4 Aylık kilo verme yarışması

Kimseler yazmamış tabi havalar ısındı hafta sonu herkes dolu dolu geçiriyo demekki hepinize iyi eğlenceler kızlar
Bugün yediklerim
Kahvaltım
1yumurta
2dilim ıspanaklı börek
2dilim ıslak kek
Yarım dilim ekmek

Ara
Kahve

Öğlen
1kase müsli

Akşam
2kaşık makarna
3kaşık yoğurtlu ıspanak
Salata

Biliyorum kızlar kahvaltı Hariç iyiydi
Bakalım yarın nasıl olacak

Kimseler yazmamış tabi havalar ısındı hafta sonu herkes dolu dolu geçiriyo demekki hepinize iyi eğlenceler kızlar
Bugün yediklerim
Kahvaltım
1yumurta
2dilim ıspanaklı börek
2dilim ıslak kek
Yarım dilim ekmek

Ara
Kahve

Öğlen
1kase müsli

Akşam
2kaşık makarna
3kaşık yoğurtlu ıspanak
Salata

Biliyorum kızlar kahvaltı Hariç iyiydi
Bakalım yarın nasıl olacak
Cok yanlis beslenmissin malesef cnm cok canin cektiyse bu karbonhidratlarin sadece birini yiyebilirdn makarna var tatli var börek var. Böyle gidersen asla zayiflayamazsin arkadasim dikkat etmeye baslayalim artk yarin birlikte protein günü yapmaya ne dersin ;)

Cok yanlis beslenmissin malesef cnm cok canin cektiyse bu karbonhidratlarin sadece birini yiyebilirdn makarna var tatli var börek var. Böyle gidersen asla zayiflayamazsin arkadasim dikkat etmeye baslayalim artk yarin birlikte protein günü yapmaya ne dersin :KK66:
Of çok isterim ama yarın arkadaşa davetliyim tam uyamazsam
Ne yicez canım

Cok yanlis beslenmissin malesef cnm cok canin cektiyse bu karbonhidratlarin sadece birini yiyebilirdn makarna var tatli var börek var. Böyle gidersen asla zayiflayamazsin arkadasim dikkat etmeye baslayalim artk yarin birlikte protein günü yapmaya ne dersin :KK66:
Bu arada bugün çok çok az yedim canım neler neler yiyordum düşün:rolleyes:

Ben normal yerken bile bu kdr yemiyordm cnm. Sabah yumurta peynir süt öglen ve aksam yine ayni seyler yenebilir et tavuk yogurt balikta olabilir
Ay ne güzel ben diyorum az yemiş Olduğum bi Gündü canım
Eeee bu kiloları boşuna almadım:KK48:
Canım seni zaten hep merak ediyom kilomuz yakın diye birde tatlıtambak ı
Ben bu hafta önce bi midemi küçülteyim canım haftaya Pazartesi söz başlayalım protein gününe tmm mı???
:KK19:
:KK5:

Su gelse artık bi ya özledim onu o yazmayınca burası çok boş oluyo

Kahvaltı
1dilim tam buğday ekmeği
1yumurta
1dilim peynir
2zeytin
1tatlı kaşığı reçel

Gel gi
Menü paylaşmadın merak ettim nasıl gidiyo canım
tler hala devam ediyor 82.5 gun altina inemedim bir turlu ben de dun saldim kendimi biraz. Aslinda sabirli olmam gerek ama olamiyorum iste.neyse bakalim zaman bize neler gosterecek gorecegiz.
Suan tek hedefim evlendigim kiloya inip daha hic giyilmemis eteklerimi giymek.
76 kg yani.

Gel gi

tler hala devam ediyor 82.5 gun altina inemedim bir turlu ben de dun saldim kendimi biraz. Aslinda sabirli olmam gerek ama olamiyorum iste.neyse bakalim zaman bize neler gosterecek gorecegiz.
76 kg yani.
inşallah ınersın canım , benım arkadaşım forx5 dıye bır zayıflama cayı kullanıyor 1 ayda 8 kılo verdı ıstahı tamamen gıttı ..
yemek görmek ıstemıyorum dıyor , bende alsammı dıyorum , sen emzırdıgın ıcın sana olmaz ama burada kullanan arkadaş varmı acaba , ıse yarıyor mu ?

inşallah ınersın canım , benım arkadaşım forx5 dıye bır zayıflama cayı kullanıyor 1 ayda 8 kılo verdı ıstahı tamamen gıttı ..
yemek görmek ıstemıyorum dıyor , bende alsammı dıyorum , sen emzırdıgın ıcın sana olmaz ama burada kullanan arkadaş varmı acaba , ıse yarıyor mu ?

Emzirmesem denerdim hap turevi degil cay diyorsun canim. Dene bir bakalim zaten sini vermen gerekwn cok bir kilon yok. Hosuna gitmezse yada zarari oldugunu dusunuyorsn birakirsin

Gel gi

76 kg yani.
Ah ah benimde o gel Gitlerim olmasa şimdiye 70 olmuştum
Hadi artık bundan sonra biraz sıkalım kendimizi
Aslında benim şimdi daha zor yaz geldi arkadaşlar gelir gider beni davet ederler balkon sefaları başladı artık ne versem kar deyip tutabildiğim kadar tutacam kendimi
YAĞ FIÇISI olarak gezmek istemiyorum :mad::mad:

İyi geceler hanımlar.
Kilo bildirimin çok gecikti bugün. Uç dört gündür tartılmıyordum bugün tartılacaktım kilo bildirimi için maalesef tartının pili bitmiş ya da bozulmuş bilemiyorum. O yüzden sbedencim gecen haftaki kilomu yazabilirsin. Ya da silebilirsin beni canım kaç haftadır doğru düzgün buraya yazamıyorum zaten.
seni silmek istemem varlığına alıştım geçen ki kilonu yazarim tamam mı

Selam kizlar :)))
Busene hastaliktan kurtulamadik bi turlu ailecek yine grip olduk neyse bugun biraz daha iyiyiz rabbim baska keder vermesin insaAllah
Hepinizin kandili mubarek olsun:))
sbeden sbeden cim kilom ayni 69.5 kg
Haftaya sok diyet yapicam insallah basaririm yeyeye nereye kadar onumuz ramazan sonra bayram yillik izin vs surda 2 ayimiz var kizlar ramazana kadar nekadar fazla kilo kaybedersek kardir:)))
haklısın canim artık bende ne kadar versek kardir diyorum

Back
X