- 13 Ocak 2015
- 2.371
- 4.081
- 138
- 46
Uzun zamandır yemedim ama çocukken bizimde kahvaltılarımızın vazgecılmeziydı ...hayatımm cemen hala varr ve benım kahvaltı soframın vazgecılmezıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun zamandır yemedim ama çocukken bizimde kahvaltılarımızın vazgecılmeziydı ...hayatımm cemen hala varr ve benım kahvaltı soframın vazgecılmezıı
gecmıs olsun canım
Allah razı olsun kızlarGecmıs olsun tatlım
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumslm kızlar nasılsınız.Ben ve çocuklarım çok kötü hastalandık neredeyse 2 haftadır hastalıkla uğraşıyoruz.1 hafta annemlerde kaldım sonra annem geldi bir kaç gün yanımda kaldı.her yerimde ağrı var sanki bütün vücudum kırılmış gibi .
Seacım gelmıs ...Slm kizlar nihayet 2 gundur toparladim kendimi
Tartida gelmis yarin bildirimimle tekrar basliycam
Bu ara kendime gelmem icin iyi oldu
Cok bikkinlik gelmisti
Simdi daha azimliyim
Yarin muhtemelen artilarda olucam napalim toparliycam ins
Hepinize mutlu gunler
madımak bılırmısın madımak yemegıne katıyorum benn..bırde cemenlı yumurtaa harıkaaa..soğan mıhlamasınadaa:))aklıma gelenler bunlarr..Uzun zamandır yemedim ama çocukken bizimde kahvaltılarımızın vazgecılmeziydı ...
su sende mı ekmek yemıyosun hıc canımm..Selam kızlar
Sabah 1 yumurta, közlenmiş kırmızı biber
Akşam fırında tavuk pirzola ve salata
Sporum da
100 sguat
45 dakika yürüyüş
15 dakika bacak kol egzersizi
Evet Sivaslılar yapıyor canım , ayyy çemenlı yumurtaya bayılırım .. biz kavurmaya da katardık .. soğan mıhlamasını duymadım tarif eder mısın ? Nasıl rejimse benımkı :)madımak bılırmısın madımak yemegıne katıyorum benn..bırde cemenlı yumurtaa harıkaaa..soğan mıhlamasınadaa:))aklıma gelenler bunlarr..
su yalnız tatildeyken böyle az yeme , ızın ver kendıne canım , yeterince sıktın kendıni tatıl yapmak senınde hakkın .. gelınce dıkkat edersın yıne :)Selam kızlar
Sabah 1 yumurta, közlenmiş kırmızı biber
Akşam fırında tavuk pirzola ve salata
Sporum da
100 sguat
45 dakika yürüyüş
15 dakika bacak kol egzersizi
Yemiyorum tatlım yani iki haftada bazen 1 dilimsu sende mı ekmek yemıyosun hıc canımm..
Yok böyle sıkmam canım tatilde midemin izin verdiği ölçüde yicemsu yalnız tatildeyken böyle az yeme , ızın ver kendıne canım , yeterince sıktın kendıni tatıl yapmak senınde hakkın .. gelınce dıkkat edersın yıne :)
canım kavurma kavurma yoksa kıymayla soğanla yapılıyooo cemen bırdee..arzuya gore bıber ve domateste ekleyebılırsın..bazen benn ıc malzeme aynı uzerıne yumurta kırıyorum ve ustune kasarrr..kahvaltıyı kahvaltılık yapamıyorum..genelde kahvaltıda tuketıyorummEvet Sivaslılar yapıyor canım , ayyy çemenlı yumurtaya bayılırım .. biz kavurmaya da katardık .. soğan mıhlamasını duymadım tarif eder mısın ? Nasıl rejimse benımkı :)
ee gurkan kubılayy cosuyooo ayyy :)))kaslardan gıtcek dıyeeeYemiyorum tatlım yani iki haftada bazen 1 dilim
evet canım örgün ve açıköğretim sınavları çakıştı 10 gün sürdü sınavlarım daha yeni rahata erdim:)canım nerelerdesın özledim seni , sınavın vardı degılmı
ee gurkan kubılayy cosuyooo ayyy :)))kaslardan gıtcek dıyeee
Canim benim esim Cemene bayılır kavurma yada sabah kahvaltıda yer ben aramam ama yerim yani ada olsa ben klasik kahvaltıya severim simit le birliktemııımmmm cok severım kavurmayı , bizde kahvaltıda yerdık cocuklugumda hatırlarım , çemen diye bir şey vardı onunla ,
cok lezzetli
Fazlasini istiyorm ama cnm bakalim ne olacakCanım sen Haziran'a 74-75 olursun