Sanki sen bi diyet yöntemi uyguluyordun tatlım unuttum ama nasıl gidiyor o79.6 kilo degisiklik yok bende
Katıl bize gidiversin kilolarBende kilo vermek istyrm ama insan tek başına yapamiyo Nasil gidecek bu kilolar bilmiyrm :-(
Canım benim bak kilo veremedikçe moralin bozuluyor buradan uzaklaşmak istiyorsun yazmak istemiyorsun çok iyi anlıyorum seni ama bu uzaklaşmalar seni engeller.Benim kilom ayni gibi 85.5 kizlar 2 gun de 82.5 oluyor 5 gun bozuyor 85 oluyorum.
Bu arada 15 gun kadar olmayacagim kizlar
elimden geldigince okuyacagim sizi. Mayis 15 gibi aranizda olurum tekrardan öpüyorum sizi.
Oooo süper tatlım maaşallahSelam kizlar kilom 68.6 kg :))))
Tesekkur ederim tatlim:)))Oooo süper tatlım maaşallah
Aslinda hersey iyi gibi ama benim kronik bi kabizligim var onu yenebilsem iyi olacak. Ayri bir diyet yapmadim da arada 1-2 gün protein diyeti yapmistm ama basarili olamadm sanirim.Sanki sen bi diyet yöntemi uyguluyordun tatlım unuttum ama nasıl gidiyor o
Hazır bugün çocuklara yağmurun oluşumunu anlatmışken buharlaşıp buluta karışıp damla olarak inerimTesekkur ederim tatlim:)))
Canim bu arada seni tekrardan tebrik ediyorum sanada 41 kere masallah sucum yakinda buhar olucaksin dikkat et kendine
Kuruyemiş yiyor musun canımAslinda hersey iyi gibi ama benim kronik bi kabizligim var onu yenebilsem iyi olacak. Ayri bir diyet yapmadim da arada 1-2 gün protein diyeti yapmistm ama basarili olamadm sanirim.
Zaman zaman yiyorm bununla ilgili ilacta kullaniyrm fakat bi süre sonra bünyem ilaca alisiyor yine basa dönüyrmKuruyemiş yiyor musun canım
Hazır bugün çocuklara yağmurun oluşumunu anlatmışken buharlaşıp buluta karışıp damla olarak inerim
Bak benim menüleri biliyorsun ara öğün yok kuruyemiş faln da yok. Geçen hafta tatile gittiğimde tıka basa yedim ve dedim ki herhalde 70 i görcem. Ama afedersin metabolizmam öyle bi çalıştı ki 25 yılda bu kadar çalışmamıştı. Nerdeyse her yediğim yemekten sonra direk wc ye çıktım. Farklı ne yaptım diye düşünürken ben orda her gün en az bir avuç antep fındık badem yedim. Bu ben de çok işe yaradı.Zaman zaman yiyorm bununla ilgili ilacta kullaniyrm fakat bi süre sonra bünyem ilaca alisiyor yine basa dönüyrm
Ayakta kilolu fotomu buldm demistin cnm onuda paylassana zayif olan mükemmel fakat kilolu olani görürsek cok motive olurz sayendeHazır bugün çocuklara yağmurun oluşumunu anlatmışken buharlaşıp buluta karışıp damla olarak inerim
Çok çok teşekkür ederim canım benim yaa birbirimize böyle örnek olmamız ne kadar güzel.Saka bi yanada canim gercekten azmine iradene motivene sabrina herseyine hayranim seni ornek aliyorum hepcok opuyorum seni
Denerim tabi cnm hemde zevkle denerm yeterki aralarda atistirma olsun :))Bak benim menüleri biliyorsun ara öğün yok kuruyemiş faln da yok. Geçen hafta tatile gittiğimde tıka basa yedim ve dedim ki herhalde 70 i görcem. Ama afedersin metabolizmam öyle bi çalıştı ki 25 yılda bu kadar çalışmamıştı. Nerdeyse her yediğim yemekten sonra direk wc ye çıktım. Farklı ne yaptım diye düşünürken ben orda her gün en az bir avuç antep fındık badem yedim. Bu ben de çok işe yaradı.
Bi dene istersen sende
Evet buldum ama atamıyorum deniyorum deniyorum ekran beyaz oluyor kalıyor öyleAyakta kilolu fotomu buldm demistin cnm onuda paylassana zayif olan mükemmel fakat kilolu olani görürsek cok motive olurz sayende
Hiç kasma ye dolu dolu bi avuçDenerim tabi cnm hemde zevkle denerm yeterki aralarda atistirma olsun :))
Himm peki cnmEvet buldum ama atamıyorum deniyorum deniyorum ekran beyaz oluyor kalıyor öyle
Evrt canim cok heyecanliyim 38 beden olayim yeter banaÇok çok teşekkür ederim canım benim yaa birbirimize böyle örnek olmamız ne kadar güzel.
Senin de son 8 kilon inşallah ne kadar güzel bir heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?