- 6 Şubat 2013
- 1.278
- 1.231
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım git bi inzivaya çekil dinlen iyicee:) turp gibi geri bekliyoruz seni:)Kizlar ben 6 7 nisana kadar yokum . Hala cok hastayim ve xok yorgunum. Iyi geceler.
Diyet yapamıyorum zaten
Sbeden silme beni
Hoşgeldin canım Aramıza sen bildirilerini yap Sbeden ekler seniKizlar hic kimse bana cevap vermeyecekmi( bende aktif olacam yani birakip gitmicem sadece buraya yaziyorum
Gunaydın canım ;oohh ne güzel gezmişsin merak ettim o müzeyi bakk:) hiç de pişman olup üzülme anın tadını çıkarmak lazım :)diyettesin diye orada çikolataya yemeyip kendine engel olsaydın eşin ve çocugun yerken;daha eksik ve mutsuz hissederdin:) kilo verilir ama o an bi daha yaşanmaz:)
kilo aldığını düşünmüyorum canım ama her kaçamak sonrası gibi vücudun su tutmuş olabilir ödem yani, bu yüzden fazla çıkabilirsin. çarşambaya kadar hafif beslenirsen sulu beslenip bol bol tuvalete çıkarsan ve bitki çaylarıyla desteklersen kurtulursun:)
sabah yediğin şey çarşambayı etkilemez canım merak etme sen hakettin o kaçamağı:)
harıka bir kahvaltı , afşyet olsun cnmGünaydın:)
Eki Görüntüle 1465464
gecmıs olsun canım ,Kizlar ben 6 7 nisana kadar yokum . Hala cok hastayim ve xok yorgunum. Iyi geceler.
Diyet yapamıyorum zaten
Sbeden silme beni
hosgeldın canım , tabıkıde katıl grubumuza , sbeden gelsın hemen halleder canım , topık sahıbımız o ..Kizlar mrb benide araniza alirmisinizbenimde kilolarimla basim dertte ve bugun diyete başladm 107 kgyum malesef benim yolum bayagi uzun burda motive olacagimi dusunuyorum biraz okudum forumu guzel kg verenler var bende o kilo verenlerin arasinda olmak istiyorum boyum 1.70
Teşekkür ederimm canim bi an kimse bana cvp vermeyecek sandimHoşgeldin canım Aramıza sen bildirilerini yap Sbeden ekler seni
cok güzel menün canım , bu hafta güzel sonuç çıkacak senın guzelım , maşallahGunaydin kizlar
Kahvaltim 2 yumurtadan omlet
Yesillik
Peynir.
Zeytin
Sut
mımmm kahvaltın cok sağlıklı gorunuyor tatlımTeşekkür ederimm canim bi an kimse bana cvp vermeyecek sandimbiliyorum sonradan gelenler aktif olmuyor diye pek gruba alinmaz ama ben aktif olacagima soz veriyorum Eki Görüntüle 1465510
Tesekkur ederm canim hosbuldukhosgeldın canım , tabıkıde katıl grubumuza , sbeden gelsın hemen halleder canım , topık sahıbımız o ..
Evet canim artik boyle birkamadan devam edicem 85 e dusmustum tekrar aldim 7 ayda 22 kg aldim tammımmm kahvaltın cok sağlıklı gorunuyor tatlım
hoşgeldin canım aramızaTeşekkür ederimm canim bi an kimse bana cvp vermeyecek sandimbiliyorum sonradan gelenler aktif olmuyor diye pek gruba alinmaz ama ben aktif olacagima soz veriyorum Eki Görüntüle 1465510