4 Aylık kilo verme yarışması

Slm kizlar nihayet 2 gundur toparladim kendimi
Tartida gelmis yarin bildirimimle tekrar basliycam
Bu ara kendime gelmem icin iyi oldu
Cok bikkinlik gelmisti
Simdi daha azimliyim
Yarin muhtemelen artilarda olucam napalim toparliycam ins
Hepinize mutlu gunler

slm kızlar nasılsınız.Ben ve çocuklarım çok kötü hastalandık neredeyse 2 haftadır hastalıkla uğraşıyoruz.1 hafta annemlerde kaldım sonra annem geldi bir kaç gün yanımda kaldı.her yerimde ağrı var sanki bütün vücudum kırılmış gibi .
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Slm kizlar nihayet 2 gundur toparladim kendimi
Tartida gelmis yarin bildirimimle tekrar basliycam
Bu ara kendime gelmem icin iyi oldu
Cok bikkinlik gelmisti
Simdi daha azimliyim
Yarin muhtemelen artilarda olucam napalim toparliycam ins
Hepinize mutlu gunler
Seacım gelmıs ...
tekrar başlamana sevındım canım , zaten zayıfsın sonradan aldıklarında hemen gıder canım merak etme
dıkkat et yeter , kocaman optum senı

Selam kızlar
Sabah 1 yumurta, közlenmiş kırmızı biber
Akşam fırında tavuk pirzola ve salata
Sporum da
100 sguat
45 dakika yürüyüş
15 dakika bacak kol egzersizi

madımak bılırmısın madımak yemegıne katıyorum benn..bırde cemenlı yumurtaa harıkaaa..soğan mıhlamasınadaa:))aklıma gelenler bunlarr..
Evet Sivaslılar yapıyor canım , ayyy çemenlı yumurtaya bayılırım .. biz kavurmaya da katardık .. soğan mıhlamasını duymadım tarif eder mısın ? Nasıl rejimse benımkı :)

Selam kızlar
Sabah 1 yumurta, közlenmiş kırmızı biber
Akşam fırında tavuk pirzola ve salata
Sporum da
100 sguat
45 dakika yürüyüş
15 dakika bacak kol egzersizi
su yalnız tatildeyken böyle az yeme , ızın ver kendıne canım , yeterince sıktın kendıni tatıl yapmak senınde hakkın .. gelınce dıkkat edersın yıne :)

su yalnız tatildeyken böyle az yeme , ızın ver kendıne canım , yeterince sıktın kendıni tatıl yapmak senınde hakkın .. gelınce dıkkat edersın yıne :)
Yok böyle sıkmam canım tatilde midemin izin verdiği ölçüde yicem:21:

Evet Sivaslılar yapıyor canım , ayyy çemenlı yumurtaya bayılırım .. biz kavurmaya da katardık .. soğan mıhlamasını duymadım tarif eder mısın ? Nasıl rejimse benımkı :)
canım kavurma kavurma yoksa kıymayla soğanla yapılıyooo cemen bırdee..arzuya gore bıber ve domateste ekleyebılırsın..bazen benn ıc malzeme aynı uzerıne yumurta kırıyorum ve ustune kasarrr..kahvaltıyı kahvaltılık yapamıyorum..genelde kahvaltıda tuketıyorumm

kızlar bahsetmıstım ya sızee arkadaşım gözaltı torbalarını aldırdıı harıkaa oldu..3 hafta once falandı sanırım.kendısınde olupta kararsız olan varsaa bence hemen aldırsınlarrr..arkadasımm cokk guzeldıı sımdıı coookk cookk daha guzelll olduu masallah

ee gurkan kubılayy cosuyooo ayyy :)))kaslardan gıtcek dıyeee

Yok ya ben inanmıyorum artk o laflara zaten karbonhidrat gun icinde illaki aliniyir.
ekmek
hamur isi
tatli ve tuz dan uzak durulmali. Bence
ben cikardim hayatimdn artik sagliğım ve Çocuklarım eşim daha degerli benim için...

ara
cezerye v3 1 sb süt
öğle
4 yk ıspanak
4 yk yogurt
1 dl tt ekmek
Ara
4 siyah kuru üzüm
çay şekersiz
akşam
henüz yemedi m fakat
Pazı kavurma ve yoğurt yiyeceğim
tatlı olarak cezerye minik bir parça kızlar şeker ilavesi cezerye için ne dersiniz sizcezararsizdir dimi ben kesme şeker kadar küçük parçalardan 1 yada 2 yiyorum

mııımmmm cok severım kavurmayı , bizde kahvaltıda yerdık cocuklugumda hatırlarım , çemen diye bir şey vardı onunla ,
cok lezzetli
Canim benim esim Cemene bayılır kavurma yada sabah kahvaltıda yer ben aramam ama yerim yani ada olsa ben klasik kahvaltıya severim simit le birlikte

Back
X