Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarr herkese gunaydin ben erken kalktim biraz iş var bugun hemen kilo bildimimi yapiyorum :) 104.9 geldim kalkar kalkmaz tartildim bir an once 99 olmak istiyorum Allahima sukur eski hevesim tekrar geldi evlendigimden beri diyet yapacam diyorum ne yapiyorum ne birşey ama artik kolay kolay bozmam iyi ki buraya da gelmişim simdi kahvalti yapicamolursun canım sende bu azim varken bak bende 105 lerden inmiş biriyim zayıf olmak çok güzel daha da verecem. eşlerimizin yanına yakışalım eşim zayıf :/
bencede 3 yıldır bunun sıkıntısını çekiyorum 54 kilo olayım biraz bekleyip 2. çocuğu isterim :)
ayy o büyük bedenler 48 lerden 40 42 lerdeyim sıra sende . bende mecbur kalmadıkça alışveriş yapmadım az az zayıfladıkça eskilerden olanları giydim
çok saglıklı bir kahvaltıEki Görüntüle 1468047 Kizlar kilom ve kahvaltim :)Eki Görüntüle 1468048
çok geçmiş olsun canımBen de hala hastayım canlarim... galiba bu arada 20 lik diste patlak verdi dr gitcem.
Çocuklar iyilestiler cok şükür
Canim tartildinmiçok geçmiş olsun canım
katılabirsin ama hemen vazgeçmeyeceksen . kimisi gelip 1 hafta sonra bırakıyor o sebeple soruyorumMerhab bende katilmak istiyorum
Eki Görüntüle 1468047 Kizlar kilom ve kahvaltim :)Eki Görüntüle 1468048