Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiloma yakın birini bu topikte görmekten sevindim.97 kiloyum bende.kirmizibalikkac
topiğin hayırlı olsun lütfen beni de alın aranıza
tam 94 kilo oldum desteğe ve motivasyona ihtiyacım yoksa devam edemiyorum bozuyorum. bu kiloya kilo vercem diye diye geldim. 3 aylık evliyim daha hamilelik falan çok yol var önümde bir an önce kilo vermeliyim. lütfen beni de alın.
boy:1.65
kilo:94
Kiloma yakin birini bende buldum:) hadi bakalim gizliden bir rekabet icerisinde olacagim seninle haberin olsunSelamlarrr, bugün 76,6 tartıldım çoook mutluyum :) uzun süredir hiç 77 nin altına inmemiştim.
Ben de leslieye başlamıştım ama regl sancılarım yüzünden 2 gündür hiç yapamadım, bugün tekrar başlayacağım
Gerçekten çok ter attırıyor kadın![]()
evet bir haftadır yapıyorum cok basıt hareketler ama nasıl terliyorum anlatamam tavsiye ederimLeslie egzersiz mi canim
Sağol canim hoşgeldin aramıza. Gercekten fena durumdasin daha hamilelik bile gecirmemişsin. Ben 65 le evlenip bir bucuk sene sonra hamile kaldim 105 le doguma girdim. Ve sonunda istikrarla 75 e indim hala iniyorum. Çok kararli olman lazim cevreni esini kendini sasirtmalisin. Bayan dedigin zarif olur şişmanken hić bişey olmuyor. Ben atlattim o en zor günleri sira sende başarmalisin . Kilosu çok olanlari listede daha çok takip edecem zayiflamanizi isterim gercekten fazla kilo berbat bisey . Hep beraber basaricaz. Sana ilk.tavsiyem 5 ten sonra yemek yeme ve günlük yediklerini buraya yaz bide canim hedef kilon kaç ilk 4 ay için
teşekkür ederim inşallah birlikte güzel kilolar veririz.bu yıl bende çevremdekileri şaşırtmak özellikle eşimi şaşırtmak istiyorum.Aramiza hoşgeldin canim basarilar diliyrm
Tamam canim duzeltiyorumkirmizibalikkac ilk sayfaya baktım liste kilo 90 değil 95 canım.