Basen vardı canım bende hala daha biraz var bence ama idare ediyoruz artıksende gobek yokmus.bende 60 kilo olsamda vardi :)
:)
ama olsun gobek daha berbat bir görüntü cok itici basen yine òyle değilBasen vardı canım bende hala daha biraz var bence ama idare ediyoruz artık
süper ilerliyorsun pek istikrarliymissin maşallah bi sırrın var mı. spor yapiyor musun
gerçekten cok farketmıs canım ... su andakı halınle alakası yok , iyi yapmışsın canım kılo vermekle , insan böyle malesfe olduğundan olgun gorunuyor
sbedencım bende basen sorunundan muzdarip olanlardanım , göbek ıcın spor yapamıyoran korseyı tavsıye ederım doğum sonrası benım kurtarıcım oldu ... emin ol cok ıse yarıyorama olsun gobek daha berbat bir görüntü cok itici basen yine òyle değil
canım resımdekıler çocukların mı ? cok tatlılarTamam tatlim arada yazarim canim. Insallah bu gunleri guzel gecirmek nasip olur....
su içmek en az spor kadar onemli ben su icmeyi aksattigim.zaman kilo veremiyorum icince kolay veriyorum. bi ara bende kalori zayiyordum sonra sıkıldim. ferudun konaktan bi kac egzersiz ogrendim iyilesym onlari yapacam bende. istikrarli insan basariyor sende bunun bi ornegisin tebrik ederimcanım malesef spor yapamadım ama dün yürüyüşe başladım
ve evde 20 dakika leslie 3 mil yapıyorum başlangıç olarak
kalori sayarak zayıfladım 1000 kaloriyi geçmedim
ve günde 2,5 litre su içtim
Evet canim cocuklarim... tesekkur ederimaktst: 40747405 .!.:canım resımdekıler çocukların mı ? cok tatlılar
kullandim canim ama böbreklerimi acitiyordu biraktim. malesef kocaman gobegim.var zayifladikca kuculur ama kaybolmaz armut gobektim eskiden :)sbedencım bende basen sorunundan muzdarip olanlardanım , göbek ıcın spor yapamıyoran korseyı tavsıye ederım doğum sonrası benım kurtarıcım oldu ... emin ol cok ıse yarıyor
tesekkur ederım tatlım bakalım hedef mayıs ayında 6 kılo vermeksu içmek en az spor kadar onemli ben su icmeyi aksattigim.zaman kilo veremiyorum icince kolay veriyorum. bi ara bende kalori zayiyordum sonra sıkıldim. ferudun konaktan bi kac egzersiz ogrendim iyilesym onlari yapacam bende. istikrarli insan basariyor sende bunun bi ornegisin tebrik ederim
Basari oykumde vardi csnim ama isterseniz kizlar toplsndiginda atarim karsilastirmali fotolar:)tskkrler canim :)
senin yerinde olsam degerlendirmem o aletleri hem calisiyorsun hem ev hemde cocugun var cocugunla birlikte birseyler yapmak daha guzel senin ihtiyacin yok o aletlere :-*
çoook az nerde ara öğün :)
bide seni görsek boydan ne güzel olur ya
tamam canim seviniriz :) otururken cekundigini hatirliyorum son halin olsunBasari oykumde vardi csnim ama isterseniz kizlar toplsndiginda atarim karsilastirmali fotolar:)
tamam canım kaç gibi atayım. atıp kaldırcam çünkü :) kaç dk içinde düzenlenebiliyordu yorumtamam canim seviniriz :) otururken cekundigini hatirliyorum son halin olsun
canım ayva göbek aslında düz göbekten daha estetik , birçok ınsan öyle bulur , tabıkıde ayva olan hafif bır göbekten bahsedıyorum .. yanı zayıfken senın olan bence en makbul olan :) atlet tıpı korseler var canım , tam korse gıbı degıl atletten bıraz daha sıkı , onlar cok güzel ınan doğum sonrası benımkını süper yaptı .kullandim canim ama böbreklerimi acitiyordu biraktim. malesef kocaman gobegim.var zayifladikca kuculur ama kaybolmaz armut gobektim eskiden :)
bende bır ara sayıyordum tatlım , cok etkılı gerçektencanım malesef spor yapamadım ama dün yürüyüşe başladım
ve evde 20 dakika leslie 3 mil yapıyorum başlangıç olarak
kalori sayarak zayıfladım 1000 kaloriyi geçmedim
ve günde 2,5 litre su içtim
Bunun için vücudumuzu tanıyarak giyiniyoruzzzzzama olsun gobek daha berbat bir görüntü cok itici basen yine òyle değil
Evet yaa resmen o halim 10 yaş yaşlı gösteriyorgerçekten cok farketmıs canım ... su andakı halınle alakası yok , iyi yapmışsın canım kılo vermekle , insan böyle malesfe olduğundan olgun gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?