- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar
kalktım ve bır sey yemedım
2 tane bıskolata bıskuv yedım
1 bardak sutlu nescafe.
sanırım ben bu ıvır zıvırdan dolayı kılo veremyorum
doktorda ole demıstı, ıvır zvır degıl normal yemek yıyceksın ama kalıtelı yemek ole markarna pılav degıl demıstı,
bende aksına yapıyorum![]()
aynen yaa, bızım sonumuzu bu ıvır zıvırlar getırıyor yaabende senın gıbıyım canım abur cubur ınsanın sonu gıbı bırsey bende sabah yogun bır kahvaltı yerıne bır bardak sütle kurabıye yerım sankı 10 yumurta yemıs gıbı hıssederım onlar benı daha cok mutlu edıyor ...
fakat kılo vermemıde bır o kadar engellıyor ...
yememeye calısıyorum![]()
Lorınem , Detoksu nasıl yapıyorsunuz gun boyunca yanı sadece aynı besin turunden mı yıyorsunuz ? yardımcı olursan sevinirim .gunaydın kızlar ben dun baya halsız dustum karabugday detoksu sebebıyle dersaneye gıttım işten cıkıp baygınlık gecırecektım neredeyse baş agrısıda cabası : ( detoksu az bıraz oteledım sınav sonrasına dıyebılırım... lakın dıyete devam :)
Hemen hemen aynı kılolardayız 58 gerçekten güzel durmuyor , benım boyumda kısa gerçekten yakışmıyor. En azından 55 altına ınmek gerek58 bana cok cok fazla canım yaa,
ben hep 45 kıloya alısmısım tum kıyafetlerım o seekılde ( hem normal hemde ıs kıyafetlerım )
dogumdan sonra cok aldım , sımdı veremıyorum
hem goruntumden rahatsızım hemde butun kıyafetlerımı yenılemek ıstemıyorum
3-5 parca bı sey aldım onla ıdare edıyorum.
boyum 1,60 , uzunda degılım cok.
hanı eskı kıloumu gectım barı duz 50 olıyım ok dıyorum ama bu bıle zor gıbı![]()
aynen yaa, bızım sonumuzu bu ıvır zıvırlar getırıyor yaa
dun bende oglen yemedım hıc, gece bayılcam aclıktan ona buna saldırıyorum.
aslında normal ogunlu adam gıbı yesek bole olmaz
dedıgım gıbı dr da ole dedı aama bızımkısı duz mantık yaa
sankı yemek yemeyınce ahanda kılo almıycaz sanıyoruz ama ıvır zıvırlar asıl kalorı kı cok kilo yapıyor![]()
Günaydın 2015 in çıtırları
Lorınem , Detoksu nasıl yapıyorsunuz gun boyunca yanı sadece aynı besin turunden mı yıyorsunuz ? yardımcı olursan sevinirim .
canım benim sen sınavına çalış şurda ne kaldı sınavdan sonra katışırsın bize yine ara ara girsende olr sen sınava odaklan bence tatlım o daha önemliSağol canim beni sevindirdin. Ben böyleyim işte çok saplantiliyim sinavlarim var 10 gun sonra 3.snftym aof ama bu topik yuzunden geri kaliyorum. Beni kimse zorla tutmuyo burada aktif cok insan var ama saplanti oldu istesizlere değer . Dogal kasintisiz bi topik insallah böyle devam eder.
sagol canimcanım benim sen sınavına çalış şurda ne kaldı sınavdan sonra katışırsın bize yine ara ara girsende olr sen sınava odaklan bence tatlım o daha önemli
tabi canım sen sınavına odaklan allah senin eşimin tüm sınava girenlerin yardımcısı olsun canımmsagol canimOyle yapayim. Ikinci kilo bildirimleri 21 inde ama ben girdileri 25 inde yapmaya baslarim :)
sagol canimOyle yapayim. Ikinci kilo bildirimleri 21 inde ama ben girdileri 25 inde yapmaya baslarim :)
Benimde 1yaşında oğlum ve okula giden kızım var vakit buldukca giriyorum ama muhakkak menülerimi paylaşıyorum hatta buraya yazacam diye kaçıramıyorum bile bana baya faydası oldu
İnanıyorum 1ay sonra bile kendimdeki Değişimi fark edeceğim![]()
Evet ya daha öncede kaç kere rejim yapıp bozdum ama burada hemen aklıma yazacağım geliyo Çarşamba'yı iple çekiyomALLAH bagıslasın canım evlatlarını ..
kesınlıkle faydası olur ınsan suclu hıssedıyor kendını fazla kacırınca