4 Aylık kilo verme yarışması

Tatlim ben kullaniyorum
Yesilcayin ayni si etkisi de ayni
Yesilcay in ust yapraklariymis
Ve tadi daha guzel
Bende Mavimi den ogrenmistim
Bu arada Mavimi ne yapti acaba
Evet ya mavimiden aklımda kalmış galiba biraz araştırdım günde 3 fincan için diyorlar cildi de sıkılaştırıyormuş, kansere önleyici etkisi varmış, kiloda verdiriyormuş
Günlük 3 fincan beyaz Çay, bi fincan da yeşil Çay tüketmeye başlıcam
Mavimiiii özledik seni ya nerelerdesin

Canım senin ve benim damak tadim iz aynı gibi bende yoğurt süt kaymagi bayılırım. Tahin pekmez de bu arda tebrikler
Teşekkür ederim canım anneme gitmem işi bozdu değilse 2kilo gidecekti olsun 4ay var daha gerçi artık 3.5. Ay kaldı ama olacak hadi artık sende biraz kendini frenle rakibin seni geçiyo ona göre hadi gaza gel sende istersen bu yaz 70 olursun niye kilolarını gizlemekle uğraşcan rahat rahat giyinip dolaşmak varken

Merhaba kizlar benim bu hafta kabizlik ve adetin etkisiyle kilom artmis gecen haftaki kilomdayim 59.3:/
Ama bahanelerim var:D aof e çalıştığım için ne zaman yemek yediğim belli olmuyo sabahliyorum çünkü:|

Teşekkür ederim canım anneme gitmem işi bozdu değilse 2kilo gidecekti olsun 4ay var daha gerçi artık 3.5. Ay kaldı ama olacak hadi artık sende biraz kendini frenle rakibin seni geçiyo ona göre hadi gaza gel sende istersen bu yaz 70 olursun niye kilolarını gizlemekle uğraşcan rahat rahat giyinip dolaşmak varken

Canım bugün bir diyete başladım.
Bu tarz diyetleri pek sevmem ama biraz moral olsun diye başladım. Hem benim tarzıma da uyuyor. Bakalim 15 gün sonunda sonuç nasıl olacak. Bunu bozmadan devam ettirecegim.
spora da başladık dün az da olsa

Canım bugün bir diyete başladım.
Bu tarz diyetleri pek sevmem ama biraz moral olsun diye başladım. Hem benim tarzıma da uyuyor. Bakalim 15 gün sonunda sonuç nasıl olacak. Bunu bozmadan devam ettirecegim.
spora da başladık dün az da olsa
Nasıl bi diyet canım paylaşabilirmisin

Merhaba hanımlar,
İzin aldım evdeyim o yüzden çok giremiyorum. Bildirim yapmak için girdim :)
Kilom: 61,9 :D
Sonunda 61 leri gördüm..

Nasıl bi diyet canım paylaşabilirmisin

Karşı çıkanlar olabilir zira ben de karşı oldum hep. Muzaffer kuşhan in 2 haftalık diyeti
bu bana uyuyor çünkü evde olan malzemeler geneli
benim beslenmem de genel olarak protein ağırlıklı dir
ve kahvaltım hep gec saate kalıyordu.

Emzirdiğim için 4 lt de şu iciyorum bol bol aralarda yeşillik tüketiyorum menü paylaşırim kizlar

75.800 gr gecen hafta ile aynı...adet olamıyorum sıkıntı bastı kilo da veremiyorum diye kacamak yaptım...

Merhaba hanımlar
Ara
2 fincan beyaz Çay
Akşam
Yarım kepçe Şehriye çorbası ( belki daha azdır)
Bi tabak diyet usulü taze fasülye
Bi kase cacık
Bugünlük bu kadar belki 6 olmadan muz yerim

Back
X