4 Aylık kilo verme yarışması

Insallahhh yaaa bogazim beni zorluyo hastalik zamanlarim herseyi bozuyor ya. insallah veririm hepimiz veririz insallahh
Nefis insanı zorluyor malesef ama alışınca istesen de yiyemiyorsun.
bide nolursa olsun sporu ihmal etme

Ben yuruyusle daha cok destek aldm bide odem attirii yag yakici cay tarifleri uglyguladim 15 er gun degisik. ya hayiz olunca istah artiyor o yuzden. yoksa duzenim cok iyidir ama artik sabir edicez

ya bide şu yazilarin altinda reklam cikiyor ya tavuk var kadinin elindee ayy berbat yaaa kaldirsinlar sunu igrenc acikcasi :KK11:

14296763350081707833518.webp

Günaydın kızlar ise gitmek üzereyim sabah tartil dim 71.4 çıktım hadi hayırlısı kahvaltim söyle
2 has.yum
1 kk peynir
şekersiz cay

Gunaydin kizzllaaarrrrrrr..... Tami tamina bir bucuk kilo vermisim. Bu sabah itibariyle kilomm 60.9 he heyyttt beee:KK76::KK55:

Gunaydin kizzllaaarrrrrrr..... Tami tamina bir bucuk kilo vermisim. Bu sabah itibariyle kilomm 60.9 he heyyttt beee:KK76::KK55:
Tatlım yeter artık yakında uçacaksın yoksa maşallah sana :KK9::KK9:
Nişanlın nezaman geliyo meraktayım

+dayım kızlar 82.5
Olsun bırakayım geçmişi artık önüme bakayım

Bu hafta benim.icin cok sıkı gecti kizlar kacamak yapmadim neredeyse hic o yuzden icim cok rahat :) veee kg 64,600

Hedefe son 2 kg kaldi:KK22: kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum. :21:

Ara 1 sb süt
1 minik cezerye
öğle
1 kase yoğurtlu pazı kavurma
1 salatalık
4 kuru üzüm
kızlar ekmek yemeden yasamaya çalışıyorum eğer bu günü atlatirsam gerisi gelir açıkinça peynir kemiricem azıcık
Aksamda protein et yicem inşaallah bakalım nasıl olucak çikolata tatlı yok bir haftadir sadece kuru meyve olacak sonucu görelim sabır sabir sabir

Tatlım yeter artık yakında uçacaksın yoksa maşallah sana :KK9::KK9:
Nişanlın nezaman geliyo meraktayım
Yarın sabah 7 de yola çıkıyorum öğleden önce buluşcaz nasip olursa:KK68:
Zaten 60 ı görmek istiyordum tatlım gördüm çok şükür bide bugün velilerden ve arkadaşlardan hasta mısınız hocam çok fazla zayıflamışsınız diyen oldu dedim dur artık Su bu kadar yeter

Back
X