Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı güzel günlerde giy canım benim.76 dan kurtuldum diye kendime ödül verdim arka sokaktan bir badi ve bir ev terligi aldim geldim68 li kilolarda daha rahat olur kucuk beden aldim. Her giden kiloda küçük beden bişeyler aalacam az daha zayifliyim carsiyi bi kurcaliyim
basit ve hoş
Sagol canim bi suru fotograf cekincem insallah. Ileride farklara bakmak eglenmek icin :)Hayırlı güzel günlerde giy canım benim.
68 olunca da aynı kıyafetle çekil bak fark mükemmel olacak![]()
Çekil çekil ben hata yaptım ya hiç fotom yokSagol canim bi suru fotograf cekincem insallah. Ileride farklara bakmak eglenmek icin :)![]()
cok tesekkürler bu defa kesin kararliyimTabi katilabilirsin. Ama 2 gün sonra yarim birakmayacaksanve aramizda aktif bulunacaksan . Kac kilosun
bu arada diyetten önce 66 kiloydumcok tesekkürler bu defa kesin kararliyimben 2 haftadir diyetteyim 154 boyum 63 kilodayim neler yapilmasi gerektigini anlatirsan sevinirim canim
![]()
Benimde pek yok bundan oncesiÇekil çekil ben hata yaptım ya hiç fotom yok
aramıza hosgeldin canım. Her carsamba kilo bildirimi yapiyoruz. Onun disinda burada muhabbet sohbet motive olmaya calisiyoruz. Herkez sicak burada :) günlük menu bildirimi yaparsanda okumuş oluruz en azından. Hedef kilonu da yazar mısın.cok tesekkürler bu defa kesin kararliyimben 2 haftadir diyetteyim 154 boyum 63 kilodayim neler yapilmasi gerektigini anlatirsan sevinirim canim
![]()
cok mutlu oldum harikkaaaaramıza hosgeldin canım. Her carsamba kilo bildirimi yapiyoruz. Onun disinda burada muhabbet sohbet motive olmaya calisiyoruz. Herkez sicak burada :) günlük menu bildirimi yaparsanda okumuş oluruz en azından. Hedef kilonu da yazar mısın..listeye yazacağım
Wawww senij yolunda uzunmuş. Benim hedefim 54. Kilom 75 . En fazla 105 görmüştüm doğumdacok mutlu oldum harikkaaa47 kilo olmak istiyorum temmuza kadar insallahh
![]()
Bence az canim ya duzenle artik2 tane baget yedim canım nasıl iyi mi sence
azimle basaririzWawww senij yolunda uzunmuş. Benim hedefim 54. Kilom 75 . En fazla 105 görmüştüm doğumda![]()
Ay ne bileyim ben çok doydum da ama dikkat ederim teşekkür ederim tatlım.Bence az canim ya duzenle artik
Hoş geldin canım aramızaazimle basaririzbugün 1 dilim kepek ekmegi 1 bardak ayran ictim maydanoz ve limon kürünü ictigim icin istahim yok denecek kadar az onuda gücsüz kalmamak icin yedim günde 45 dakika eliptik bisiklet yapiyorum ama süper bir alet selülitlerim gözle görülür derecede azaldi sok oldum
![]()
tesekkür ederim canimHoş geldin canım aramıza
Sadece bu kadar miiii . Ama kaslarin gider yağ gitmez aman biraz daha yeazimle basaririzbugün 1 dilim kepek ekmegi 1 bardak ayran ictim maydanoz ve limon kürünü ictigim icin istahim yok denecek kadar az onuda gücsüz kalmamak icin yedim günde 45 dakika eliptik bisiklet yapiyorum ama süper bir alet selülitlerim gözle görülür derecede azaldi sok oldum
![]()
Su yogunluk bi gecsin sporumu asla aksatmicm cnm yarin kaynimin kinasi var cumartesi de dügünü onu atlatayim rahatlicmpes etme sakın illa ki gidecek o kilolar.
Spor yap o da direnci kırar.
Yaza cok az kaldi cnm dikkat etmemiz sartBenim de 82 83 kg canim ama ben kaciriyorum yaaa....
Eveeettt salmak pes etmek yok inatçı olcazYaza cok az kaldi cnm dikkat etmemiz sart