Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimm:) et tabi pek paylasim yapamiyorum ama genelde menuleri bildirmeye calisiyorm:)Ya ben senin başarı hikayeni okudum biraz önce tebrik ederim ne kadar güzel kilo vermişsin
Seni sıkı takipteyim
Evet canim her carsamba:)canlar kilo bildirimi yarın dımı
Tatlitambak bende cok kilo veremiyorum ancak 3 çocuk tecrübeleri göre hurma hem çok sağlıklı Hendek sütun kalitesini artırıyor tatlı krizine iyi gelir diye biliyorum bende ise yarıyor birde kefiri tavsiye ederim çok besleyici ve tok tutar aksamlari açılınca kefiri içe bilirsin tam emzirme 500 çal günlük bu avantajı kullan bebeğini allah bağışladı resimdeki herhalde çok tatlı benimki 18 aylık oldu hiç yerinde duemuyor
Sagol canim benimGeçmiş olsun canım dikkat et
İnş canım yarın sabah tartılmaya korkuyorumOlsun canim her yeni gun yeni bi baslangictir.bugunden itibaren dikkat et diyetine suyunu ic yarin ekside olamasanda haftaya olucaksin canim :))
benim de borcum var fakat diyet dolayısıyla tutamıyorum benim iftardan sonra gözüm dönüyor sana maşallah canımBu da benim iftar menüm 17. De
2 lahmacun
Ayran
Yeşillik
17 45
1 dilim den az irmik helvası
6-7 tane hurma
15 çiğ fıstık
gün kapandi
Allah kabul etsin canım menü güzel olmuşBu da benim iftar menüm 17. De
2 lahmacun
Ayran
Yeşillik
17 45
1 dilim den az irmik helvası
6-7 tane hurma
15 çiğ fıstık
gün kapandi
Cok dogru nasil unuturm ben de yaptim em cok bugun yaptim hattaEn kacamak olmayacak gun bu gun
ben kacamak yaptim.sabah hayirlisi artik