Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yolculuklar tatlimYarın sabah 7 de yola çıkıyorum öğleden önce buluşcaz nasip olursa
Zaten 60 ı görmek istiyordum tatlım gördüm çok şükür bide bugün velilerden ve arkadaşlardan hasta mısınız hocam çok fazla zayıflamışsınız diyen oldu dedim dur artık Su bu kadar yeter
Ins basarili olursn cnm bende bi süre sonra baslayabilirmSlm kizlar kb diyetine basladim bugun
Yumurta 0p
yarim salatalik 2 p
1 sivri biber 2 p
10 zeytin 1p
200gr yoğurt 9.5p
1 kk cokelek 0.5p
aksam
balik izgara 0p
1 tabak salata 8p
400ml kola 21 p
tursu 10 adet 1p
toplam 45p
insallah bunda devam edecem 1 ay
22 nisan da 85.4 ile basladim kizlar
Canım sabırsızlıkla senin haberini bekliyom allahım hayırlısıyla kazasız belasız kavuştursun sizi tatlımYarın sabah 7 de yola çıkıyorum öğleden önce buluşcaz nasip olursa
Zaten 60 ı görmek istiyordum tatlım gördüm çok şükür bide bugün velilerden ve arkadaşlardan hasta mısınız hocam çok fazla zayıflamışsınız diyen oldu dedim dur artık Su bu kadar yeter
Çok iyi gidiyorsun canım maşallahSabah
1 bardk süt
Ögle
2.5 kadinbudu köfte
Salata
Aksam
Normal köfte:)
Salata
Spor
15dk leslie
15dk eliptik bisiklet
100 squat
50 mekik
Tatlım biz ikimiz hep yerimizde sayıyoruz hadi bu son olsun bende yeniden çok azimliyimSlm kizlar kb diyetine basladim bugun
Yumurta 0p
yarim salatalik 2 p
1 sivri biber 2 p
10 zeytin 1p
200gr yoğurt 9.5p
1 kk cokelek 0.5p
aksam
balik izgara 0p
1 tabak salata 8p
400ml kola 21 p
tursu 10 adet 1p
toplam 45p
insallah bunda devam edecem 1 ay
22 nisan da 85.4 ile basladim kizlar
Tatlım biz ikimiz hep yerimizde sayıyoruz hadi bu son olsun bende yeniden çok azimliyim
Ins basarili olursn cnm bende bi süre sonra baslayabilirm
hayırlı yolculuklar canımmm...gelısmelerı bıze yazz..cook optummYarın sabah 7 de yola çıkıyorum öğleden önce buluşcaz nasip olursa