve bacaklarim cok kalin canim. Dun esime cektirdim kendimi kollarim acikti fenaydi atayimda bak burdaysan.kilom 75 hal bu

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-08-16-54-50-1.webp
    Screenshot_2015-04-08-16-54-50-1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 65
Happyy sen gez gezz gezdigini biliyorum . Gezmesen burada olurdun. Ama sakin fazla yeme Canim:KK15::KK15::KK15:
canımmm eveett güya esım sehırdısına çıkınca dıkkat etcektımm..esım gıttı ben fenaa oldumm..cısssslar yedıgımden 2 gundur menü paylasmıyorumm..yarın ınsallah kendıme gelcemm:))

76 dan kurtuldum diye kendime ödül verdim arka sokaktan bir badi ve bir ev terligi aldim geldim :KK48::KK48: 68 li kilolarda daha rahat olur kucuk beden aldim. Her giden kiloda küçük beden bişeyler aalacam az daha zayifliyim carsiyi bi kurcaliyim :KK48::KK48::KK48: basit ve hoş
sağlıklı sıhhatlı güle güle gıymek nasıp etsın allah canımm:))

Benim için 36 38 beden hayaldi ki hayal olmaktan çıktı şükür.
Yemek yemeyi çok çok seven biriyimdir çünkü. Yapmaya da hiç üşenmem malesef. Ama artık neyi ne ile yiyeceğimi ve ne zaman yiyeceğimi öğrendim. Sen de yapabilirsin tatlım
Umuyorm cnm ve inaniyorm bende basaricm

Kizlar iste menüm
Kahvalti
1 pogaca:eek:
Peynir
Birkac zeytin
Domates
Salatalik

Ara
Yarim cokoprens

Aksam
Bi kase mercimek corbasi
Yogurtlu ispanak ve salata

Sporda 150 squat simdilik...

Tamam canim ayin 15 inde yeni olculeri yaz lutfen.artik 15 gunde bir aliyoruz. Ayrica yarismaya ilk baslayan sendin hala devam ediyorsun istikrarlisin :))
Tamam canım yazarım. O zamanda çok paylaşımda bulunamayacağımı ama kilo bildirimlerimi yapacağımı söylemiştim :KK66:
Arada diyeti bozsam da buraya kilomu bildirmem baya işe yarıyor canım. Her ne kadar çok yavaş gitse de kilolar en azından almıyorum.

Günaydın kızlar
Gerçekten çok fazla giremiyorum amaaa diyete son gaz devam
Kahvaltım
1dilim tam buğday ekmeği
1dilim peynir
4zeytin
3kaşık melemen
Şekersiz çay

Back
X