4 Aylık kilo verme yarışması

Kizlar mrb benide araniza alirmisiniz :( benimde kilolarimla basim dertte ve bugun diyete başladm 107 kgyum malesef benim yolum bayagi uzun burda motive olacagimi dusunuyorum biraz okudum forumu guzel kg verenler var bende o kilo verenlerin arasinda olmak istiyorum boyum 1.70

Günaydın:)
20150323_085347.webp

oohh ne güzel gezmişsin merak ettim o müzeyi bakk:) hiç de pişman olup üzülme anın tadını çıkarmak lazım :)diyettesin diye orada çikolataya yemeyip kendine engel olsaydın eşin ve çocugun yerken;daha eksik ve mutsuz hissederdin:) kilo verilir ama o an bi daha yaşanmaz:)

kilo aldığını düşünmüyorum canım ama her kaçamak sonrası gibi vücudun su tutmuş olabilir ödem yani, bu yüzden fazla çıkabilirsin. çarşambaya kadar hafif beslenirsen sulu beslenip bol bol tuvalete çıkarsan ve bitki çaylarıyla desteklersen kurtulursun:)

sabah yediğin şey çarşambayı etkilemez canım merak etme sen hakettin o kaçamağı:)
Gunaydın canım ;
Bu 2 gun dıkkat edecegım umarım etkilemez canım , güzel yorumların ıcın teşekkürler

Kizlar mrb benide araniza alirmisiniz :KK43: benimde kilolarimla basim dertte ve bugun diyete başladm 107 kgyum malesef benim yolum bayagi uzun burda motive olacagimi dusunuyorum biraz okudum forumu guzel kg verenler var bende o kilo verenlerin arasinda olmak istiyorum boyum 1.70
hosgeldın canım , tabıkıde katıl grubumuza , sbeden gelsın hemen halleder canım , topık sahıbımız o ..

günaydın kızlar
1 haşlanmış yumurta + 1 dılım ekmek + 1 dılım peynır + 4 zeytın

Back
X