4 Aylık kilo verme yarışması

Benim kilom ayni gibi 85.5 kizlar 2 gun de 82.5 oluyor 5 gun bozuyor 85 oluyorum.
Bu arada 15 gun kadar olmayacagim kizlar
elimden geldigince okuyacagim sizi. Mayis 15 gibi aranizda olurum tekrardan öpüyorum sizi.
Canım benim bak kilo veremedikçe moralin bozuluyor buradan uzaklaşmak istiyorsun yazmak istemiyorsun çok iyi anlıyorum seni ama bu uzaklaşmalar seni engeller.
Alsan da veremesen de uzaklaşma burdan. Bak sbeden bi ara baya aldı morali çok bozuldu ama naptı inatlaştı belki bir ay geriye gitti ama pesetmedi ve şimdi meyvelerini de alıyor.
Tabi yine de karar senin tatlım benim nasıl istiyorsan öyle yap öpüyorum seni.

Sanki sen bi diyet yöntemi uyguluyordun tatlım unuttum ama nasıl gidiyor o
Aslinda hersey iyi gibi ama benim kronik bi kabizligim var onu yenebilsem iyi olacak. Ayri bir diyet yapmadim da arada 1-2 gün protein diyeti yapmistm ama basarili olamadm sanirim.

Tesekkur ederim tatlim:)))
Canim bu arada seni tekrardan tebrik ediyorum sanada 41 kere masallah sucum yakinda buhar olucaksin dikkat et kendine
Hazır bugün çocuklara yağmurun oluşumunu anlatmışken buharlaşıp buluta karışıp damla olarak inerim

Hazır bugün çocuklara yağmurun oluşumunu anlatmışken buharlaşıp buluta karışıp damla olarak inerim
Saka bi yanada canim gercekten azmine iradene motivene sabrina herseyine hayranim seni ornek aliyorum hepcok opuyorum seni

Zaman zaman yiyorm bununla ilgili ilacta kullaniyrm fakat bi süre sonra bünyem ilaca alisiyor yine basa dönüyrm
Bak benim menüleri biliyorsun ara öğün yok kuruyemiş faln da yok. Geçen hafta tatile gittiğimde tıka basa yedim ve dedim ki herhalde 70 i görcem. Ama afedersin metabolizmam öyle bi çalıştı ki 25 yılda bu kadar çalışmamıştı. Nerdeyse her yediğim yemekten sonra direk wc ye çıktım. Farklı ne yaptım diye düşünürken ben orda her gün en az bir avuç antep fındık badem yedim. Bu ben de çok işe yaradı.
Bi dene istersen sende

Ayakta kilolu fotomu buldm demistin cnm onuda paylassana zayif olan mükemmel fakat kilolu olani görürsek cok motive olurz sayende

Saka bi yanada canim gercekten azmine iradene motivene sabrina herseyine hayranim seni ornek aliyorum hepcok opuyorum seni
Çok çok teşekkür ederim canım benim yaa birbirimize böyle örnek olmamız ne kadar güzel.
Senin de son 8 kilon inşallah ne kadar güzel bir heyecan

Denerim tabi cnm hemde zevkle denerm yeterki aralarda atistirma olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…