4 Aylık kilo verme yarışması

MERHABA BEN AYNI KILODAYIM KILO BILDIRIMI YAPMAYI UNUTTUM İŞLER ÇOK YOĞUNDU
65,40

Gunaydin herkese

Dun aksam
2 kasik bulgur pilavi
5 kasik et sote
Cacık

Kahvalti
1 dl ekmek
Bolca peynir
Domates salatalık
Zeytin

Arkadaşım dukan diyetine başlamış kızlar Pazartesi 79la başlamış bugün 76 olmuş beni aradı çok etkili sende yap diye
Hiç aranızda yapan varmı
Bana bu diyetler açıkcası çok cazip gelmiyo
Günlük elimin
Canim dukan zor bir diyet yapmasi kolay ama bizim yada tarzimiza pek uymuyor bence
Dukan koruma evresini kadar bir lokma ekmek bir meyve pilav sarma vs Tadimlikta olsa yiyemezsin
Cok disiplin gerektiriyor zor yani
Tabi sen bilirsin

Canim dukan zor bir diyet yapmasi kolay ama bizim yada tarzimiza pek uymuyor bence
Dukan koruma evresini kadar bir lokma ekmek bir meyve pilav sarma vs Tadimlikta olsa yiyemezsin
Cok disiplin gerektiriyor zor yani
Tabi sen bilirsin
Yok canım banada uygun değil dediğim gibi kilo vermem durduğunda 2-3günlük protein diyeti ve dukan yapıp hızlandırabilirim en güzel örnek bizde su var o nasıl başardı demi ama

Yok canım banada uygun değil dediğim gibi kilo vermem durduğunda 2-3günlük protein diyeti ve dukan yapıp hızlandırabilirim en güzel örnek bizde su var o nasıl başardı demi ama
Su nun azmi bambaskaydi
Ki ulastida hedefine
Bende fazla rahatladim herkes iyisin zayifsin dedikce ama artik tam motiveyim hedef bayrama kadar 5 kilo
Sende kopmayalim tatlim burdan ben yazmayinca hep kilo aliyorum

Ogle
150 gr kadar haslanmis et
Salata
Yogurtlu kirmizi lahana

Ara
Sutlu kahve
1 hurma

Aksam
1 kase taze fasülye
1 kase yogurtlu kabak

Ben Varım canım girdikçe bişeyler yazmaya çalışıyom
Ama topik bu ara boş herkes girdikçe bişey yazsın kızlar lütfen

günaydın kızlarr..ne zamandır gıremedım amadıkkat edıyorumm hepp..kılo olarak aynıyım ama
sankı ınceldımm gıbı..

dun kı menüm
sabah:2 yumurta
6 zeytın
1 dilim ekmek
3 bıçak cıko

ara:elma

ogle:1 kase çorba
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:1 elma
1 bardak cola
kolayı mens donemımde ozellıkle ıcıyorumm..

aksam:6 yk patlıcan yemegı
salata
2 dilim ekmek

Kizlar mrb beni de topiginize kabul eder misiniz yalnz 1 topige daha yaziyorm sizin icin sknti o olmazsa tabii :KK15: bu aralar azicik motivasyonum düstu de
tabıkı canımm gelebılırsınn hatta hosgeldın..sbeden geldıgınde ekler senıde..ıstedıgın topıge yazabılırsınn..
ama crs gunlerı kılo bıldırım gunumuz..bunu atlama yeterr hayatımm..kac kılosun?boyun kac?hedefın ne??

tabıkı canımm gelebılırsınn hatta hosgeldın..sbeden geldıgınde ekler senıde..ıstedıgın topıge yazabılırsınn..
ama crs gunlerı kılo bıldırım gunumuz..bunu atlama yeterr hayatımm..kac kılosun?boyun kac?hedefın ne??
Tesekkur ederm canim kk kulubu beni vok motive ediyo istiyorm ki daha cok topige yazaym daha cok kisilerin deneymlerini ögrenip daha cok arkadasm olsn. Evet hemen kendmden bahsedeym 23 yasindaym evliyim 1 tane 10 aylik kizm var boyum 1.60 en son ki kilom 61.3 cuma gunu tartlmstm en son. Hedefim de 52 tatlim :KK55:

Tesekkur ederm canim kk kulubu beni vok motive ediyo istiyorm ki daha cok topige yazaym daha cok kisilerin deneymlerini ögrenip daha cok arkadasm olsn. Evet hemen kendmden bahsedeym 23 yasindaym evliyim 1 tane 10 aylik kizm var boyum 1.60 en son ki kilom 61.3 cuma gunu tartlmstm en son. Hedefim de 52 tatlim :KK55:
tekrar hosgeldın hayatımm..sbeden ekler bunları geldıgınde..

Gunaydin kizlar carsamba 81 lerde gelmek istiyorummmmmmmm
dun 82.5 tum biradaha cikmam 85 lere inşallah

Back
X