4 Aylık kilo verme yarışması

sbeden beni de ekler misin basligi gorunce siteye üye oldum şimdi
kilo:70.6kg
Boy:1.74m
yas yaziliyor muydu unuttum ama yazdim yine de. Hedefim 62kg ilk ay 3kilo verebilmek de ön hedefim

Canım aslında bunu ılk konuyu acarken yazdıgın mesaja yazsan daha dıkkat ceker sankı ınsanlar butun sayfayı okumadan benıde ekle der acıklama yapman gerekır
Haklisin canim orayada yazacaktim cocuk uyandi. Su tablo isi cok sıkıntili sekme kapaninca herseyi yeniden yazmam gerekiyor yoksa devam ederdim alimlara simdi orayada yazayim

benim menum sabah bi portakal ıkındi vaktı 4 kasık bulgur pilavi 1 bardak ayran 1 domates 1 fıncan da turk kahvesi . ben gunduz uyuyup gece çalıştığım için gunduz yemek yiyemiyorum

benim menum sabah bi portakal ıkındi vaktı 4 kasık bulgur pilavi 1 bardak ayran 1 domates 1 fıncan da turk kahvesi . ben gunduz uyuyup gece çalıştığım için gunduz yemek yiyemiyorum
bence sen zaten zayıf bile sayılırsın tabloda rejime ihtiyacı olmayan bır sen varsın gıbı gordum , maşallah yinede iradene .

Canım bende indirdim teşekkür ederim süper bi programmış ordan da kalori hesaplamak çok hoş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…