- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500 gr.3.350 cok iyi ne kadara dusty ki en son
yemekten hemen sonra meyve yemek kılo yapıyopr dıye duydum yanlış olabilir , zaten cok az yemıssın bır sey olmaz amabugün yine sabah kahvaltı yapamadım.yine yanlış oldu ama.öğle.1 porsiyon mercimek çorbası,1 porsiyon da karnıbahar yemeği.1 dilim ayva.
teşekkürler.zaten bana verilen diyette meyva da pek yok ama çok canım çekti.ince bir dilim aldım sonra daha çok sapıtmamak için.yemekten hemen sonra meyve yemek kılo yapıyopr dıye duydum yanlış olabilir , zaten cok az yemıssın bır sey olmaz ama
hatırlatmak ıstedım canım araştıralım yanlışlar yapmayalım kılo veremeyince cesaretımız gıtmesın dıye .
4 haftada 1 öğün ödüllendirmişsin kendını cok normal tatlım , hemen düzeltmen güzel olmuş , zaten bır sure sonra kılo vermek yavaşlıyor ama olsun ıstıkrarlı yersen bır sure sonra gidecektir . Kararlı olmamız lazım herseyden once4 hafta çok güzel yaptım.itiraf ediyorum akşam bozdum ama bugün yine başladım.çok az gittiğini görünce moralim bozuldu. ama bugün kendime geldim.üste koymaktansa veya yerinde saymaktansa azda olsa gidecekler.
500 gr da yarım kg böyle böyle zayıflayacağız , bozarsak verilenlerde çabucak fazlasıyla gelir , devam kızlar ,yedıklerımızı saya saya yıyelım yaza kadar süper olacağız hepimiz500 gr.
evet gerçektende doğru.4. haftayı tamamladım.şekerli,hamurlu şeyler ,makarna,pilav olmadan toplam giden kilo 5.850 gr oldu.günaydın kızlar bence kilo vermenin en büyük etkenleri spor yapmak---ekmeği kesmek---tatlı yememek ve ve veeee bol bol su içmek ben şahsen bunları yapıyorum ve çok şükür yavaşta olsa kilolarım gidiyor
süper vermıssın maşallah canım , bayağı belli oluyordur ?evet gerçektende doğru.4. haftayı tamamladım.şekerli,hamurlu şeyler ,makarna,pilav olmadan toplam giden kilo 5.850 gr oldu.
destek için çok sağolun canım.aslında internetimde sıkıntı vardı ve bu hafta doğru düzgün girip paylaşım yapamadım.paylaşımda bulunmakta etkiliymiş onu anladım.4 haftada 1 öğün ödüllendirmişsin kendını cok normal tatlım , hemen düzeltmen güzel olmuş , zaten bır sure sonra kılo vermek yavaşlıyor ama olsun ıstıkrarlı yersen bır sure sonra gidecektir . Kararlı olmamız lazım herseyden once
ölçülerimi de alıyor gittiğim akapunktur uzmanı.8 cm göbekten incelmişim.süper vermıssın maşallah canım , bayağı belli oluyordur ?
çok güzel tatlım maşallah aynen devam o zaman doğru yoldasınölçülerimi de alıyor gittiğim akapunktur uzmanı.8 cm göbekten incelmişim.
yok canım iyiyim eğer bir daha düşünürsem bebiş o zaman ameliyat olurum.Düsünüp üzme kendini canim nasip. Allah evlatlarina saglik sihhat versin. Doktorun öyle derken hamile kaldin Allahtan iste ne guzel sana ikinci evladida nasip etmis. Suan rahatsizligin yoktur insallah.
hem ev hem iş zor oluyordur canım biz tek evi yetirtirmekte zorlanıyoruz.ALLAH yardım etsin.Günaydın kızlar;
Sizler kadar çok paylaşım yapamasam da takipteyim. Çalışıyorum işler bazen yoğun oluyor. Eve gidince de yemek hazırla sofrayı kaldır derken vakit geçiyor, oğlum var kreşe gidiyor akşamda ilgi bekliyor yavrum. O yüzden çok paylaşım yapamıyorum. Ama yazdıklarınızı geçte olsa okumaya çalışıyorum fırsat oldukça.
Maşallah okuduğum kadarıyla çok azimli arkadaşlar var aramızda. Bende sizlerin azimlerini gördükçe daha dikkat etmeye çalışıyorum. Hepimize kolay gelsin![]()
kesinlikle canım darısı bize inş. :)evet gerçektende doğru.4. haftayı tamamladım.şekerli,hamurlu şeyler ,makarna,pilav olmadan toplam giden kilo 5.850 gr oldu.
canım bende 36 yaşındayım 87 kılo ile diyete başladım 62 ye kadar düştümn sonra 8 kloşu geri geldı hedef 55kesınlıklee mın 50 yı gormemız lagzım bızım:
ben canım 30 yasındayım 58 kıloyum , yenı dogum yaptım o yuzden kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum![]()
NE GÜZEL VERMİŞSİNİZ.NASIL VERDİNİZ?canım bende 36 yaşındayım 87 kılo ile diyete başladım 62 ye kadar düştümn sonra 8 kloşu geri geldı hedef 55