4 Aylık kilo verme yarışması

süper ilerliyorsun pek istikrarliymissin maşallah bi sırrın var mı. spor yapiyor musun

canım malesef spor yapamadım ama dün yürüyüşe başladım
ve evde 20 dakika leslie 3 mil yapıyorum başlangıç olarak
kalori sayarak zayıfladım 1000 kaloriyi geçmedim
ve günde 2,5 litre su içtim

ama olsun gobek daha berbat bir görüntü cok itici basen yine òyle değil
sbedencım bende basen sorunundan muzdarip olanlardanım , göbek ıcın spor yapamıyoran korseyı tavsıye ederım doğum sonrası benım kurtarıcım oldu ... emin ol cok ıse yarıyor

canım malesef spor yapamadım ama dün yürüyüşe başladım
ve evde 20 dakika leslie 3 mil yapıyorum başlangıç olarak
kalori sayarak zayıfladım 1000 kaloriyi geçmedim
ve günde 2,5 litre su içtim
su içmek en az spor kadar onemli ben su icmeyi aksattigim.zaman kilo veremiyorum icince kolay veriyorum. bi ara bende kalori zayiyordum sonra sıkıldim. ferudun konaktan bi kac egzersiz ogrendim iyilesym onlari yapacam bende. istikrarli insan basariyor sende bunun bi ornegisin tebrik ederim

sbedencım bende basen sorunundan muzdarip olanlardanım , göbek ıcın spor yapamıyoran korseyı tavsıye ederım doğum sonrası benım kurtarıcım oldu ... emin ol cok ıse yarıyor
kullandim canim ama böbreklerimi acitiyordu biraktim. malesef kocaman gobegim.var zayifladikca kuculur ama kaybolmaz armut gobektim eskiden :)

tesekkur ederım tatlım bakalım hedef mayıs ayında 6 kılo vermek

Basari oykumde vardi csnim ama isterseniz kizlar toplsndiginda atarim karsilastirmali fotolar:)

kullandim canim ama böbreklerimi acitiyordu biraktim. malesef kocaman gobegim.var zayifladikca kuculur ama kaybolmaz armut gobektim eskiden :)
canım ayva göbek aslında düz göbekten daha estetik , birçok ınsan öyle bulur , tabıkıde ayva olan hafif bır göbekten bahsedıyorum .. yanı zayıfken senın olan bence en makbul olan :) atlet tıpı korseler var canım , tam korse gıbı degıl atletten bıraz daha sıkı , onlar cok güzel ınan doğum sonrası benımkını süper yaptı .

Yaa bugün nasıl oldu menüler bilmiyorum ama şiş hissediyorum kendimi
Sabah 1 yumurta 1 zeytin 1 domates
Arada 2 hurma 1 ceviz
Akşam 1 dilim karpuz 1 dilim peynir yarım da krep
Spor daaa
100 sguat
30 dakika yürüyüş
30 dakika plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…