4 Aylık kilo verme yarışması

Yok canım diyet ürünü hiç bişey kullanmıyorum
Bundan önceki diyetimde hep diyet ürünlerle beslenmiştim saçlarım inanılmaz dökülmüştü
ben de kola içtim de bugun suç arkadaşı arıyordum :))))

1 sb kola32 kup şeker var diye biliyorum yanlış olabilir Ayranı yada taze sıkılmış n
meyve suyunu tercih etsek dahami iyiler sanki
Bile bile içiyorum canım ben seviyorum ne yapim
Sonuçta yinede kilo veriyorum çok şükür

Kızlar sabah kahvaltım;
Yarım yumurta
3zeytin 3dilim peynir
1dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara yok
Öğlen yok
Akşam
1 buçuk lahmacun 2bardak ayran
Bana ceza olsun buda

Ben evdeyken daha iyi uyuyorum rejime yoksa olmuyo kaçırıyorum

e

Yeni

Bugün kü menüm
sabah
1 dilim ekmek
Peynir

öğlen
2 yumurta ile Menemen
yeşillik
2 yeşil zeytin
1 kase yoğurt

ara
1 portakal
çok küçük bir elma

Kaçamak arası
2 dilim ekmek üstüne çikolata
bundan sonra hergün kendime 1 tatli hakkı verdim yoksa gece geç saate saldırıyorum

akşam
1 tabak acı soslu brokoli

merhaba hanımlar ,yarın yarıyıl tatili için memlekete gidiyorum.zayıflamaya devam ama orda internete girme şansım yok maalesef.2 hafta bildirim için izin istiyorum.okulların açıldığı gibi burdayım ama.şimdşden teşekkürler.hepinize bol bol verilen kilolar ve incelen ,güzelleşen bedenler ve mutmain olmuş ruhsa durumlar diliyorum.

merhaba hanımlar ,yarın yarıyıl tatili için memlekete gidiyorum.zayıflamaya devam ama orda internete girme şansım yok maalesef.2 hafta bildirim için izin istiyorum.okulların açıldığı gibi burdayım ama.şimdşden teşekkürler.hepinize bol bol verilen kilolar ve incelen ,güzelleşen bedenler ve mutmain olmuş ruhsa durumlar diliyorum.
Iyi yolculuklar, iyi tatiller
- lerle aramızda bekleriz seni
Canım 2.5 lt su içine geceden 2-3 Çubuk tarçın koyuyorum sabaha kadar demleniyor kendi kendine bütün gün bunu içiyorum

Komşuya çay içmeye gittik çayın yanında neler vardı neler amaaaaa ben sadece çay içtim
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Gerçekten tebrik ederim büyük bi azim örneği
Sen bu işi başarırsın
Pazartesi 3 günlük yatılı misafirlerim gelecek Allah'ım nefsimle mücadele etmeyi ve kazanmamı nasip etsin inşallah

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Gerçekten tebrik ederim büyük bi azim örneği
Sen bu işi başarırsın
Pazartesi 3 günlük yatılı misafirlerim gelecek Allah'ım nefsimle mücadele etmeyi ve kazanmamı nasip etsin inşallah
Sizin sayenizde canım değilse ben toparlayamazdım kendimi biliyorum.
Sende inşallah kendini tutarsın ama zor oluyo misafir gelince misafirliğe gidince heleki yatılı seni Anlıyorum buradan kopma gerçekten etkisi çok oluyo

Sizin sayenizde canım değilse ben toparlayamazdım kendimi biliyorum.
Sende inşallah kendini tutarsın ama zor oluyo misafir gelince misafirliğe gidince heleki yatılı seni Anlıyorum buradan kopma gerçekten etkisi çok oluyo
Koparmıyım hiç burdan asla 55 kg a kadar buradayım hatta yine bile gitmem devam eden Arkadaşlara motivasyon için yine buradayım En Büyük KK

Back
X