Canım boyun kaç? 58 pek fena bir kilo sayılmaz. 10 kilo civari vermen gerekiyordur herhalde.valla cenem hıc durmuyor, anlamdım ben
valla eskı kılomu gectım barı 50 kılo olıyım yeter, bugun hastanede yııne tartıldım 58![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım boyun kaç? 58 pek fena bir kilo sayılmaz. 10 kilo civari vermen gerekiyordur herhalde.valla cenem hıc durmuyor, anlamdım ben
valla eskı kılomu gectım barı 50 kılo olıyım yeter, bugun hastanede yııne tartıldım 58![]()
Acıkmadım ama 1portakalcanım aksam hicprotein almıycak mısın. acıkırsın.
acıkmadım ama 1portakal yedim birde salep içtim neyimeysecanım aksam hicprotein almıycak mısın. acıkırsın.
yok acıkmadımda 1portakal yedim ve salep içtim neyimeysecanım aksam hicprotein almıycak mısın. acıkırsın.
Sekerli sekerli. Acaba has sahlep bulabilir miyim nettn.Ben cok seviyorum ama pyasdakiler cok sekerliAcıkmadım ama 1portakal
acıkmadım ama 1portakal yedim birde salep içtim neyimeyse
yok acıkmadımda 1portakal yedim ve salep içtim neyimeyse
canım sütüm çok azdı zaten hem emziriyordum hemde mama veriyorduk geçen ay rahatsızlandı ve emmeyi bıraktı ne yaptıksa almadı ilk oğlumu hiç emziremedim bunu bari emzireyim dedim sütümle büyümesini çok istedim ama olmadı.çok üzüldüm çok ağladım ama nasip,şükürler olsun onları verene onları doğurmam bir mucuze zaten büyük oğlumda rahatsızlığımdan haberim yoktu hatta doktor doğum yaptığına dair raporun varmı demişti.ameliyat olmasan tekrar anne olmasın flimler falan çekti 1 ay sonra ameliyata alacağız dedi aynı ay ben hamile kaldım.Canim sen emziriyormuydun
Düsünüp üzme kendini canim nasip. Allah evlatlarina saglik sihhat versin. Doktorun öyle derken hamile kaldin Allahtan iste ne guzel sana ikinci evladida nasip etmis. Suan rahatsizligin yoktur insallah.fazla oldu farkındayım o yüzden a
canım sütüm çok azdı zaten hem emziriyordum hemde mama veriyorduk geçen ay rahatsızlandı ve emmeyi bıraktı ne yaptıksa almadı ilk oğlumu hiç emziremedim bunu bari emzireyim dedim sütümle büyümesini çok istedim ama olmadı.çok üzüldüm çok ağladım ama nasip,şükürler olsun onları verene onları doğurmam bir mucuze zaten büyük oğlumda rahatsızlığımdan haberim yoktu hatta doktor doğum yaptığına dair raporun varmı demişti.ameliyat olmasan tekrar anne olmasın flimler falan çekti 1 ay sonra ameliyata alacağız dedi aynı ay ben hamile kaldım.
Ben ogrenciyim eve geldiğim ilk gun frenleyemedim ama sonra kendime ceza verdim frenleyebiliyorum artik :)ya nutella yiyip kendinizi frenleyebiliyor musunuz :))
CANIM UZUN ZAMAN YAPTIM AMA İPİN UCUNU KAÇIRINCA 8 KILOSU GERI GELDI 25 KILO VERDDIM 8 KILOSU GERİ GELDİne kadar zamandır yapıyorsun, kac kilo verdin?
hafif bır menü olmuş cok begendımAksam yemegim:)
Gunaydın tatlım , umarım hıc bozmadan devam ederız .günaydın müstakbel çıtırlar
2 haftamız hayırlı olsun tartıda sağlıkla giden kilolar herkese![]()
sende yaz buradan ne fark ederkı , daha kalabalık daha cok motıve olur ınsanYaa inanmıyorum gercekten
5 haftalik zayiflama yarismasinda ki bütün arkadaslar buraya gelmis
bari nezaketen yazsaydiniz gunlerdir oraya yazmayip buraya geldiginizi
neyse başarılar
MUTLAKA KAHVALTI YAPIN
Eğer yapmazsanız vücudunuz STOKLAMA PERİYODUNA girer ve sizin onu uzun süre AÇ BIRAKACAĞINIZI düşünüp hiçbir şeyi yakmaz.
YİYECEKLERİNİZİN ÇOĞUNU
GÜNÜN ERKEN SAATLERİNDE YİYİN
Akşam yemeği en hafif olsun , Uykudan 3-4 saat önceden itibaren ana öğün yapmayın.Bu aralıkta bırakın vücut yediklerinizi işlesin ve yaksın.
ASLA AÇ KALMAYIN
Günde 1000 calori altına düşmek , vücuda ‘’ SENİ AÇ BIRAKIYORUM ‘’modu vermek demektir.[/QU
Haklısın sırf bu nedenden kılo veremiyoruz
58 bana cok cok fazla canım yaa,Canım boyun kaç? 58 pek fena bir kilo sayılmaz. 10 kilo civari vermen gerekiyordur herhalde.