Nefis insanı zorluyor malesef ama alışınca istesen de yiyemiyorsun.Insallahhh yaaa bogazim beni zorluyo hastalik zamanlarim herseyi bozuyor ya. insallah veririm hepimiz veririz insallahh
Bu aralar pek bi azimlisin maaşallh tatlım böyle devam edersen çok kolay ulaşırsın hedefineIns cnm cok istiyorm
Hadi canım çok azimlisin tebrik ederim seni
Tatlım yeter artık yakında uçacaksın yoksa maşallah sanaGunaydin kizzllaaarrrrrrr..... Tami tamina bir bucuk kilo vermisim. Bu sabah itibariyle kilomm 60.9 he heyyttt beee
Tebrik edrim canım süper darısı basimaGunaydin kizzllaaarrrrrrr..... Tami tamina bir bucuk kilo vermisim. Bu sabah itibariyle kilomm 60.9 he heyyttt beee
İnşallah canım sende bende oluruz tabi 2ileri 1geri gider durursak biraz zor tatlım bende 80le 83 arası gidip gelip duruyorumTebrik edrim canım süper darısı basima
Evet aynen öyle kurtulucaz bu gitgelden insaallahİnşallah canım sende bende oluruz tabi 2ileri 1geri gider durursak biraz zor tatlım bende 80le 83 arası gidip gelip duruyorum
Yarın sabah 7 de yola çıkıyorum öğleden önce buluşcaz nasip olursaTatlım yeter artık yakında uçacaksın yoksa maşallah sana
Nişanlın nezaman geliyo meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?