4. Bebek yolda . 4 cocuk :( nasol basedicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Allah razı olsun. Dalga geçmeden, kırmadan yorum yapmışsıniz. Konu sahibin ne para gözlüğü kaldı ne cahilliği. Neden bu kadar acımasız yorum yapılıyor anlamıyorum. Kaza ile olsada bu kadar üstüne gitmenin anlamı yok çünkü.

32 yaşında 4 çocuk fazla geldi. Buyuk sorumluluk. Ne anlamda tavsiye istediğinizi anlamadim ama umarım maddi durumunuz yerindedir. Çocuklar iyi besleniyordur ayrıca yaş aralıkları da azmış, bakıcı falan vardır da hepsine yeterli ilgi ve sevgi veriliyordur bir şekilde..
Eşiniz prezervatif kullanmıyorsa siz diğer korunma yollarini araştırın bari 34 yaşında 5 cocuklu olmayın.

İki kıızm arasında 19 ay var ve bana çok zor geldi daha ilerisi benim harcım değilmiş gördüm bence insan bir tanede de yapamayacaksa ilerisi için tedbir alıyor demek ki siz yapabiliyorsunuz bakabiliyorsunuz ki cesaretle tedbir almanışsınız. Allah yardımcınız olsun dilerim bebek içinde çocuklar ve siz içinde her şey çok iyi olur.

Eskiden ne güZel kardeş çoktu.durumlarda yoktu ama yaşanıyordu zar zor.şimdi zor yaşamak istemiyoruz. Ben 4 istiyordum ama madden bakamam diye 3 e düşürdüm sayıya.yurtdışında olanaklar daha iyi bence kötü fikir değil..sabır işi

Nasıl kötü kalpler, nasıl kötü yorumlar. Aman Allah’ım

Maddi durumu 4 çocuğu rahat rahat büyütebilecek yeterlilikteyse, çocukları ziyan etmeden yetiştirecek donanımda bir anneyse size ne milletin kaç çocuk yaptığından. Korunma yöntemlerini iğrenç espirilerle önerecek kadar milletin bilmem neresine karışmak nasıl bir edep? Hamile bir kadını üzme pahasına, alay edercesine konuşmalar, pesss!
Vurun abalıya, ilk taşı sen at kafasıyla sizler yeterli birer anne misiniz şimdi?
İlk veya ikinci gebeliği olana sağlıkla kucakla doğsun derken, bir ailenin 4.bebeği olunca böyle bir dileği fazla mı gördünüz o meleğe?

Kimse annenin yada bebegin burda kötü olmasini istemez,tam tersine Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Sadece sormasi abes çünkü onune geçilebilir birsey yani korunsa,zorlanacagi bir durum olmaz.Bir de su var istisnalar haric, yurt disinda yasayanlar guzel bir cocuk parasi aldiklari icin, cocuk yapmayı zor gormuyorlar.Her cocukta para alıyorsun ve bu para yaklasik 18 yaşına kadar veriliyor.Tabiki konu sahibi bu sekilde dusunup olmuştur demiyorum ama zaten oncesinde 3 cocugu varmis.4. Cocuga da bakabilir

Bazılarına eğlence olmuş konunuz. Kadın kadına destek olacağına, köstek olmuş. Ayıp ayıp. Ekmeğini, suyunu siz mi veriyorsunuz tasası size düştü. Nerdeyse kadının tüplerini bağlatmaya kendi ellerinizle götüreceksiniz.

Sizin yazdığınız yorumun ne gibi faydası oldu şimdi konusahibine?

Ben de 4. çocuğuma hamileyim. Ama yaş araları benimkilerin baya var. 3 er yaş ortalama. Planlı oldu çocuklarım. Elimden geldiğince hepsine yetmeye çalışıyorum. Bunu da sağ salim dünyaya getirirsem tüpleri bağlatma işlemi yaptiricam inşallah. Size de kendime de Allah'tan güç diliyorum. O can dünyaya geliyorsa nasibiyle gelecek. Sabrını da Allah verecektır insallah. Artık geri dönüşü yok ileriye bakın ve mutlu olmaya çalışın. Şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah yardım edecek birileri de vardir. Olmasa bile gücünüz yeter inşallah. Kötü yorumları dikkate alıp moralinizi bozmayın. Hamilesiniz ve çok hassassinizdir haliyle. Herkes kendi hayatından sorumludur sonuçta. Sevgiler

Vallahi yazmadan gecemeyecegim sok oldugum bir husus 2 3 gun evvel kizim bu arada tek cocugm var ve bende 2.icin emin olamayanlardanim istemedgm fikrine dha yakinim hatta herneyse kizim kisir istedi markette gittik yesil sogan ve maydanozum yoktu alaym dedim yesil soganin kilosu 18 tl idi gozlerime inanamadim ...

Bir tane bebeğim var.Maddi,manevi zor bir şey gerçekten hakkı ile bakarsan.Helal olsun size valla.İkinci nin düşüncesi bile beni korkutuyor.Cocuk büyütmek farklı şey,cocuk yetiştirmek farklı şey çünkü.

Benim de iki çocuğum var ve asla daha fazlası benim harcim değilmiş çok zor hem maddi hem manevi olarak çocuklara yetebilmek büyüdükçe daha da anneye ihtiyaçları artıyor evdeyken yine kolay ama okul dönemi başlayınca bir annenin tek başına iki çocuğa yetismesi bile zor günümüzde , bazen öyle zorlaniyorum ki şükür Allahım diye güç veriyorum kendime..Yetebileceginizi düşünüp hamile kalmışsınız Allah yardımcınız olsun demekten başka bişey gelmez elimizden.Kolayliklar dilerim.

Hakkaten de arkadaşımın adı Yeter 13 kardeşler sonuncu o

Üslûbunca öneri verirsin, üzgün ve şoktaysa moral verirsin ama alay edercesine yorum yapmak gerçekten çok çirkin. Hamile bir kadını üzmek hiç etik değil benim zihniyetimde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…