- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
Diyet yaptığımı biliyor ama bu kadar zayıfladığımı bilmiyor şok olacaksenin yolunda ilerliyoruz
bu kadar zayıfladığını bilmiyormu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet yaptığımı biliyor ama bu kadar zayıfladığımı bilmiyor şok olacaksenin yolunda ilerliyoruz
bu kadar zayıfladığını bilmiyormu?
Ben de severim güçlü azimli insanı.Hiiii seni gidi senii sende iyi planladin herseyi nisanlina birlikte alisveris keyfinide yasatacaksin..nisanlinin yerinde olsam azminden basarindan dolayi sana daha bi hayran kalirdim.guclu insanlari seviyorum.
Beni 79 yazmışsın canım kilom 79.8tebrikler canim. Cok iyi vermissin. Ben merak ettim bu diyeti nasil oluyor acaba.
canım niye böyle kaçamaklardan dolayımı,yoksa takıldı kaldı mı?Ben yine 81 im hicbir gelisme yok malesef![]()
Inan cnm hic kacamak yapmiyorm direnc kilom bu sanirimcanım niye böyle kaçamaklardan dolayımı,yoksa takıldı kaldı mı?
pes etme sakın illa ki gidecek o kilolar.Inan cnm hic kacamak yapmiyorm direnc kilom bu sanirim
Inan cnm hic kacamak yapmiyorm direnc kilom bu sanirim
pes etme sakın illa ki gidecek o kilolar.
Spor yap o da direnci kırar.
Tatlım bu senin için büyük fırsat kilo fazla olduğu için tatile kadar rahat 5 kg verirsin ki bu da 1 2 beden incelme demek.Kizlar selam nasilsiniz ben pek iyi degilim iş hayatim cok yorucu cok yogun psikolojim yerlerde bunalimdayim eşim mayista 3 gunlugune tatile gidelim diyor ben ne giyecegim bilmiyorum sanirim hic birsey giyemeyecegim icin gitmeyecem internetim yok evde giremiyorum ama yarin gece netim yenileniyor telimin de neti bitti su tebrikler 99 dan nasil harika bir sekilde 61lere dustun bravo gercekten sporun harika yediklerin harika zayiflayinca vucudun guzel oldumu sanki ben zayiflasamda vucudum cok guzel olmayacak catlak selulit vs en cok merak ettiklerim tartilmaya yuzum bile yok cok uzgunum mutsuzm skldkca mutsuz oldukca yemek yeme istegim oluyor :-(
Tamam tatlım haber veririm.Tatlim resmini ne zaman atacaksan haber ver ki saatini kacirmayalim
Bak 2 kilon gitmiş bile canım.Benim de 82 83 kg canim ama ben kaciriyorum yaaa....
Bak 2 kilon gitmiş bile canım.
Haftaya 81 olur bence.