4 Aylık kilo verme yarışması

bugün yine sabah kahvaltı yapamadım.yine yanlış oldu ama.öğle.1 porsiyon mercimek çorbası,1 porsiyon da karnıbahar yemeği.1 dilim ayva.

bugün yine sabah kahvaltı yapamadım.yine yanlış oldu ama.öğle.1 porsiyon mercimek çorbası,1 porsiyon da karnıbahar yemeği.1 dilim ayva.
yemekten hemen sonra meyve yemek kılo yapıyopr dıye duydum yanlış olabilir , zaten cok az yemıssın bır sey olmaz ama
hatırlatmak ıstedım canım araştıralım yanlışlar yapmayalım kılo veremeyince cesaretımız gıtmesın dıye .

4 hafta çok güzel yaptım.itiraf ediyorum akşam bozdum ama bugün yine başladım.çok az gittiğini görünce moralim bozuldu. ama bugün kendime geldim.üste koymaktansa veya yerinde saymaktansa azda olsa gidecekler.

yemekten hemen sonra meyve yemek kılo yapıyopr dıye duydum yanlış olabilir , zaten cok az yemıssın bır sey olmaz ama
hatırlatmak ıstedım canım araştıralım yanlışlar yapmayalım kılo veremeyince cesaretımız gıtmesın dıye .
teşekkürler.zaten bana verilen diyette meyva da pek yok ama çok canım çekti.ince bir dilim aldım sonra daha çok sapıtmamak için.

4 hafta çok güzel yaptım.itiraf ediyorum akşam bozdum ama bugün yine başladım.çok az gittiğini görünce moralim bozuldu. ama bugün kendime geldim.üste koymaktansa veya yerinde saymaktansa azda olsa gidecekler.
4 haftada 1 öğün ödüllendirmişsin kendını cok normal tatlım , hemen düzeltmen güzel olmuş , zaten bır sure sonra kılo vermek yavaşlıyor ama olsun ıstıkrarlı yersen bır sure sonra gidecektir . Kararlı olmamız lazım herseyden once

günaydın kızlar bence kilo vermenin en büyük etkenleri spor yapmak---ekmeği kesmek---tatlı yememek ve ve veeee bol bol su içmek ben şahsen bunları yapıyorum ve çok şükür yavaşta olsa kilolarım gidiyor
evet gerçektende doğru.4. haftayı tamamladım.şekerli,hamurlu şeyler ,makarna,pilav olmadan toplam giden kilo 5.850 gr oldu.

4 haftada 1 öğün ödüllendirmişsin kendını cok normal tatlım , hemen düzeltmen güzel olmuş , zaten bır sure sonra kılo vermek yavaşlıyor ama olsun ıstıkrarlı yersen bır sure sonra gidecektir . Kararlı olmamız lazım herseyden once
destek için çok sağolun canım.aslında internetimde sıkıntı vardı ve bu hafta doğru düzgün girip paylaşım yapamadım.paylaşımda bulunmakta etkiliymiş onu anladım.

Düsünüp üzme kendini canim nasip. Allah evlatlarina saglik sihhat versin. Doktorun öyle derken hamile kaldin Allahtan iste ne guzel sana ikinci evladida nasip etmis. Suan rahatsizligin yoktur insallah.
yok canım iyiyim eğer bir daha düşünürsem bebiş o zaman ameliyat olurum.
Günaydın kızlar;
Sizler kadar çok paylaşım yapamasam da takipteyim. Çalışıyorum işler bazen yoğun oluyor. Eve gidince de yemek hazırla sofrayı kaldır derken vakit geçiyor, oğlum var kreşe gidiyor akşamda ilgi bekliyor yavrum. O yüzden çok paylaşım yapamıyorum. Ama yazdıklarınızı geçte olsa okumaya çalışıyorum fırsat oldukça.
Maşallah okuduğum kadarıyla çok azimli arkadaşlar var aramızda. Bende sizlerin azimlerini gördükçe daha dikkat etmeye çalışıyorum. Hepimize kolay gelsin :KK36:
hem ev hem iş zor oluyordur canım biz tek evi yetirtirmekte zorlanıyoruz.ALLAH yardım etsin.

bu hafta kabızlığım vardı.akapunkturcum şöyle birşey önerdi;3 kaşık yoğurda bir miktar acı biber at ve yarım limon sık,yatmadan önce ye dedi.birde kaynamış su içmemi öneriyor.böyle bir sorunu olanlarr varsa deneyebilir.

kesınlıklee mın 50 yı gormemız lagzım bızım :KK43::KK43::

ben canım 30 yasındayım 58 kıloyum , yenı dogum yaptım o yuzden kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum :KK43::KK43:
canım bende 36 yaşındayım 87 kılo ile diyete başladım 62 ye kadar düştümn sonra 8 kloşu geri geldı hedef 55

Öğle yemeğim
1tabak kabuska
1kase yoğurt

Back
X