4 Aylık kilo verme yarışması

olursun canım sende bu azim varken bak bende 105 lerden inmiş biriyim zayıf olmak çok güzel daha da verecem. eşlerimizin yanına yakışalım eşim zayıf :/

bencede 3 yıldır bunun sıkıntısını çekiyorum 54 kilo olayım biraz bekleyip 2. çocuğu isterim :)
ayy o büyük bedenler 48 lerden 40 42 lerdeyim sıra sende . bende mecbur kalmadıkça alışveriş yapmadım az az zayıfladıkça eskilerden olanları giydim
Kizlarr herkese gunaydin ben erken kalktim biraz iş var bugun hemen kilo bildimimi yapiyorum :) 104.9 geldim kalkar kalkmaz tartildim bir an once 99 olmak istiyorum Allahima sukur eski hevesim tekrar geldi evlendigimden beri diyet yapacam diyorum ne yapiyorum ne birşey ama artik kolay kolay bozmam iyi ki buraya da gelmişim simdi kahvalti yapicam

20150325_064052.webp
Kizlar kilom ve kahvaltim :)
20150325_065502.webp

Eklentiler

• 20150325_064052.webp
    20150325_064052.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 80
Günaydın kızlar sabah derse gitmeden yazayım dedim 68.8 çok zor oldu bu nedenle sevemedim bile neyse ki 68 i gördüm şükür allaha
bu arada tatlım geçmiş olsun en kisa zamanda geri bekliyoruz hepinize hayırlı günler
sabah
1/2 tt ekmek
1 has. Yum.
şekersiz çay
iştahı yok hasta olucam galiba yoksa daha çok yerdim

Gunaydin kizlar tam 67.0 ciktim..600 gr gitmis cok sukur.:KK49: Ama soyle bir durum var adet olamadim 3 gun gectim..karnimda sis ayrica sabah aksam.civanperceki adacayi ne buluyosam iciyirum bitkicaysiz gunum yok kasiklarin agriyor ay hastalandim.galiba Diyip wc gidiyorum ama.hicbirsey yok belki bu siskinligim.gitse daha az cikicam..kizlar regl sokturmekle ilgili dogal oneri leri olan.varsa yazin lutfen sali gunu kucuk bir oerasyon.geciricem o zmana kadar olmam.lazim off...stresde yaptim cok.nasil olucam bilmiyorum kio_O:cry:

GÜNAYDIN KIZLAR BEN ÇOK VASAT Bİ DURUMDAYIM REGL OLDUĞUM İÇİN ŞİŞKİNLİĞİMDEN DOLAYI 59,5 OLARAK ÇIKTIM ZATEN BELLİYDİ BÖYLE BİŞEY OLACAĞI AĞRIM FALAN VAR NAPAYIM BEN ŞİMDİ 59,5 MU YAZAYIM YOKSA SABİT KİLO MU o_O

Kilom 81.4

Pazartesi bu kilodan cok daha azdim.bugun reglinin son gunu. 2 gundur cok dakkat edip spor yapmama ragmen azalacagina artiyor kilom.pes etmek uzereyim.kac aydir bi 80 in altina inemedim.

Back
X