4 Aylık kilo verme yarışması

ee gurkan kubılayy cosuyooo ayyy :)))kaslardan gıtcek dıyeee
Bilmem ki tatlim illa ki dogruluk payi vardir ama ben o olcumlerimi de yaptirdim. galiba spor yaptigim icin yaglar kasa cevrilmis bende cunku yag baslarken %48 di simdi %22. kas da artmis.

Yok ya ben inanmıyorum artk o laflara zaten karbonhidrat gun icinde illaki aliniyir.
ekmek
hamur isi
tatli ve tuz dan uzak durulmali. Bence
ben cikardim hayatimdn artik sagliğım ve Çocuklarım eşim daha degerli benim için...
Mesela domates biber ceviz bunlarin hepsinde karbonhidrat var. Nasil gecti canim bugunku diyetin

Mesela domates biber ceviz bunlarin hepsinde karbonhidrat var. Nasil gecti canim bugunku diyetin
Gayet guzeldi canim cok sukur ekmek yemedim bir isirik lahmacun haricinde.
Tatlida yemedim canim 6-7 küçük renkli draje haric.bu satten sonra da yemem 6.30 da yedim akşam yemeği ni....
daha da guzel olacak tatlim. 1 haftta alisayim sonra duzene girince menu de paylaşacağım

Gayet guzeldi canim cok sukur ekmek yemedim bir isirik lahmacun haricinde.
Tatlida yemedim canim 6-7 küçük renkli draje haric.bu satten sonra da yemem 6.30 da yedim akşam yemeği ni....
daha da guzel olacak tatlim. 1 haftta alisayim sonra duzene girince menu de paylaşacağım
Maasallah arkadasima. Yaa tatlim bir isirik lahmacunla nasil kaldin ben kalamazdim valla

Kizlar son 5 mb net hakkim kaldi. Paket arayisinda iken 4 haneli bi numaraya yanlislikla bana özel yazip yolladm 10 tl çekti tuzakla hayir topluyorlar eğitimle ilgili bişey .şuan sayelerinde -6 dayım. Mevcut paketim ayin 27 sinde yenilenecek ben o güne kdar giremeyecgm kusura bakmayin

ya ben verme asamasindayim 7 kilo verdim 2 ay olmadi dahaa insallah 70 i gorsem sorada 60 :))

Protein günlerime devam ediyorm

Sabah
Sade kahve

Ögle
Süt ve 3 parca tavuk

Aksam
Yogurt ve bikac kücük köfte

boyun 167 76 kiloyum istee bu aralar bozdum biraz hasta oldum bitsin yine yuruyus ve dikkat etmeyle ins. aksam yemeseb hicbsy olmuyo bide yuruyusle daha da inceldim

boyun 167 76 kiloyum istee bu aralar bozdum biraz hasta oldum bitsin yine yuruyus ve dikkat etmeyle ins. aksam yemeseb hicbsy olmuyo bide yuruyusle daha da inceldim
16 kilo nedir ki hemencecik veririsin canım yaz sonuna bu iş tamamdır

Insallahhh yaaa bogazim beni zorluyo hastalik zamanlarim herseyi bozuyor ya. insallah veririm hepimiz veririz insallahh

Back
X