- 12 Mart 2011
- 2.836
- 1.180
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım dikkat etIyi aksamlar kizlar
Bu aksam midem cok kotu
Hiç bir sey yemedim
Sadece nane limon ictim
Sonra gorusuruz kizlar
Iyi gec.
Tatlım tatlım Baharı düşün incecik gireceksin yağlarını kapatmak için kat kay giymek zorunda kalmayacaksın yapabilirsin bizden bi eksiğin yok seninde geçen akşam pastayla savaştım resmen onu yemek bana hiç birşey kazandırmayacaktı bi saat sonra tadını unutacağım pişmanlığım olacaktı ve yemedim sadece çatalın ucuyla tadına baktımkızlar yardım edin. bu hafta hep kaçamak meylim var.motivasyona ihtiyacım var.
evet bende bu durumdayım.yasaklılardan uzak durabildim yinede ama miktarı abarttım ama vazgeçmek yok.çünkü artık yolculuğa çıktım ve dört hafta kaydettim.başa sarmanın bir anlamı yok değil mi?öyle çok yiyorlar ki iş yerinde. pazar günüde günüm vardı.ve hepsi bana uygun olmayınca yemedim ama buün gittim bir dolu fındık,badem yedim. ama tekrar telkine başladım kendimi.Tatlım tatlım Baharı düşün incecik gireceksin yağlarını kapatmak için kat kay giymek zorunda kalmayacaksın yapabilirsin bizden bi eksiğin yok seninde geçen akşam pastayla savaştım resmen onu yemek bana hiç birşey kazandırmayacaktı bi saat sonra tadını unutacağım pişmanlığım olacaktı ve yemedim sadece çatalın ucuyla tadına baktım
Yiyecekler biryere gitmiyor her zaman varlar
Peki ya biz? Zaman geriye alınmıyor maalesef
Bedenimize zarar vermeyelim kendi elimizle zarar veriyoruz bedenimize, ruhumuza, benliğimize herşeyimize...
Bunu yapmayalım kendimize hayat yemekten ibaret değil mutluluğumuzu çalmayalım anlık istekler için
Hadi toparlan BAŞARABİLİRSİN, başarabiliriz!
Canım kaçamak yapınca diyet bitti bozuldu psikolojisine girme hepimiz zaman zaman kaçamak yapıyoruz Sıkma Canını zor bişey değil bu rahat ol Zayıf çıpçıtır hatunlar olcazevet bende bu durumdayım.yasaklılardan uzak durabildim yinede ama miktarı abarttım ama vazgeçmek yok.çünkü artık yolculuğa çıktım ve dört hafta kaydettim.başa sarmanın bir anlamı yok değil mi?öyle çok yiyorlar ki iş yerinde. pazar günüde günüm vardı.ve hepsi bana uygun olmayınca yemedim ama buün gittim bir dolu fındık,badem yedim. ama tekrar telkine başladım kendimi.
yok daha önce o hataya çok düştüm ve bıraktım ama bu defa düştüğüm yerden kalkıp yürümeye devamdiyorum.başka türlü olmayaak çünkü.Canım kaçamak yapınca diyet bitti bozuldu psikolojisine girme hepimiz zaman zaman kaçamak yapıyoruz Sıkma Canını zor bişey değil bu rahat ol Zayıf çıpçıtır hatunlar olcaz
yok daha önce o hataya çok düştüm ve bıraktım ama bu defa düştüğüm yerden kalkıp yürümeye devamdiyorum.başka türlü olmayaak çünkü.
yok daha önce o hataya çok düştüm ve bıraktım ama bu defa düştüğüm yerden kalkıp yürümeye devamdiyorum.başka türlü olmayaak çünkü.
Ya ben senin başarı hikayeni okudum biraz önce tebrik ederim ne kadar güzel kilo vermişsinKahvaltimdi kizlar:)
Kızlar slm
Dün Öğlen anneme gittim ve bugün geldim biraz kaçamak çok oldu ama pes etmek yooook sabah kaldığım yerden devam veeeee herkes kilo verdiğimi fark etti çok mutluyum
Devam canım devam..... Sabah görüşürüz iyi geceler7
Bozmak yok tatlim sonuna kadar devam....
ben de 10 gün kalan oruç borclarimi bitirdim daha rahat diyete adapte olacam
tartılma gunume son 1 gun :) ınş az da olsa vermişimdir![]()
aman canım kilo alma da :) saka yaptım alınma sakın .tabloda sen dikkatimi çekmiştin . ama sendeki azmi hissettım yuruyuse de başlayacakmışsınIInşallah canım ama ben vermedim ayniim
aman canım kilo alma da :) saka yaptım alınma sakın .tabloda sen dikkatimi çekmiştin . ama sendeki azmi hissettım yuruyuse de başlayacakmışsın