4 Aylık kilo verme yarışması

Afatmas tam bana görevin yaklaşık aynı boy ve aynı kilodayiz seni kendime rakip sectim umarım bu beni motive eder
14 ocak

sabah
2 dl TT ekmek
1 has yum.
az peynir
1tk bal
sşekersiz çay
ara
1 Nescafe şekersiz
1 avuç leblebi
öğle
1 kepekli peynirli sandviç
Şekersiz çay
ara
1 kare bitter
5 çiğ badem
akşam
1 kase yogurt
6 adet kara lahana dolmasi
4 adet mercimekli köfte
alsam 18 de yeşil çay bolbolsu başka birşey yemek yok

Slm hanımlar bayağı kalabalık olmuşuz süper sonuna kadar gidelim inşallah
Temizliğim bitti yarım saat önce
2.30 gibi ara Yaptım
4 kestane ezmesi ( neyseki bitmek üzere )
Yarım bardak kola
Oğluşum yemek yedi azıcık bulgur pilavı be sebze yemeği kalmıştı bi kaç Kaşık yedim
5.30 gibi de yoğurtlu karnabahar ve yarım muz yedim ve günü bitirdim
2 lt suyumuda içtim
Vücut ölçülerimizi alalım süper olur ama akşam alınmaz ölçüler sabah aç karnına Alıp bildirelim gün içinde karın bölgesi 2 cm fark ediyor

ya arkadaşlar ben karatay yapıyorum ama nescafe tek zevkim onun yerıne koyabıleceğım bır şey söylermısınız
işyerınde bol nwescafe içiyorum
nescafe yerine aktardan çekilmiş kahve alabilirsin canım bende karatay yapıyorum. tam olarak uymasam da. nescafe clasic içiyorum aktarada gitmeye üşendiğim için.

bugun ekleme olabılıyor mu lısteye benıde ekleyın madem o zaman gun ıcerısınde gırerım ınsalllah cok aktıf olamasamda
sonunda bu kararı verdinn:)

Kızlar şu beden beden ölçülerimizi de yazsak daha iyi olmaz mı?bence kilodan çok ölçüler önemli
bence de çok önemli çünkü yağdan giden kiloyla kastan sudan giden kilo bir olmuyo. ben ara öğünlü diyet yaparak verdiğim ilk 23 kiloda 1 buçuk -2 beden incelirken karatay yaparak verdiğim yaklaşık 15 kiloda 3-4 beden inceldim ama şuanlık ölçme imkanım yok maalesef.
ya karatay yapıyorum uzun zamandır yumurtadan baya bıktım maalesef
yumurta yerine melemen de yapabilirsin alternatif:)

Ara
1portakal
1elma
Öğlen küçük bi kase müsli
Ara
1piko
Şekersiz kahve
Akşam
1tabak kabuska
4kaşık bulgur pilavı
Turşu

Bence bi diyet listesine uymak zor olur yani iradeli arkadaslar icin degil de benim gibi daha rahat yapili kisiler icin.. O yuzden yedigimi normale gore yariya indirmeye ve tatlilari azaltmaya calisiyorum. Simdi diyete yeni basladigim icin 2gune bir 2 cay kasigi nutella hakki tanidim kendime git gide gunleri acip haftada 1 hak taniycam + pilatese basladim

neden umudu kestin cnm...bildirim yapamıyorum o yüzden mi...benim bebiş iyice hareketlendi..çok giremiyorum neteama takipteyim merak etme

neden umudu kestin cnm...bildirim yapamıyorum o yüzden mi...benim bebiş iyice hareketlendi..çok giremiyorum neteama takipteyim merak etme
Bayadir gormeyince birakti heralde dedim . Belkide yaziyorsundur arada ben unutmusumdir . Bir suru cvp yaziyrm ama cogu kisiyi karistiriyorum bebeginle ilgilen canim bebekleri olanlara bisey demiyoz ama cok basarili bir hafta gecirmissin

97.400 geldim.sanirim ben sonuncuyum.
Sonuncu degilsin canim 500 gram vermissin hic yoktan iyidir ama kilon çok oldugundan bizden daha kokay kilo verebilirsin. Yani kilo fazla olunca sakinmalar diyetler vs daha çok ses getiriyor simdi hizli versen daha iyi :)

Benim bölgesel olarak fazlalıklarım var bununla mücadele arkadaşlar nasıl bir diyet uyguluyorsunuz

bol ödüllü sonuda cezayla biten menüm
kahvaltı. 1haşlama yumurta
az lor peynir
4 zeytin
yeşil çay
2dilim kepek ek
ara:1 türk kahvesi
2 elmalı kurabiye
öğlen.3 kaşık pilav
4 minik parça haşlanmış tavuk göğsü
yoğurt
ara.2 elmalı kurabiye 3 gibi yedim.dahada ağzıma bir şey koymadım su hariç
su 3 lt

Yaa inanmıyorum gercekten
5 haftalik zayiflama yarismasinda ki bütün arkadaslar buraya gelmis
bari nezaketen yazsaydiniz gunlerdir oraya yazmayip buraya geldiginizi
neyse başarılar

ya nutella yiyip kendinizi frenleyebiliyor musunuz :))

çok kurabiye olmamış mı :) farklı bi tarıf falan mı

Canim sen emziriyormuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…