4 Aylık kilo verme yarışması

Kendim yaptım ama yarın hepsini bırakıyorum az az yiyecem ve 7den sonra sadece 1meyve veya süt yoğurt yer içerim hadi inşallah bu sefer olur olmalıda artık eski öz güvenimimi kazanmak istiyorum

Selam kizlar:)
Bende araniza katilmak istiyorum benide eklermisin sbeden
Boy 165
Kilo 74.500
Yas 35
Hedef 60
Insallah hepimiz 4 ayin sonunda istedigimiz kiloda oluruz arkadaslar:))
Tabii eklerim canım sen yeterki zayıflamak iste :)
As hoşgeldin canım hepimiz için hayirli olur inşallah. Hayatının zirvesindesin 40 çok değil samimi söylüyorum iste yeterki.istikrarin elinden birsey kurtulamaz

Bu sefer başaracam
bi zahmet zaman akip gidiyo durmanın zamanı değil

Kırmızıbalıkkaç sen kaç yaşındasın
tahmin edermisin

Kendim yaptım ama yarın hepsini bırakıyorum az az yiyecem ve 7den sonra sadece 1meyve veya süt yoğurt yer içerim hadi inşallah bu sefer olur olmalıda artık eski öz güvenimimi kazanmak istiyorum
Benimde özgüvenimin en büyük düşmanı kilom. 7 den sonra neden yiyorsun anlamadim. Evli insanlariz acliktan nefesimiz kokmamalı iki isirik elma yiyebiliriz

Ya ben çok atıştıran biriyim illa bişey yemek isterim 7den sonra yersem meyve falan yerim diye düşündüm bakalım yarın nasıl geçecek

Ya ben çok atıştıran biriyim illa bişey yemek isterim 7den sonra yersem meyve falan yerim diye düşündüm bakalım yarın nasıl geçecek
Meyve fazla yeme günde bir tane yeter. Kilon çok karaciğeri yağlandırıyor. Sende ki duygusal açlık sürekli bir şeyler atıştırmaktan keyif alırsın yoksa boşluğa düşersin canın sıkılır demi. Hatta atıştırmalarının çokluğundan dolayı gerçek açlık nasil bişey mide kazinması ne unutmuş olabilirsin duygusal açlığa son vermezsen asla zayıflayamazsın. Bende aynı senin gibiydim ama yendim nefsini evet 25 kasimda girdim

Bende 30 doğru diyorsun açlığı unuttum

Duygusal açlığı sen nasıl yendin ben onu bi çözsem tmmdır sorun o stıştırmayınca canım sıkılıyo moralim bozuluyor

Duygusal açlığı sen nasıl yendin ben onu bi çözsem tmmdır sorun o stıştırmayınca canım sıkılıyo moralim bozuluyor
Ben genelde evde kizimlayim ondan öncede yanlizdim esim calisiyor gec geliyor biraz . Açlık duygusunu unutmak moral bozucu. Düşünce gücümle yendim. Zayiflamak isterken 4 bucuk yilda 60 tan 105 e ciktim. Insanlar eminim obur iradesi zayif gözüyle bakmistir bana. Nasil anlatayim bilmiyorum gercekleri kendi yüzüme vurup durdum kendi kendimi utandırdim . Yağ katmanlarımın hamalı olmaktan bıktım. Bütün özgüvenim dişiliğim sagligim o pis yaglarin esiri olmus en güzel yillarim ne halde geçiyor dedim şimdiden böyleysem ilerde benden birşey olmaz dedim eşim zayif yanina yakışmıyordum. Makyaj bana yakismiyordu gözlerim bile kısık duruyor yüzüm bile kilo almıştı. Ya gezerken bile ezilip büzülüyordum kilo aklimdan cikmiyordu. Müzik dinlerken muhabbet ederken vs hep aklimda ayy ömür kısa değer mi bunca rezilliğe keserim pis boğazımı dedim baksana şimdi baya yol aldim ne kaldi surdaa

Ben daha yeni yatacam kızlar hepinize iyi geceler artık kaçamaksız günler balsadiiii

benıde yazarmıısn :)
kılo 58
boy 1,60
hedef 50 ( aslında 45 eskı kılom ama ona donenemem 4 ayda sanırım )
yas 30

kaç kiloyla evlendin. Ben 65 le evlendim 105 le dogurdum hedefimede ulaşacam Allah izin verirse . Istikrar önemli savaşmalısın ve hizli sonuç almak istiyorsan prensip edin 5 ten sonra lokma yeme bak ayda en az 3 kilo verirsin
52 ile evlendim canım. aslında hamileyken çok kilo almadım, 63 ile doğum yaptım. doğumda sonra 56 ya falan düşmüştüm emzirirken ama sonra tekrar aldım. Şimdi doğum yaptığım kiloda sayılırım
Çok istiyorum zayıflamak, dolabımdaki kıyafetlerimin çoğu olmuyor, kendime uygun kıyafet bulamıyorum. Belim ince basen var o yüzden giydiklerim yakışmıyor. Bir de memlekete gidince insanların kilo almışın demesini istemiyorum

Bu arada sabah kalkınca tartılmayı unuttum şimdi işteyim. öğlen eve gidince tartılır kilomu yazarım.

Gunaydin
Kilom 66.4
Pazartesinden bu yana 400 gr gitmis
Yine kardir

günaydın kızlar
60.800gr geldim
dün detoks yapmıştım
1.100 gr gitmiş
2 gün daha detoks yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…