4 Aylık kilo verme yarışması

Günaydın kızlar ,
kılo : 55,7
cok utanıyorum kendımden ama topikten uzaklaşınca böyle oluyor .. nasıl toparlayacağım bılmıyorum umarım verdıgım kıloların hepsını almam :KK43:
gayret et sakin alma veridgin kilolari bir sure kilo vermesende olur

Gunaydin kizlaar:))
Gecen hafta :71.3
Bu hafta : 70.4
Giden : 900 gr :))

su321 su321 asivemai asivemai @S2000 tebrik ederim kizlar harikasiniz :nazar::KK36:
:KK9:

Günaydın kızlar
Kilom;82:KK49:
:KK9::KK9:güzel

66.6 kg ayni..kucuk bir operasyon gecirdim...agir ilac kullandigimdan öturu yeme icme duzenimi kisiltlamiyorum ama korumak istiyorum en azindan bir hafta daha...kg veren arkadaslari cok.tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum...iyilesince bende bomba gibi donuyorum:KK49:
çok geçmiş olsun tatli. Daha iyisindir insallah. Tabi iyi beslen bu dönemde :KK72:

Merhaba kızlar;
Kilom:60,2 (-900 gram)
sbeden sbeden canım benim ölçülerimde bi değişiklik yok. Çok giremiyorum kusura bakmayın.
Tamam canim ayin 15 inde yeni olculeri yaz lutfen.artik 15 gunde bir aliyoruz. Ayrica yarismaya ilk baslayan sendin hala devam ediyorsun istikrarlisin :))

gecen hafta:68.2
bu hafta:67.7
gıden:-500

ben daha fazla beklıyordumm..neden bole oldu anlamadım..
1 kılo kesın dıyee dusunuyordumm..
neyıme gerekk ye yee -1 dee:rolleyes::KK34::KK34:

O nasil oluyor yaa :KK70: burcun ne
Soyle oluyor tatlim. ben 36 kilo verdim ama hic yeni kiyafet almadim daha bu da gorunuste asil goruntumu meydana cikwrmiyor yani. ve ben psikolojikmen hala inanamiyorum o goruntume o kadar kilo verebilmis olmama. Oglak burcuyum

Soyle oluyor tatlim. ben 36 kilo verdim ama hic yeni kiyafet almadim daha bu da gorunuste asil goruntumu meydana cikwrmiyor yani. ve ben psikolojikmen hala inanamiyorum o goruntume o kadar kilo verebilmis olmama. Oglak burcuyum

canım tebrık ederımm vermıssın bayagg yınee..nasıl yanıı 36 kılo verdınnn hala kıyafett almadın..nasıl yanıı..anlamadımm..pantolon yada ust kıyafetlerın nasıl oluyoo..bı kac kılo degıl yanıı 36 maşallah:))

canım tebrık ederımm vermıssın bayagg yınee..nasıl yanıı 36 kılo verdınnn hala kıyafett almadın..nasıl yanıı..anlamadımm..pantolon yada ust kıyafetlerın nasıl oluyoo..bı kac kılo degıl yanıı 36 maşallah:))
Mesela zayiflayinca giyerim deyip aldiklarim vardi onlari giyiyorum ama inlarda 42 44 beden. Simdi 36,38 giyiyorum

Back
X