4 Aylık kilo verme yarışması

Öğlen
1kase müsli
Ara
Ihlamur
2form Bisküvi
1galeta

kirmizibalikkac
topiğin hayırlı olsun lütfen beni de alın aranıza
tam 94 kilo oldum desteğe ve motivasyona ihtiyacım yoksa devam edemiyorum bozuyorum. bu kiloya kilo vercem diye diye geldim. 3 aylık evliyim daha hamilelik falan çok yol var önümde bir an önce kilo vermeliyim. lütfen beni de alın.
boy:1.65
kilo:94
kiloma yakın birini bu topikte görmekten sevindim.97 kiloyum bende.

Selamlarrr, bugün 76,6 tartıldım çoook mutluyum :) uzun süredir hiç 77 nin altına inmemiştim.
Ben de leslieye başlamıştım ama regl sancılarım yüzünden 2 gündür hiç yapamadım, bugün tekrar başlayacağım :KK66:

Gerçekten çok ter attırıyor kadın :KK66:
Kiloma yakin birini bende buldum:) hadi bakalim gizliden bir rekabet icerisinde olacagim seninle haberin olsun
Gerci yaslarimiz yakin mi bilmiyorum
Bebek emziriyorsan beni gecebilirsin o ayri :)

Sağol canim hoşgeldin aramıza. Gercekten fena durumdasin daha hamilelik bile gecirmemişsin. Ben 65 le evlenip bir bucuk sene sonra hamile kaldim 105 le doguma girdim. Ve sonunda istikrarla 75 e indim hala iniyorum. Çok kararli olman lazim cevreni esini kendini sasirtmalisin. Bayan dedigin zarif olur şişmanken hić bişey olmuyor. Ben atlattim o en zor günleri sira sende başarmalisin . Kilosu çok olanlari listede daha çok takip edecem zayiflamanizi isterim gercekten fazla kilo berbat bisey . Hep beraber basaricaz. Sana ilk.tavsiyem 5 ten sonra yemek yeme ve günlük yediklerini buraya yaz bide canim hedef kilon kaç ilk 4 ay için

Aramiza hoşgeldin canim basarilar diliyrm
teşekkür ederim inşallah birlikte güzel kilolar veririz.bu yıl bende çevremdekileri şaşırtmak özellikle eşimi şaşırtmak istiyorum.

Merhaba kizlar bu sabah fotografli paylasim yapamadim unutmusum cekmeyi. Peynirli maydanozlu omlet biraz peynir zeytin yesil cay ve kuru kayisiyla ceviz yedim
Simdilik cok güzel gidiyo:) hatta bu sabah 57yi gordum:) -33:))
Sizin nasil gidiyo alisabildiniz mi

10 ocak menü
kahvaltı:
1 haşlanmış yumura
biraz lor peynir
4 zeytin
2dilim kepek ek
yeşil çay
kahvaltı geç uyandığımız için 11.30 oldu
öğlen bir kase şefteli kompostosu
akşam:haşlanmış kırmızı et
1 domates
2 dilim kepek ek
ara 2 kuru kaysı
10 adet fındık
az şekerli türk kahvesi
su 2.5 lt yatana kadar 3 tamamlıyacam

Akşam yemeği
4-5 Kaşık kuru fasulye
1parça tavuk
1kase yoğurt
Ve Turşu

Ben birtek kahvaltıda ekmek yerim genelde çok nadir diğer öğünlerde yerim bu avantajımda olacak:KK24:

1o ocak aksam
5 yk bulgur pilavı
az haslanmis kirmizo et
2 sb ayran
2 kare bitter
Saat 17densona acikirsam Nescafe şekersiz bol su bu gün başka birşey yemeden kapatalım bilmem lazim

Herkese hayırlı akşamlar...

İzmirde yaşayan hemşolarıma öncelikle geçmiş olsun diliyorum...o_O

Kahvaltı: Mandalin suyu (3)
dukan krep 1 çk
Omlet
salatalık
domates
lor (1tk)

Ara: sade türk kahvesi..
Minnak bir lokum :)

Öğlen: Karnabahar haşlama

Akşam: Tavuklu salata(tavuk,lor,ıceberg,biber,yarım limon)

Spor:10 dk yürüyüş bandı (bana kalsa 1.5 saat binicemde komşunun onlarda gidiyormuş gider ayak yakaladım ):KK70:
100 squat
leslie 3 mil
50 mekik
2 kiloluk dambıl ile kol haraketleri

daha erken tepinirim biraz daha diye düşünüyorum..
Tartıldığım tartı beni 1 kılo fazla gösterdi kot pantolondan olcağını düşünüyorum hiç sevmem yalanı.. :cry:

Geceyi Doğuş mistik ve bitki çayıyla kapatırım diye düşünüyorum

Şimdi yedim akşam yemeğini de bi kase mercimek corbası ve üç adet dolma :( biraz fazla geldi hissediyorum ama toparlarım yarına yeşil çay sade kahve filan gün biter :)

Sabah kalkinca 1 bardak süt
Oglen gibi 1 yumurtayla az menemen,cok az lor, 1/3 simit
Ara bi kasik nar
Aksam 1 kucuk tabak susus nohut,1 kase yogurt,az haslama et

11 ocak
sabah 8.30
1/4 simit
1 dl TT ekmek
1 has yumurta
1 tk kuşburnu marmelat
az peynir
4 zettin
şekersiz çay
pazar kahvaltısı ancak böyle oluyor nerde patates kızartması börekler Sucuklu yumurta gözleme vs

Kahvaltı
4yemek kaşığı kıymalı melemen
2dilim beyaz peynir
3zeytin
1yemek kasığı tahin pekmez
1dilim ekmek
Şekersiz çay

Slm kizlar
Iki gundur yatili misafirle ugrasiyorum
Neyse ki gitti let
Ve ben hic dikkat edemedim
Bugun yeniden devam
Sabah
Kepekli lavas arasina peynir Yesillik
Cay

Ogle 1 elma kahvaltiyi gec yaptim acikmadim

Aksama mantar sote yapicam

Kizimi uyutup egzersizlerimi yapicam

Bu arada Yeni gelen arkadaslar da hosgeldiniz 4 aylik surecimiz umarim guzel olur

Back
X