4 Aylık kilo verme yarışması

Bugün çok saldım ama yarın yine sıkı tutacağım

aksam menum 1 lahmacun 1kase ezogelin çorbası 1ayran :)

fazla oldu farkındayım o yüzden a
Canim sen emziriyormuydun
canım sütüm çok azdı zaten hem emziriyordum hemde mama veriyorduk geçen ay rahatsızlandı ve emmeyi bıraktı ne yaptıksa almadı ilk oğlumu hiç emziremedim bunu bari emzireyim dedim sütümle büyümesini çok istedim ama olmadı.çok üzüldüm çok ağladım ama nasip,şükürler olsun onları verene onları doğurmam bir mucuze zaten büyük oğlumda rahatsızlığımdan haberim yoktu hatta doktor doğum yaptığına dair raporun varmı demişti.ameliyat olmasan tekrar anne olmasın flimler falan çekti 1 ay sonra ameliyata alacağız dedi aynı ay ben hamile kaldım.

fazla oldu farkındayım o yüzden a

canım sütüm çok azdı zaten hem emziriyordum hemde mama veriyorduk geçen ay rahatsızlandı ve emmeyi bıraktı ne yaptıksa almadı ilk oğlumu hiç emziremedim bunu bari emzireyim dedim sütümle büyümesini çok istedim ama olmadı.çok üzüldüm çok ağladım ama nasip,şükürler olsun onları verene onları doğurmam bir mucuze zaten büyük oğlumda rahatsızlığımdan haberim yoktu hatta doktor doğum yaptığına dair raporun varmı demişti.ameliyat olmasan tekrar anne olmasın flimler falan çekti 1 ay sonra ameliyata alacağız dedi aynı ay ben hamile kaldım.
Düsünüp üzme kendini canim nasip. Allah evlatlarina saglik sihhat versin. Doktorun öyle derken hamile kaldin Allahtan iste ne guzel sana ikinci evladida nasip etmis. Suan rahatsizligin yoktur insallah.

Günaydın kızlar;
Sizler kadar çok paylaşım yapamasam da takipteyim. Çalışıyorum işler bazen yoğun oluyor. Eve gidince de yemek hazırla sofrayı kaldır derken vakit geçiyor, oğlum var kreşe gidiyor akşamda ilgi bekliyor yavrum. O yüzden çok paylaşım yapamıyorum. Ama yazdıklarınızı geçte olsa okumaya çalışıyorum fırsat oldukça.
Maşallah okuduğum kadarıyla çok azimli arkadaşlar var aramızda. Bende sizlerin azimlerini gördükçe daha dikkat etmeye çalışıyorum. Hepimize kolay gelsin :KK36:

dun aksam yemegım : Ton balıklı salata gece ogun : 5 adet fındık
bu sabah : 1 dılım beyaz ekmek , 1 dılım beyaz peynır , 1 yesıl 3 sıyah zeytın acık cay
bugun ara ıcın havuç getırdım yanıma

MUTLAKA KAHVALTI YAPIN
Eğer yapmazsanız vücudunuz STOKLAMA PERİYODUNA girer ve sizin onu uzun süre AÇ BIRAKACAĞINIZI düşünüp hiçbir şeyi yakmaz.

YİYECEKLERİNİZİN ÇOĞUNU
GÜNÜN ERKEN SAATLERİNDE YİYİN

Akşam yemeği en hafif olsun , Uykudan 3-4 saat önceden itibaren ana öğün yapmayın.Bu aralıkta bırakın vücut yediklerinizi işlesin ve yaksın.

ASLA AÇ KALMAYIN

Günde 1000 calori altına düşmek , vücuda ‘’ SENİ AÇ BIRAKIYORUM ‘’modu vermek demektir.[/QU
Haklısın sırf bu nedenden kılo veremiyoruz

MATE ÇAYINI DENEYİNSiyah çay ve kahveden daha besleyicidir.Ve insanları gergin yapmadan enerjik yapar.NE KADAR ENERJİ HARCADIĞINIZI DEĞERLENDİRİN

Yoga,Reiki , Tai Chi’den yararlanın
harıkasın gerçekten kırmızı balık , sayende cok motıve oluyoruz , senın hırsın bize de yansıyor , bilgiler ıcın teşekkürler

gunaydın kızlar

kalktım ve bır sey yemedım
2 tane bıskolata bıskuv yedım
1 bardak sutlu nescafe.
sanırım ben bu ıvır zıvırdan dolayı kılo veremyorum :KK43::KK43:
doktorda ole demıstı, ıvır zvır degıl normal yemek yıyceksın ama kalıtelı yemek ole markarna pılav degıl demıstı,
bende aksına yapıyorum :KK43::KK43::KK43:

Canım boyun kaç? 58 pek fena bir kilo sayılmaz. 10 kilo civari vermen gerekiyordur herhalde.
58 bana cok cok fazla canım yaa,
ben hep 45 kıloya alısmısım tum kıyafetlerım o seekılde ( hem normal hemde ıs kıyafetlerım )
dogumdan sonra cok aldım , sımdı veremıyorum
hem goruntumden rahatsızım hemde butun kıyafetlerımı yenılemek ıstemıyorum
3-5 parca bı sey aldım onla ıdare edıyorum.
boyum 1,60 , uzunda degılım cok.
hanı eskı kıloumu gectım barı duz 50 olıyım ok dıyorum ama bu bıle zor gıbı :(:(

Back
X