4 Aylık kilo verme yarışması

Cok cok fark var cnm yalniz sunu da belirtmek isterm sen kiloluykende derli toplu bi tombikmissin yani bölgesel bi sorunun hic olmamis gibi duruyr
Ya evet arkadaşlar da öyle diyor hani hiç bi zaman aman aman çok kilolu değildin diyorlar galiba bunda boyun da avantajı var

Aha da yükledim valla
Bu 89 kiloluk halim

Senin vucut tipinle benim ki ayni canim... hertaraftan kilo aliyorum ben de bolgesel sorun yok cok sukur.

bu arada tatlim kilo alsam da takmiyorum. 15 gun kadar nete girmeyeyim 3 aylara girdik ya biraz program yapip kendime daha faydali gecirmwk istedim sadece o kadar. Takipte olurum sessiz takip yaniii....

Sen yazmayinca özlenenlerdensin cnm tabiki kendine zaman ayir kendine faydali seyler yap ama yine de bizleri ihmal etme bence

Ben de teesbih e teheccüd e başladım haftada birer günde oruç ve tesbih namazı yapcam inşaallah

çok şekersin

Günaydın kızlar
Kilom 83
Olmuyo ya beceremiyom
bende senin gibiyim düzen içinde kilo veremiyorum atak yapiyorum sadece bir kac gün sabredip cok az yiyorum sutlu kahve ile avunuyorum tok tutuyor sonrada verdigim kiloyu korumaya geciyorum bugune kadar boyle geldim.diger turlu yapamiyorum istikrarli degilim ruhen cok inis cikislar yasiyrm

gaye
gayet iyi canim.sutlu kahve ise yariyor tok tutuyor benim silahlarimdan biri yuruyuste yapmak.sart

verirsin canim verirsin gecen yaza göre daha hareketli olur :)

tebrıkler canım
tskkrler canim :)
bizim sitenın ıcınde var o aletlerden ve cok yakındakı bır parkta ama yapmayan yapmıyor kızlar ... insanın ıcınde olacak maalesef bende yok belkıde zaman yok ne dıyım
senin yerinde olsam degerlendirmem o aletleri hem calisiyorsun hem ev hemde cocugun var cocugunla birlikte birseyler yapmak daha guzel senin ihtiyacin yok o aletlere :-*
Selam kizlarrr... Menu paylasayim hemen. Sabah 1 dilim kepek ekmek 1 domates ve 1 dilim peynir. Aksam firinda 4 kofte ve pismis sogan. Sporum daaa 30 dakika yuruyus 15 dakika egzersiz ve 100 sguat. Fena degil bence ne dersiniz
çoook az nerde ara öğün :)
çok sağol canım da alt kısmım sorun benim:/
bide seni görsek boydan ne güzel olur ya

Aslinda hersey iyi gibi ama benim kronik bi kabizligim var onu yenebilsem iyi olacak. Ayri bir diyet yapmadim da arada 1-2 gün protein diyeti yapmistm ama basarili olamadm sanirim.
bende evlenmeden once hep kabizdim evlendikten sonra 4 kasik kakao ile islak.kek.yapmaya basladim ondan sonra duzeldi ayda 2 3 kere yapiyodum.her yapmada 3 gun yiyordum duzeldim ondan sonra nadir olurum . artik baktim gecikiyo sabah ilik.su iciyorum.iki bardak ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…