4 Aylık kilo verme yarışması

Teşekkür ederimm canim bi an kimse bana cvp vermeyecek sandim :KK43: biliyorum sonradan gelenler aktif olmuyor diye pek gruba alinmaz ama ben aktif olacagima soz veriyorum Eki Görüntüle 1465510
Canim hosgeldin
Olur mu öyle bizim azimli olan arkadaslara
Ihtiyacimiz var
Kilon fazlaymis o nedenle cok hizli gider fazlaliklar merak etme
Menun de cok iyi

Canim hosgeldin
Olur mu öyle bizim azimli olan arkadaslara
Ihtiyacimiz var
Kilon fazlaymis o nedenle cok hizli gider fazlaliklar merak etme
Menun de cok iyi
Sagol canimm insaallah cabuk gider cunku sizleri gorunce bayagi bi azim geldi 7 aylik evliyim 38 beden ne zaman giydigimi bile hatirlamiyorum ama artik pes etmek yok:KK20: cunku bebek dusunebilmem icin saglikli bir bebek dunyaya getirebilmem icin once kendim saglikli olmaliyim

Kendimi toparlayamıyorum da o Yüzden tatlım
Sabah iyi oluyor Akşama herşey alt üst oluyor
Kahvaltım her zaman ki klasik kahvaltı
Birazdan yeşil Çay içerim
Canim hepimiz oyleyiz sanirim
Millet zayif sin iyisin dedikce motivasyon yerlere iniyor
Bak jilliani tavsiye ederim
O kadar zor ki yedigin zaman emegine aciyorsun

Selam kızlaarrr...
Sabah 1 haşlanmış yumurta ,1 domates ve biraz da peynir
Akşamı da yedim şimdi
ton balıklı salata
Sporum iseee
45 dakika leslie 3 mil
15 dakika bacak ha100 sguat
Ee bugün de doyduk Allah bereket versin:KK25:

Kizlar mrb benide araniza alirmisiniz :KK43: benimde kilolarimla basim dertte ve bugun diyete başladm 107 kgyum malesef benim yolum bayagi uzun burda motive olacagimi dusunuyorum biraz okudum forumu guzel kg verenler var bende o kilo verenlerin arasinda olmak istiyorum boyum 1.70
Hoş geldin tatlım aramıza çok güzel bir gruba dahil oldun aktif olursan ve azmedersen kısa sürede hedefine ulaşırsın inşaallah:KK76:

Akşam yemeğim kızlar anca bunu bulabildim :) 20150323_141536.webp

Öğlen
1dilim patatesli kek
Yoğurt

Akşam
3kaşık kuru fasulye
3kaşık pilav
Salata
Yoğurt

Ama en kötüsü bugün kocamın doğum günü ve bir dilim pasta yedim kızlar birazda cips artık yarın daha iyi olacam....
Planladığım şeyleri yapmadım hani eşimle dışarı çıkacaktım çocukları bırakıp tabi 78 veya 77 olsaydım olamadığım için bana ceza nezaman olursam ozaman başbaşa biyerlere çıkacam :63:

Öğlen
1dilim patatesli kek
Yoğurt

Akşam
3kaşık kuru fasulye
3kaşık pilav
Salata
Yoğurt

Ama en kötüsü bugün kocamın doğum günü ve bir dilim pasta yedim kızlar birazda cips artık yarın daha iyi olacam....
Planladığım şeyleri yapmadım hani eşimle dışarı çıkacaktım çocukları bırakıp tabi 78 veya 77 olsaydım olamadığım için bana ceza nezaman olursam ozaman başbaşa biyerlere çıkacam :63:
Dikkat et cnm edince veriliyor. Ben kizlardan esinlenip günü birlik yemin ettim bugün kacamak yapmicam diye. Ve sonuc olarak 81 kiloya düstm devamida gelicek

Back
X